Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
DianaR spune:
Se vede ca a fost sfarsit de saptaman, nu prea ati scris mare lucru. Da nici eu n-am fost mai breaza.
Chiar ca nu aveti nici o mila de burtile noastre chinuite de diverse metode de slabire sa vorbiti de fornetti. Oh ca-mi lasa gura apa cand ma gandesc la ele...
Noi am fost astazi la TM la parinti si ca de obicei ne-am intors cu Vladutz plangand. Nu stiu cand o sa stea si el cuminte cand ne vom intorce de la TM...
Pe copilul meu l-a apucat teama de straini. Au fost la noi ieri seara niste prieteni, si saracii la un moment dat s-au simtit obligati sa plece pentru ca Vladutz a plans de cand i-a vazut si pana au plecat. Doar la mine in brate se potolea, dar sa fie cat mai departe de bau-bau! Si mi-e ciuda ca face asa si cu bunicii, mai ales cu parintii lui Vasile, nu chiar asa rau ca ieri dar nici departe. Saracii il vad destul de rar la 2-3 saptamani si atunci plange si nu-l pot nicicum lua in brate... La parintii mei sta in brate, pe ei ii vede mai des si mai ales la taica-miu, care nu mai poate de fericire ca-i topit dupa el.
Anacami, si eu zic sa faci o pauza de maxim 2-3 zile si sa incerci. Poate nu-i place dintr-o singura leguma, da-i combinate: cartof, dovlecel, mazare, morcov cu carnea sau ficatelul fierte separat. Adauga ceva ce ii place, de exemplu lui Vladutz ii pun iaurt si chiar ii schimba gustul si-l face mai cremos. Daca nu merge nicicum incearca branzica cu iaurt si ou sau poate cereale simple (fara fructe) si la 2-3 zile ou.
Paloma asteptam pozele de la intalnire.
Vanessa, pe unde umbli? Ti-au mai trecut gandurile negre?
Carmen, ma bucur ca puiutul tau creste bine! Inca o data felicitari pentru prima jumatate de anisor!
Va pup si mai revin daca va puneti si voi pe scris!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
DianaR spune:
Paloma, eu nu le gasesc. Poate ca inca nu s-au facut modificarile in server. Incerc mai tarziu.
Vladut 6 luni
pd spune:
Diana, incearca acum pentru poze.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
DianaR spune:
Mai fetelor, ce copii frumosi aveti! Ce fain de voi ca v-ati intalnit.. Si eu vreu...
Am vazut ca fiecare avea un ecuson cu numele si nick-ul. Cea cu inima in mama e mama lui Paul?
Vladut 6 luni
danaA spune:
Salutare fetele!!!!
Nu am apucat sa intru ieri ca toata ziua am facut mancare si curatenie prin casa. Aseara am avut musafiri---l-am sarbatorit pe Andrei---de Sf. Andrei.
Christina, eu iti recomand niste exercitii si eu cred ca e bine sa le faci in serii--adica sa nu faci pauza dupa fiecare exercitiu.
Uite 2 dintre exercitiile care le faceam eu la ore. Primul: stai pe podea cu genunchii indoiti, mainile la ceafa si te ridici la 45 de grade. Este FOARTE IMPORTANT sa tii gatul relaxat si sa te concentrezi la muschii de la abdomen.Eu adaug la acest exercitiu inca o chestie---ramai ridicata la 45 de grade si pulsezi 8 timpi si 8 timpi ramai asa ridicata cu muschii incordati. Este foarte eficient.
Al doilea exercitiu: Intinsa pe podea, mainil;e pe langa corp cu palmele intoarse spre podea, picioarele ridicate la 90 de grade si incerci sa impingi cu talpile spre tavan--va fi o ridicare mica, dar care iti va folosi o a doua grupa de muschi. Este important sa incerci sa tii picioarele cat mai drepte--altfel nu faci nimic.
Al treilea exercitiu pt muschii oblici : poate sa fie ca si primul doar ca te ridici la 45 de grade, te intorci spre o parte revii pe podea. dar pot sa-ti spun unul si mai greu: intinsa pe o parte sa zicem pe partea dreapta, mana dreapta intinsa in fata cu palma spre podea, mana stanga la ceafa si ridici picioarele care le tii lipite si partea de sus a trunchiului in acelasi timp.clientilor mei le place la nebunie acest exercitiu.
Sper ca ai inteles. daca ai ceva intrebari te rog sa-mi spui. Cand vrei sa mai schimbi ceva exercitii sa-mi spui ca-ti mai spun. Spor la treaba. daca o sa ai febra musculara inseamna ca ai lucrat intens si e bine.
Irinel, uite am descris niste exercitii daca vrei sa le folosesti si sper sa intelegeti ce am vrut sa descriu. Cum e Danutz ? dar tu? Mai esti racita?
Diana, asa sunt unii copii. Plang atunci cand vad persoane straine. Cu timpul le trece.Si eu am rude care locuiesc in Arad. Si multe vacante mi-am petrecut pe-acolo.
Fetele, multumesc pt urari pt sotul meu. Chiar ma bucur ca a terminat. Mi-a fost foarte greu cu 2 copii si sa si lucrez, dar gata cu plansetele!!!
LA MULTI ANI, IUSTIN!!!!
LA MULTI ANI!!ADRIAN DOMINIC
LA MULTI ANI! ADRIANA MARIA!
gata fetele. Plec afara cu cei 3 baieti ai mei ca e vreme frumoasa. ce demult nu am iesit toti impreuna.
lA MULTI ANI OANA!!!
pd spune:
Diana, da, aceea din poza putin miscata, cu inima in mana este mama lui Paul.
