Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
Diana, am citit despre rahitism mai multe si am hotarat maine sa-mi sun medicul si sa cer efectuarea unei radiografii. M-am speriat de efectele unei hipervitaminoze cu D. Multzam ca mi-ai deschis ochii
Monet, m-ai naucit...36 de ani? Pai nu-ti dadeam decat vreo 30, asa, cu ingaduinta. Si ce studii impresionante ai! 2 casatorii, un copil, doctor in....ai curaj, nu gluma!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
madutza spune:
Buna fetele,
Tocmai am pierdut un mesaj . Am mai pus niste poze care nu se incarcasera mai devreme. Multumim pentru aprecieri, ma bucur ca va place de Anicutza neichii draga (cum zice tata).
Mona, sa stii ca Ana este foarte linistita cu miscatul prin casa. De fapt e lenesa, pentru ca nu se apleaca dupa jucarii, plange daca nu ajunge la ele.
Carmen, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele la urina (de fapt ale lui Iustin). Succes cu dr. de familie. Se vede ca ai un pui linistit, ai timp de forum
Vad ca povestiti despre voi. Hai sa va zic si despre mine, desi nu am asa mare lucru de spus. Am terminat Filologie, Comunicare si din anul II am avut sansa de a lucra in domeniu, adica relatii cu clientii. Dupa ce am ramas insarcinata, ne-am mutat in Ploiesti, Florin avand posibilitatea de a se transfera cu serviciul. Aici avem un apartament si ne este mult mai bine din toate punctele de vedere, inclusiv material. Anul asta a fost plin de realizari pe plan personal, familial si profesional (pt. Florin) ca eu am stat acasa de la 1 Ianuarie (fetele mai vechi stiu ca ma avut probleme cu sarcina). Peste 1 an o sa incep sa imi caut serviciu in Ploiesti, daca nu o sa fac naveta la Bucuresti la locul loc de munca. Cam asta. Mai vreti sa stiti ceva?
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Grate spune:
Carmen, informeaza-te cit mai mult si n-ar fi rau sa consulti un pediatru in plus. Sper din tot sufletul sa fie doar o alarma falsa. Sanatate lui Iustinel!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
mamaleone spune:
nu-mi vine sa cred ca mai am energie sa intru pe forum, de fapt imi face bine... am avut vreo doua zile mai nasoale, si se pare ca asta nu s-a incheiat ca tocmai i s-a auzit vocea balenei mele. nu stiu ce tot face da e cam plangacioasa, mai face cate o febra...la noi in casa e un virus care a plecat de la anghel si s-a extins pe la toata lumea, numai eu vad ca am scapat, nu stiu cum ca eu iau prima de obicei. Adevaru e ca daca mai eram si virusata cred ca imi faceam bocceluta si ma retrageam in natura undeva.
ce sa mai, m-au innebunit astia cu plansu lor, bineinteles totu e pe fond psihic sau nu stiu cum ii zice.
a fost buna ideea asta a voastra sa ne cunoastem mai bine, parca e alta treaba daca mai schimbam subiectu, cel putin ptr mine e la fix. o sa va mai zic ceva mie-mi vine sa ma angajez ca sa ma mai hodinesc putin da bineinteles ca tot cu banditii mei o sa stau ca nu-mi vine sa-i las cu nimeni, si oricum elena inca e dependenta de mine cu laptele.
eu am terminat o amarita de facultate -relatii internationale... o balarie ca nu prea foloseste la nimic pe aici, am facut si eu ce a facut toata lumea pe la noi- o facultate economica. mare branza... am terminat si daca m-am angajat habar n-aveam ce sa fac ca pe la noi se invata numai teorie si nu se face neam de practica si cum teoria se uita... mai bine ma faceam invatatoare sau medic veterinar ca e mult mai calumea de fapt mi-am dat seama ca astea mi-ar fi placut
am apucat sa lucrez cam un an ptr ca a venit anghelusu pe lume si de-atunci asta-i meseria mea de baza. mai incolo mai vedem ce se mai intampla.
carmen, eu stiu ca trebiue sa fie mai multe semne de rahitism, ca unu nu e suficient. Am citit ca apar bratari osoase pe la incheieturi, uita-te la manute. daca ai cartea mama si copilu,sunt enumerate acolo toate semnele, daca nu ma uit si ti le scriu.
paloma, nu mi se pare nici mie tarziu la 31 de ani, eu cateodata chiar ma gandeam ca mi-ar fi prins si mie bine pe la 29 30 asa... dar cum nu poti sa-ti planifici totul...
vanesa, vreau si eu sa vin la wtc, dar spune-mi la ce ora si locul de intalnire. Da ce e acolo, ca habar n-am vine mos Nicolae sau ce?
va mai scriu putin mai tarziu ca balena e urlatoare la ora asat, de-aia mi se si trezeste dim la ora 10 30, e, hai nu ma invidiati chiar asa.
