Pentru voi cele care ati fost inselate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Draga mea, nu imi pot da seama de ceva... Daca tu ii gasesti atitea scuze pentru ce a facut (inclusiv te invinuiesti pe tine, ceea ce nu ar trebui sa faci...) de ce nu ii poti ierta acest 'pas gresit" cu totul? Sau incerci numai sa te convingi singura???

Si inceteaza de a pune jos cealalta femeie, ai putin respect pentru tine si pentru femei in general!!! Si nu ar stirca sa il dai putin jos si pe dumnealui de pe piedestalul unde l-ai cocotat!

Va doresc Sarbatori feicite!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Crysa, in concluzie, bine ca s-a intimplat, ce s-a intimplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

eu nu imi pot reprima un sentiment de gluma la adresa povestii asteia. oricat rau as face cu remarcile mele, mie mi se pare HILAR. sa ma ierte cele de aici, dar sunt de acord ca omul greseste si ca trebuie iertat. imi plac persoanele ingenue si naive, dar nu suport credulitatea si "prostitul" in fatza. si mai ales....aversiunea unei femei catre alte femei si ideea ca barbatii sunt ingerasi, iar femeile se baga pe ei...sa-i rasplateasca sexual, si ei stau cu mainle la spate sa-si primeasca rasplata. deci nu ma pot abtine sa nu rad cu gura pana la urechi.
faptul ca sari cu el in pat, dupa ce nici macar nu s-au uscat urmele de ruj ale altei femei (mde! e doar o figura de stil)....iarasi e ceva nelalocul lui (din punctul meu de vedere). acum nu poti in cateva zile sa suplinesti lipsa a doi ani de sex. oricat de disperata ai fii ca iti ia alta locul. hahaha
iar ca sexul merge bine (mai bine ca inainte) doar ca il doresc alte femei, si-si pun gura (oare asa sa fie?) "acolo"...mi se pare o forma de perversitate. nu ca as fi o puritana, dar intreaga poveste scartaie. E doar parerea mea, si de fiecare data cand citesc, nu numai ca zambesc...RAD!!!
daca as fi in locul crystei...
1. in primul rand nu as fi cerut detalii, tocmai de frica ca mi le-ar da, ce ma intereseaza cum a facut si ce a facut? e suficient sa stii ca a facut si atat. detaliile tin de obrazul gros al fiecaruia si nu vad ce bine ar putea face de ambele parti.
2. in al doilea rand as accepta ca nu am fost interesata de sex, nu ca pe o povara sau ca pe o mustare, e firesc dupa un ce ai un copil sa-ti pierzi intresul in sex. dar daca sotul nu a stiut sa-i readuca interesul in sex...??? i-a fost mai comod sa o ia pe miriste la intamplare!! deci nu vad cum mustrandu-te pana la D-zeu, il poti ajuta ca pe viitor (la urmatorul copil sa zicem) el nu va alege iar solutia comoada de a pleca in tufis (ma rog in masina, tot aia) hahahaha
3. desi l-as ierta si nu as mai pomeni nimic, nu as avea incredere in el asa orbeste. nu m-as minti...ma iubeste, n-a fost decat ce zice el, si blab blah....as astepta sa se stabileasca un echilibru si apoi as judeca, ma iubeste? sau doar spune ca ma iubeste?
deci da...e hilar pt cei de dinafara povestii, pt ca ea si-s spus pasul nu ca sa asculte pareri, ci ca o vaicareala, dovada ca orice ar zice oricine, nu are nici un efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Sunt perfect de-acord cu Felicity.
Concluzia pe care o trag eu din raspunsurile Crysei este ca (si de altfel cum a mai spus cineva mai sus), bine ca s-a intamplat ce s-a intamplat, ca astfel ea si-a "deschis" ochii in legatura cu relatia lor intima si culmea, acum e mult mai buna ca inainte!!! Oare pana cand? Nu mi se pare o atitudine sanatoasa. Si mai ales sa te gasesti pe tine cea vinovata de ce s-a intamplat, pana la urma, ca el saracu', normal ca nu a mai rezistat. Sa fim seriosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

stiu ca nu intelegeti, uneori nici eu nu prea inteleg.