Pozele trebuie vazute pe dimensiune mai mare ca sa fie mai clare, a fost putina lumina si se pare ca blitzul de la aparatul meu n-a fost suficient de puternic.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
vanessa ionescu spune:
BUna seara.
Diana am revenit. Multam de grija. Asa cum v-a spus Paloma ne-am intalnit la WTC. Nu am stat decat 45 de minute ca ma astepta sotul acasa sa mergem sa luam ceva de Mos ca am ramas in urma.
Fetelor, daca o vedeti pe Cristina (Pd) ce scumpa e... Eu si asa am un cui ca nu mi-a iesit fata macar odata dar ma consolez cu gandul ca o sa am 2 nurori si pe alea o sa pot sa le si chinui daca vreau (glumesc dar nu se stie niciodata cum o sa ne transformam la batrante).
Diana, in ziua aia eram in depresie si am vrut sa spun ceva ce aveam de mult pe suflet in ideea ca se "sparge". Nu mai stiu care m-a intrebat daca sunt infiata. Nu dar mama nu prea a avut chef de crescut copii
plange, revin
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
vanessa ionescu spune:
E Cata necsajit, fornait, il doare cred si in gat si tuseste. V-am spus ca ieri au mai iesit 2 dinti? Unul dimineata si unul seara. $ Dinti in 8 zile.. Si nu stiu de ce dar nu cred ca s-au potolit.
Andu nu i-a scris lui Mosu. De 3 zile ma rog de el sa-i scrie si a zis ca nu vrea nimic, ca nu stie ce sa-i ceara, etc. Asa ca, asta seara a aflat ca Mosul nu aduce decat la cei care au scris. Am fost in Carffour si a vazut un tip cu o pelerina de Mos Craciun care impingea la un carucior cu jucarii de a inceput sa planga de se uita lumea la noi ca lui nu-i aduce nimic. Cand am venit acasa s-a apucat sa-si stearga pantofii si sa scrie scrisoarea pe care a pus-o in geam. Cat era la baie, a luat-o taica-su si a scris ca nu ii aduce nimic ca nu a scris la timp si nu a fost cuminte. Alte urlete..
Acum doarme si suspina. I-am spus sa spere ca speranta moare ultima. Bineinteles ca vine Mosul, dar e disperat.
Maine avem bal. O sa fac si poze si o sa va povestesc.
Iuliana, scoate-ti telefonul din carut!!!
mamaleone spune:
am tras si noi in seara asta o fuga prin vestitul careffour dupa niste jucarii ptr anghel. Nenica, parca nu mai exista altm magazin in oras, trebuiau sa puna niste semafoare prin magazin, mai ales la raioanele de jucarii ca era jale. In fine, elena s-a super agitat ca tot timpul are probleme de la aglomeratie, de-abia a adormit, tre sa evit chestiile de genu asta.
As fi venit si eu la WTC, dar nu m-a lamurit nimeni ce-i cu intalnirea respectiva si pana la urma poate oricum nu ajungeam, am vazut si eu pozele cu Paloma , Vanesa si copiii. Bine ca ati mai iesit si voi, poate cine stie, facem o intalnire odata cu fetele din bucuresti. Nu ma arunc sa organizez intalnirea la mine acasa ca am impresia ca n-am sa ma descurc, cu toate ca Anghel ar fi in extaz, si cred ca si balena. mai vedem...
Anacami, am vazut ca esti suparata ca nu mananca bebe. eu te-as sfatui sa incerci sa-i faci o pasta la blender (daca nu i-ai facut deja). Ai mei numai asa au acceptat mancarea la inceput, eu bag si carnea acolo. incearca sa-i faci la inceput ceva mai simplu adica sa-i pui doar mocov si cartof, si zeama in care au fiert legumele+ putin ulei si sare. la mine asta a functionat, daca ai incercat toate variantele, mai bine il mai lasi cum ziceai ca pe urma sigur ii trece . si eu aveam impresia ca n-o sa-i mai vad odata mancand.
sanatate lui sebastian si pofta de mancare! pofta de ciorba mai bine zis.
carmen, succes la tratamentul lui Iustin, sa se faca repede bine, poate nici nu are nimic, ne tii tu la curent.
diana, si elena mea e tot asa cu strainii, dar se pare ca nu cu toti, daca insa nu se arunca sa o ia dintr-o data in brate si are timp sa-i studieze, adica vreo 5 min, e ok, accepta pe toata lumea.
dana, plimbare placuta printre cei 3 baieti ai tai, si la cat mai multe!
Vanesa, multa sanatate mamei tale. si ce sa-ti zic, nu te mai gandi asa. Roaga-te sa fie bine. Nu stiu daca stii de biserica Radu Voda, e pe langa pata Unirii, acolo sunt moastle Sf. Nectarie, e facator de minuni, si a ajutat multi bolnavi de cancer, numai Dumnezeu o poate ajuta pe mama ta. Daca vrea sa mearga iti spun exact cum se ajunge.
paloma ti-am vazut bebita, da ce ochi albastri are ea mai si ce cretulina e... sa ramana tot asa frumusica
Si LA MULTI ANI LA TOTI BEBEII SI MAMICILE DE AZI
Sper ca ati fost cuminti si a venit mosu la voi, mai banditilor.
Va puuup, deci-
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescuhttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31738
vanessa ionescu spune:
Sandra o frumoasa e sora ta. Sa ne dai un mesaj cand vii.