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescuhttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31738
vanessa ionescu spune:
Ati inceput cu CV-uri?
Hai si eu pe aici.
Am terminat dreptul in urma cu vreo 8 ani (licenta, tot). Din 1997 (cand s-a nascut Andu (licenta am dat-o gravida) sunt avocat in Baroul Bucuresti. Mi-a placut dreptul comercial si dreptul muncii si m-am specializat in comercial. In prezent ofer in principal consultanta societatilor comerciale in special pe probleme de privatizare si post-privatizare.
in rest sunt necajita ca am fost cu mama azi la Municipal sa-si faca o mamografie (in urma cu 18 ani s-a operat de cancer la san). Si e rau de tot (la sanul neoperat). Trebuie sa se opereze iar dar teama mea e ca e prea tarziu. In plus, face si figuri ca nu vrea sa se opereze ca nu mai suporta la 60 ani chimioterapi
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
Lili_B spune:
Buna fetele iubitele,
Nu ma dati disparuta, ca pe aci sunt si io...Gugustiucul asta mic al meu vrea sa zboare si alta nu...nu mai pot face nimic, dar absolut nimic. Umbla peste tot, se prinde de toate sa se ridice in picioare, si ia la trinte nenumarate, asa ca eu is tot dupa ea. Desi s-a lovit de perete de zeci de ori, tot nu pricepe ca nu poate trece prin el. Degeaba ii spun eu ca la masutza facem buba, ca ea tot se ridica sus sa vada ce-i pe masutza si sa traga jos mileul. Ghivecele de flori deja le-am mutat ca, cum o scapam din priviri, cum scotea pamint afara. Acum 2 zile s-a tot jucat la gura de aerisire si si-a julit un degetel, era numai singe pe minutza si pe fata, de am crezut ca si mor cind am vazut-o. Si asa, panicata, fara sa gindesc prea mult, i-am pus un plasture, dar binenteles ca si-a bagat degetul in gura si plasturele era sa-l ingita.
Mona, in fiecare zi ma gindesc la tine, cind ai zis ca o invidiezi ce frumos sta in 4 labutze; eu zic mai bine sa te bucuri, ca dupa ce incepe sa se deplaseze adio liniste.
In rest, toate bune, ce sa zic...seara dupa ce se culca ma apuc si eu de invatat. Am noroc ca doarme noaptea ca altfel nu stiu zau...
Mona, tin cura aia inca, insa nu asa strict, mai o felie de cascaval, mai un iaurt, o cana de laptic, pe ici pe colo...
Duminica am fost la Irina...e atit de dragutz Danut si vrea numai in picioare, e tare batos.
Mona, poate odata organizam o intilnire in 3 (cu sotzii binenteles), ce zici? Ne faceti o vizita?
Despre mine: am terminat Stiinte Economice la Cluj; mi-a fost greu sa ma reintorc acasa la Sibiu, Clujul devenise orasul meu de suflet.
La putin timp m-am angajat la Primaria Sibiu, unde l-am cunoscut pe Lau. A fost dragoste nebuna-nebuna-nebuna!!! Dupa 1 an jumate ne-am casatorit si dupa...citi ani oare? 2 ani cred, am venit in Canada.
Acum in Ianuarie facem 3 ani de cind suntem aici.
Va pup ca s-a plictisit in leagan, vrea actiuneeeeeeee....
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
piatra lunii spune:
Bonjour!
