Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
Leta spune:
Coco, la nastere eu imi doresc linga mine o singura persoana: MEDICUL MEU! Sotul, mama, tata, soacra etc.- pot sta bine-merci pe hol sau la circiuma, mi-e egal. Important e ca in acele momente linga mine sa fie dr. Tutunaru.
Cu familia ma pot vedea dupa marele eveniment. Oricum, cred ca sotul n-ar suporta sa stea cu mine in sala. Eu glumesc uneori si ii zic ca o sa-l cheme dr. sa taie el cordonul ombilical, ca doar el e fericitul tatic; cind aude i se face rau ![]()
Am baut putin mai devreme niste Cola si bebe a inceput sa danseze...(asta n-are nici o legatura cu subiectul)
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
lbelciug spune:
Multumesc fetele pt raspuns. I-am trimis PM lui Shobo. Eu o sa intru in prenatal in ianuarie si atunci m-ar interesa sa merg la gimnastica, dar daca voi ziceti ca sunt doar cu teorie... atunci inseamna ca n-am bafta. ![]()
Liviana - Kinder de 29+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
Lali spune:
Anuc, tu cum faci analiza ? Faci glicemie simpla sau faci si testul de toleranta la glucoza. Ca eu am facut si testul adica dupa ce s-au asigurat ca primul rezultat a fost bun am
50 g glucoza cu apa, am stat apoi 1 ora si mi s-a recoltat din nou sange.
Lali si bebe 34+
Mara2004 spune:
COCA,revin cu detalii.Crema de protectie (Wundschutz) de 500ml este 3.99€,crema pt. inrijirea fetei si a corpului(Pflegecreme Gesicht& Körper) de 100ml este 2.39€,pudra (Puder) 100g este 1.39€,ulei masaj cu aloe sau musetel de 200ml este 2.99€, ulei balsam de 200ml este 2.79€.Este o crema de protectie a fetei si a mainilor pentru anotimpul rece. Sunt multe produse,o sa-ti trimit un PM(sa nu fiu acuzata de publicitate) cu adresa la care gasesti toate produsele din aceasta gama.Numai bine!
crinuta spune:
Intrebare imp: am vrut sa ma duc sa ma tund, insa coafeza mea nu era, si m-am asezat sa o astept. Nu am stat mult, insa a iesit deoarece mirosea a solutie de permanent. Acum mi-e frica daca il afecteaza pe Rayan? Mirosul era puternic.
Voi stiti femei care sa isi fi facut permanent in sarcina?
Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
crinuta spune:
Anuc, eu nu mi-am facut testul de toleranta la glucoza deoarece nu avea sens.
La Medlife mi-a iesit glicemia 70, deci la asa valoare nu intra in discutie sa ai diabet gestational.
Dr. Nayel, CFR2
Leta spune:
Crinutza, cred ca ti-am mai zis-o, dar tzi-o zic din nou: esti tare simpatica
.
De data asta ai dreptate, solutia de permanent are amoniac si nu e recomandata in sarcina, dar bebele tau e deja mare, are toate organele formate, e totul ok, acum nu mai pateste nimic
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
crinuta spune:
Leta, mai mult ma sperii. Eu intru in panica acum.
Dr. Nayel, CFR2
Leta spune:
Si apropos de coafor. Ma duc si eu joi sa ma fac frumoasa - probabil ultima oara pentru un an de-acum incolo, ca dupa ce se naste bebe nu stiu daca mai apuc...
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
ana maria spune:
Crinuta nu e recomandat sa faci permanent. Dar ca ai mirosit putin?!!! Hai sa fim seriosi... Stai linistita
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!