Pentru voi cele care ati fost inselate
Raspunsuri - Pagina 9
crysa spune:
miau-miau,
chiar invers a fost. ea a facut sex oral sotului meu, mai exact, ea a avut gura plina. acum intelegi? sotul meu nu i-a facut ei sex oral.
si nu asta regreta, ci faptul ca a lasat-o sa faca.
criss spune:
Nu te supara Crysa,
Tu de fapt ce dezbati aici?
Care pe care a fericit sau care a fost mai fericit? Sau de ce a fost fericit...
Eu zic sa iti stapanesti "Pacatosul" si ai grija sa nu mai lase pe alta sa il fericeasca.
Toate bune
val77 spune:
se zice ca greseala recunoscuta este pe jumtate iertata
stau si ma gandesc ce s/ar fi intamplat daca tie ti/ar fi facut un alt bartat sex oral........sotul tau ar fi privit tot atat de senin lucrurile
pana la urma indiferent ce a fost intre ei , dupa mine tot inselat se cheama
altfel spus tot si/a dat pantaloni jos, doar nu ia rupt pantaloni.....asa ca hai sa nu ii mai gasim scuze
Zina spune:
Ce usor povestesti "Pacatosule" ca tu ai gresit si ca a fost doar sex oral, dar din partea ei. Spui ca erai constient ca gresesti si totusi ai mers mai departe, cu toate ca stiai ca nu e bine. Acum nu-ti gasesti raspunsul la ceea ce-ai facut? Spui ca poate e genetic, poate saptamana chioara, nici tu nu stii, dar totusi ai mers inainte. Eu una nu te-as fi iertat nici intr-o mie de ani, incredere in astfel de oamneni nu mai poti avea. Daca sotia nu ar fi aflat, i-ai fi spus vreodata ce s-a intamplat, asa din proprie initiativa? In cazul tau, eu as gasi garantii ca nu se va mai intampla lucrul asta, daca tot spui aici cat de rau iti pare, dar se vede ca tu nici asta nu prea poti face.
lilicris spune:
Aveam de gand sa va povestesc un episod din viata mea care seamana foarte mult cu cel al Cristinei. Dar din multele pareri ale voastre reiese ca ati sari in sus ca arse si mai bine ma las pagubasa.Sa nu uitam ca omul este supus greselii. Sa nu uitam ca nu putem intotdeauna sa spunem un "nu" raspicat? Nu suntem niste masini programate care nu au voie sa iasa din program. Suntem facuti din carne si oase, avem sentimente avem dorinte, curiozitati etc.Nu este obligatoriu sa o insele si a doua oara. Pur si simplu nu a putut sa se abtina si s-a intamplat. Poate a fost o curiozitate cine stie. Nu avem voie sa avem curiozitati? Nu spun ca el este nevinovat. Acum totul depinde de Cristina. Depinde cat de mult poate sa ierte si sa uite. Sfatul meu pentru tine Cristina este:
1.nu uita ca ai un copil cu acest barbat
2.nu uita ca daca divortezi ai mari sanse sa dai peste altul care va repeta greseala
3.daca simti ca poti trece peste asta mergi mai departe alaturi de sotul si de copilul tau
4.daca crezi ca niciodata nu vei putea uita ia masuri acum nu mai tarziu.
Totul depinde de tine.
Daca ti s-ar fi intamplat tie? El nu ar fi reactionat la fel ca tine? Tie ti-ar fi convenit sa pierzi o casnicie pentru o ratacire? In plus gandeste-te ca din cate reiese din cea-i povestit practic nu a fost ceva serios.
A fost doar o parere.
zepellina spune:
lilicris, poti sa povestesti, daca e interesant
sunt de acord cu lilicris, trebuie sa treci,cred ca merita.
zepelina
lilicris spune:
Interesant eu zic ca este dar nu stiu care ar fi reactiile celorlalti iar eu ma tem de aceste reactii.
iren spune:
quote:
Originally posted by lilicris
Interesant eu zic ca este dar nu stiu care ar fi reactiile celorlalti iar eu ma tem de aceste reactii.
Io zic sa te lasi pagubasa cu povestitul, nu vezi, omul saracul si-a facut publice marturisirile, si fetele i-au si sarit in cap
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi
melina34 spune:
hai sa ma bag si eu in seama, dar vreau sa raspund pacatosului la intrebarea ,,de ce nu as fi spus ca m-am si culcat cu ea"?;
simplu:ar fi fost mai grav, mult mai grav, ti-ai fi taiat singur craca, macar asa ,, a fost doar sex oral";
eventual te-ai justificat cu sexul oral asa cum mentiona cineva(,,o curiozitate"...sau mai exista o varianta pe care o folosesc barbatii spunind ca sotiile lor nu le ofera asa ceva acasa- ei, merge si asta?)
M.
ps.admir persoanele emancipate, de ambele sexe!.
sinzi_ana spune:
Crysa, desi nu am trecut niciodata prin ce ati trecut voi, si sper sa nu traiesc experienta asta vreodata...dupa ce am citit tot...si am analizat...
Cred ca si eu as face la fel ca tine...
Nu stiu de ce, nu pot sa explic, dar din posturile tale si cel al sotului tau...eu am concluzionat ca pana la urma voi va iubiti!!!
Greselile snt groaznice, si ranile nu se vor vindeca vreodata...dar dupa o agonie de genul asta, cred ca inveti sa apreciezi mai mult ceea ce ai, si desi pare greu, e bine sa inveti din greseli sa te pazesti si sa nu mai lasi sa se repete...
Si asta nu depinde decat de tine si sotul tau...si eu vad ca voi vreti sa va fie bine!!!!
Eu va sustin...curaj...aveti pentru ce sa treceti peste!!!
Mi s-a parut ca amandoi ati reactionat ideal in cazul de fata...sper sa fie prima si ultima data...
Sinzi si David
Noi toti - poze