UIte ca scriu si io, nu prea mai am timp- si nici chef, parca mi-e lene, nu's ce am, desi azi noapte m-am culcat la 1 aproape, ca am stat sa fac curat prin casa, si dupa juma de ora m-a trezit Ingrid, tocma' cand adormeam si io . Am ramas singura pt multe zile, ca al meu sot e in Dk, apoi in Olanda, Belgia ... deci mai am vreo 10 zile pana vine, si tre' sa stau cu Ingrid tot timpul, cum dispar de langa ea, cum face scandal. Plus ca am mai impachetat cutii ca sa le ia cu el (cu masina), sa avem ceva cand ajungem in Dk, ca monila va ajunge peste vreo luna dupa ce ajungem noi acolo, in fine, nu-i usor de facut toate astea acum, ca n-am cand, cum ziceam, sa vedem si acolo cum va fi iara la despachetat... deh, macar am vazut cum e sa stai in Franta, si nu regret,desi nu-i usor sa impachetezi si sa despachetezi cutii cand esti si apoi cu .
Sa zic si io nitel de mine, io am facut Limbi Straine la Univ. Bucuresti, Franceza-Engleza, am fost profa vreo 2 ani, apoi translator, am facut si io 2 ani de Drept da' apoi am lasat balta, si am venit in Dk, altfel as fi terminat si as fi fost avocat ca mama, ca doar atitia vor sa fie si nu au sansa sa aiba un avocat sa-i ia stagiari,eu as fi avut si maestru, si birou, si tot, da' n-a fost sa fie si nu-mi pare rau, ca mai curand cred c-as fi vrut sa lucrez cu limbile straine, da' in Ro as fi fost mai avantajata ca avocat. In fine, acu stau acasa cu Ingrid, n-am nici un job, inca.
altfel, papa si Ingrid legume -piure, sau supa pasata, o data pe zi, restul lapte de mama.
MADUTZA, tare scumpa-i Ana, o dulceata!
MONET, de Lia nu mai zic, ca stii si tu, toti o lauda :)) cu drept motiv.
cred c-am vazut si pozele MEPHALEI,sper sa nu ma insel, cu alt bebe dragalas tare :))
va las, ma duc sa mai vad ce mai am de facut prin casa si apoi la nani, ca nu stiu cat somn apuc pana se trezeste mademoiselle.
Lili_B spune:
Am uitat sa va zic ce era mai important: de doua zile zice ma-ma !!!
Ii iert toate nazdravaniile cind o aud...
Poate in seara asta imi arunc si eu un pic ochii pe la pozele noi ale voastre.
Acum ma duc sa fac ceva de mincare, Bianca doarme...
Va pup !
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
Christina spune:
Buna mamicutzelor,
v-am urmarit o perioada din umbra ca si eu ca si Piatra Lunii si poate ca alte mamicutze, nu prea am chef... de fapt, ma simt cam deprimata si obosita si ma simt aglomerata de toate treburile care sunt de facut in casa si pe care n-re cine le face. De obicei sunt foarte optimista si gasesc in mine puterea de a face tot ce-mi propun dar cred ca oboseala isi spune cuvantul. In plus, dupa cum zicea sotul Irinushei, nu-i usor sa ai un job 24 de ore din 24... de cand am nascut n-am avut si eu o pauza (exceptie fac doua ocazii cand am fost fara Victor pentru cate o ora) ca si multe dintre voi. Va admir pe cela care mergeti si la serviciu si aveti timp sa va ocupati si de bebe/copii, sot si casa. Abia astept sa vina mamicutza mea la primavara sa intru si eu in vacanta. Vorba vine ca voi incepe serviciul.
Multumim tuturor care s-au gandit la mine in absenta mea si la Victor de ziua lui. Si desi Victor nu e trecut in listutza si ca Andrei consider ca urarile facute de sf. Andrei ne-au fost adresate si noua si va multumim.
Uram si noi tuturor sarbatoritilor din zilele precedente 'La multi ani!' si tot ce va doriti.
