Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 16
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
noi astazi am devenit baiat mare:KENZO a implinit 1 luna de viata.sa ne traiesti puiule si sa-ti dea D=zeu tot ce e mai bun din lume.la multi ani iubirea noastra!
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
KENZO .... LA MULTI ANI!.... Ce baiat mare!... Deja 1 luna!...
ALEXIA (MOSS) la multi ani si tie!... Ca nu stiu cand ar fi trebuit sa va zic (parca e pe 31 oct- si luna noiembrie a fost de 30) Deci daca nov nu are 31 ii zic azi si Alexiei LA MULTI ANI!...
DUDA felicitari!... Sa va traiasca bb sa fie sanatosa si necolicioasa...
Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Miche spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Miche, lasa copilul sa doarma.mai ales daca e noapte.Nu se trezeste copilul din somn! In somn creste.Chiar daca tu nu mai poti, e mai important sa doarma bebe.
nici nu indraznesc sa-l trezesc!
E obligatoriu sa ma mulg??
cand mi se umplu sanii de lapte , curg singuri. La fel si cand alaptez, din celalat curge .Imi pun un prosop si-l colectez acolo.
Sabina spune:
draga Miche, nu e obligatoriu sa te mulgi, chiar nu e recomandat pt. ca stimulezi productia de lapte in plus.daca insa simti ca iti sunt sanii f. umflati e buna o mica usorare, asa, cateva picaturi ca sa nu mai ai senzatia de plin.Eu asa am facut.
dupa cateva saptamani n-o sa se mai umfle asa, sa nu ai senzatia ca ai pierdut laptele, doar se normalizeaza productia in raport cu cererea copilului.Asta e momentul critic in care intarca multe femei, pt. ca de obicei coincide cu inceputul sau maximumul colicilor, pe care mamele le interpreteaza ca tipat de foame.
In principiu o sa mai tot curga sanii...mie mi-au curs pana pe la 5 luni, trebuia sa port tampoane speciale.Asta e bine, ai lapte!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
fulguletz spune:
Fulguletz a nascut astazi 01.12 la ora 11:18 prin cezariana. Pozele exista deja, detalii o sa vi le spune Fulguletzul cand se intoarce din spital (eu sunt sotzul)
Lui si fostei , actuala le merge bine.
Fulguloiul
poze
Ele spune:
Fulguletz felicitari pe bb . Am vazut cele 2 poze si e scump tare cu toate ca e abia nascut. Numai bine la toti trei si sa fiti fericiti.
Elena si bb Denisa