uneori simt pace, alteori ma urc pe pereti.
e intr-adevar prea putin timp de cind am aflat toate astea. nici eu nu stiu exact ce simt. v-am vorbit voua ca la psiholog caci in oras nu exista. am scris intotdeauna ce simteam in acel moment. ba ura, ba dragoste. nu am spus ca el nu are nici o vina. din contra, el este suer vinovat si stie asta. dar nu pot sa ma abtin sa nu ma gindesc din ce cauza s-au intimplat toate astea. pt ca eu sunt un om care nu poate trai fara o logica in toate. nimic nu este intimplator. totul are o cauza. stiu ca multe nu o sa fiti de acord cu mine.
si sa va spun de ce am vrut toate detaliile? pt ca daca n le-as fi avut toata ziua m-as fi gindit "oare ce au facut?" "oare unde?" "oare de cite ori?" etc. ce am rezolvat ca acum stiu totul? ei bine, acum incerc sa le inghit cu multa apa, ca pe niste hapuri imense, unele imi stau in git (de fapt am toate), dar ... asta e.

ce as putea sa va mai spun? credeti ca nu ma doare? credeti ca nu sufar? ma urc pe pereti si sufar enorm. eu nu cred ca nu va mai insela niciodata. dar ce sa fac? sa-l parasesc acum la prima greseala? nu-i voi cauta niciodata "greselile" (pe viitor) dar ele vor iesi singure la iveala. nu voi mai avea niciodata 100% incredere in el. sau cine stie? poate peste 10 ani.

dar stiu un lucru: ca sa poti cere dragoste trebuie sa dai dragoste.

foarte putine m-ati incurajat. uneori dupa ce citesc ce ati postat voi ma apuca o descurajare si mai mare. fiecare v-ati spus punctul de vedere. chiar daca nu intotdeauna a fost pe placul meu, va multumesc.
chestia asta m-a maturizat cu 10 ani. cineva mi-a spus ca viata e prea scurta pt timpenii de felul asta. ca trebuie sa-mi traiesc viata si sa las la spate ce s-a intimplat. are mare dreptate. mama mea a trait in trecut toata viata. probabil ca si tata i-a dat "teme" de gindire. acum are 50 de ani si cred ca e printre femeile care ar putea sa spuna ca au fost nefericite toata viata. tocmai pt ca nu a stiut sa vada in fata, in viitor. nu vreau sa fiu ca ea. nu vreau sa traiesc in trecut.

nu stiu ce sa mai scriu. sper sa trec cu bine peste incercarea asta desi sunt convinsa ca vor ramine cicatricile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Cristina draga mea, nu dispera!
Oricine are dreptul sa greseasca o data! O singura data! Nimeni nu poate fi chiar atat de transant in situatia ta, cum au fost raspunsurile de aici, noi nu putem decat sa ne spunem unele pareri... De cele mai multe ori, cand te trezesti pus in fata faptului implinit iti dai seama ca reactionezi in cu totul alt mod decat ai fi crezut vreodata.

Eu un una inteles ce iti doresti tu, si prefer sa cred ca si sotul tau si-a dat seama ca a gresit si ca e sincer in ce ne-a scris noua aici.

Imi dau seama ca tu iti doresti familia si ai vrea sa poti sterge cu buretele tot ce a fost... din pacate asta nu se poate! Dumnezeu nu ne-a dat si puterea de a intoarce timpul inapoi, ne-a dat doar puterea de a alege, de a merge mai departe.

Ai grija de familia ta pe viitor, inclusiv de sotul tau, mergi pe calea ta, iarta-l mai ales ca este si un puiut la mijloc, dar ai grija si de tine, nu te lasa calcata in picioare ma departe! Daca dai acum sansa asta relatiei voastre fa-o cu tot sufletul si continua sa construiesti cu toata inima caminul tau. Dar invata din greseli!

Te imbratisez si iti doresc numai bine!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Fetele, acum cred ca e timpul sa o lasam sa uite, sa "priveasca cu incredere spre viitor". Crysa, iti doresc sa-ti gasesti linistea cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

quote:
Originally posted by Cristina

Fetele, acum cred ca e timpul sa o lasam sa uite, sa "priveasca cu incredere spre viitor". Crysa, iti doresc sa-ti gasesti linistea cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

Scriu ptr prima data la acest subiect si am o propunere ptr MODERATORI: Inchideti acest subiect daca este de acord si Cristina!Nu am fost inselata, nu vreau sa stiu cum e..., dar daca ei doi au hotarat sa treaca peste asta atunci haideti sa-i lasam sa treaca, sa uite, sa ierte, sa invete...

Cu stima doamnelor
PS: Multa putere iti doresc Cristina!

Mergi la inceput