De cand n-am mai intrat pe-aici Victor a facut ceva progrese: sta in funduletz fara sprijin, reuseste sa se ridice in patru labe si chiar sa se miste nitel de-a busilea dar la asta mai are mult de lucru desi e de speriat cat de mobil a devenit. De ieri exerseaza ridicatul in funduletz din pozitia intins pe burta. Reuseste pe jumatate dar munceste din greu si curand cred ca-i va iesi miscarea. Am primit de la niste prieteni un jolly jumper si cred ca asta l-a ajutat sa-si intareasca muschii de la picioare, in plus intrevederile cu prietenii nostri si cu bebele lor care e cu 4 luni mai mare ca Victor cred ca i-au dat idei lui Victor, copilul lor fiind mult mai avansat. La capitolul mancare stam foarte bine. Am inceput sa-i dau de vreo saptamana si carnita de pui, outz, si i-am facut o data si niste branzica dar desi i-a placut mi-e frica sa-i dau mai mult ca i-am facut-o cu lapte de vaca. Avem doua pisici si Victor este in culmea extazului de cate ori le vede, scoate niste chiote de incantare de te asurzeste. Ele insa cand il aud asa fericit o cam iau la sanatoasa... Deocamdata nu avem nici un dintisor. De Sf. Andrei mi-a facut si prima pozna pe care a repetat-o azi. A reusit sa scape din bouncerul in care dormise (noroc ca nu e deloc inalt, max. 10 cm) de pranz desi era legat (fara sa desfaca hamurile) si sa se tarasca pe jos pana sub pat. A trebui sa mut patul din loc sa pot sa-i scot capul... din fericire nu intrase in intregime ca atunci chiar ar fi fost problematic sa ridic patul din loc de una singura fara sa-l strivesc si pe el. Bineinteles c-a gasit o revista pe jos, pe podea si mi-a hartogit-o... dar asta e mai putin important. Totul s-a terminat cu bine, poate doar s-a speriat ca nu putea sa mai iasa de acolo. Azi vad ca s-a repetat istoria... deci banuiesc ca a invatat cum sa evadeze ceea ce-mi da de gandit caci era un mod comod de a-l adormi.
Am pus si cateva poze noi asta daca doriti sa ne vedeti.
Cam atat pe moment... sper sa-mi revin si sa gasesc forta sa intru mai des aici.
Va pupam,
Irinel spune:
Fetele Danut e inca bolnavior si maine ne ducem la doctor ca parca se aude cam ciudat cand respira si n-as vrea sa avem surprize neplacute. E mai vesel oricum dar nu mai vrea sa manance. Abia astept sa vad ce zice doctorul.
Diana, daca e de la laptic trece daca te pompezi bine, probabil ca stii. Si eu am avut de cateva ori, de obicei cand nu sugea Danut ca lumea.
Vanessa sanatate multa mamei, imi pare tare rau.
Carmen, ce bine ca a iesit analiza buna. Cat despre rahitism, bafta multa, e bine ca te-au pus fetele in garda.
Christina ce bine ca ai mai aparut. Eu n-am prea avut timp de intrat pe aici da ma tot gandeam la tine, voiam sa iti scriu pe messenger, da bine ca sunteti bine cu totii. Cat despre oboseala, te inteleg.
Monet tu cum reusesti sa le faci pe toate si sa mai intri si pe aici mereu?
Madutza cred ca si al meu va fi curand rasfatat ca ANuca. Desi eu tot mai trag nadejde sa nu. Maine si poimaine ne chefuim, oare ce va face puiul meu? Nu cred ca o sa imi priasca, parca vad ca sun mereu acasa...
Fetele eu am terminat Fizica si apoi Dreptul la Craiova. Apoi am lucrat ca programator 1 an in Germania (era perioada cand se angaja pe IT tot ce misca :-) si m-au angajat la firma unde lucra sotul). Dupa Germania am venit in Canada unde m-am angajat ca MArketing Assistant si am facut niste cursuri de Legal Assistant (adica asistent al unui avocat). La inceput eram chitita sa fac Dreptul din nou aici, ca pe partea engleza unde suntem noi au alt sistem si nu imi recunosc facultatea din tara, da acum am cam renuntat la gandul asta. Vreau sa ma bucur de familie ca am stat destul si prin scoli. Probabil la un moment dat ma voi hotari sa schimb job-ul pe unul de legal assistant unde in timp pot castiga foarte bine. Numai ca am un serviciu foarte caldut si cu oameni draguti si deocamdata nu-mi vine sa plec. Hehehe ce ma lungii. Vorba lunga... Ma duc langa baietelul meu scump (vorbesc de cel mic). Uitai: pe baietelul cel mare (a se citi sot) l-am cunoscut acum 11 ani, acum 5 ani ne-am casatorit si de 6 luni il avem pe Galmita-Jambonel-Danut-Daniel.
Eryka vad ca esti on-line si tare mi-ar place sa vorbesc cu tine da mi-e somn si nu stiu cat doarme fiu-meu. Cum mai e pe acasa?
Pupici la toate si la toti bebeii vostri dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)