Copilasii din 2002 (04)
Raspunsuri - Pagina 4
cgabriela spune:
Si Briana mergea la cresa, dar nu fac serbare, nici anul trecut nu s-a facut, DAR ea stir cantece si poezioare de pe casete si chiar si de la cresa! A mai scazut febra, DAR nu gasesc femeie, o sa apelez la sora tatalui meu, este de 54 ani si nu are copii, nu se prea descurca cu ei dar nu am ce face trebuie sa merg la lucru, cei de acolo nu inteleg ce inteamna copil bolnav, PT. imunitate i-am dat si eu RIBOMUNYL si am inceput si cu SEPTILIN (de plante) - dar nu se prea vede efectul , am alaptat-o pana la 1 an 1 luna si 1 zi exclusiv la san, nu a folosit si nu foloseste biberon, din cauza asta nu bea nici ceai. Ieri ne-a sunat asistenta sefa de la cresa sa ne spuna ca un baietel are varicela iar Briana vineri s-a jucat destul de mult cu el, "pleosc". Azi mergem la control la nefrolog, sper sa avem rezultate bune, ca eu m-am saturat de ciobe vegetale (fara mazare, fasole, salata, macris, spanac).
in rest are si ea creze de personalitate, dar eu am inceput sa iau ANTISTRES, si pe bune am mai multa rabdare (tot pe baza de plante)
Va dorim multa sanatate si sa auzi de bine!
Gabriela poti sa ne faci si noua album? si si VOU multa SANATAT si FELICITARI pt. ceea ce faci, esti TARE , nu stiu cum rezisti de te poti ocupa si de noi
adresa noastra cu poze:
http://community.webshots.com/user/cgabriela
Anina_n spune:
La multi ani, Leon Marc Stephan, Iulia-Nicole, Andrei ! Felicitari, mamicadulce, crisia si Jade ! Sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii si in continuare !
Of, e tare rau cu racelile astea! Gabb si Julian, sa va faceti bine cat mai curand !
cgabriela, acelasi lucru i-l doresc si micutei voastre, Briana !
Oana si Bianca-Maria, bine ati venit si sedere placuta !
Gabbriela este racita, PC-ul ei la fel, si va roaga sa aveti rabdare si intelegere cu listuta ! Cat de curand posibil va face modificarile cerute !
Sanatate si pupici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
nadina spune:
Sirod, nu te speria, mandarina ne ciupeste si ne musca si acum, n-a avut pauze in domeniu. Cred ca ii cresc si niste masele. Aseara pentru prima oara am auzit-o spunannd "nu,nu,nu" era raspunsul ei la rugamintea mea de a veni la nani. I-am raspuns"nu vrei?foarte bine,ramai si joaca-te, mami se culca si mergi si tu la nani cand te plictisesti" imediat s-a suit in pat si s-a pus la somn. Cred ca ne studiaza reactiile. Cand ii spun sa nu faca ceva,exact aia face. Aseara m-a pus sa-i desenez un tati suparat.
Bun venit noilor sositi! De suzi noi am scapat repede, dar intr-un mod nefericit, ca a facut o chestie d-aia la gurita, am uitat acum cum ii zice si a trebuit sa renuntam la ea.
La oala inca nu vrea sa faca desi am mai lasat-o si fara pamapers. Isi controleaza destul de bine vezica, dar la un moment dat tot ii da drumu in pantaloni. Acum e cam frig s-o tinem sa faca pe ea, asa ca, pe la primavara incolo, desi o strang pampersii.of
In rest,spunem poezii,cantam si facem o gramada de giumbuslucuri.
Va pupam,
Nadina si Carina-mandarina (2 ani si 2 luni)
PS: La multi ani tuturor sarbatoritilor!
acs spune:
Pe Maria mea n-am dat-o la cresa. Ne-am gandit ca la anu' o sa mearga la gradinita. Dar stie poezii si cantecele. Si toata ziua ii turuie gurita. Ma uimeste cate stie, prinde din zbor toate prostioarele :). E tare cuminte, dar si foarte incapatanata. N-am avut probleme cu muscatul, lovitul (e de felul ei mai "fetita"), insa e cam timida. Daca sunt mai mult de 2-3 copii in parc langa ea, vrea sa plece. Nu-i place aglomeratia, galagia. Sper sa nu mai fie asa de "salbatica" odata cu intrarea la gradinita.
Cu suzeta n-avem probleme, ca n-a acceptat-o niciodata. In schimb, cum am mai zis, isi suge degetul. Nu stiu cum o s-o dezvat. Tot aman zicand ca mai am timp pana-si schimba dintisorii, dar... Adevarul e ca nu stiu ce metoda poate fi folosita (si eu mi-am supt degetul, pana la 7 ani inca, dar nu vreau sa pateasca si Maria la fel).
Bebelusca mea e pasionata de Winnie ursuletul. I-a "scris" Mosului sa i-l aduca pe Winnie, iar Ioanei (surioara mai mica) pe Grofi (=Grohi), ca sa poata face schimb :). Copiii vostri au astfel de preferinte?
Multa sanatate tuturor prichindeilor!
Manuela
HelleneC spune:
Bine v-am regasit fetelor! George mai nou urmareste reclamele cu Mosh Craciun si mereu imi atrage atentia. I-am spus ca vine Moshul si ii aduce ceva. Desigur, l-am intrebat si a raspuns: "bobo, adion = avion si bobo" asa ca iesim ieftin! Insa nu ne rezumam la atat, pentru ca am descoperit ca ii plac mascotele de plush si carticelele! E prea mic si nu cred ca va face mofturi daca nu vede ceva ce ar vrea...
Va pup si bafta la fetele care au "probleme" cu nervii micutilor. Si eu mai trec prin asta, mai rar, dar inca nu am scapat! Incercam si noi una alta: mai nou il pedepsim in alta camera. Se pare ca merge, dar mai mult cu taica'su. Daca ies din camera in toiul nervilor lui, plange si vrea in brate sa il alint. Asta fac! In rest multa rabdare!
Elena & George (6.09.2002)
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Gabbriela spune:
HelleneC am adaugat si la voi link-ul c poze, verifica si tu si spune-mi daca ma greshit ceva .
16.06.2002--- Anghel--- ana-oana Mamaleone, acestea este baiatul tau Anghel la care am gresit numele, daca da imi cer scuze pt gresheala, daca nu spunemi tu data in care este nascut Anghel sa il gasesc in lista, ok? Sorry inca o dat apt gresheala
clauditzadennis bine ai venit, te- am trecut si pe Mihai si pe tine pe lista, te rog sa verifici si sa imi zici daca am greshit undeva, ok? Daca ai poze sa imi dai link-ul, eu nu am gasit nici o poza cu bb tau nicaria.
oanaralu13@yahoo.com bine ai venit, te-am trecut si pe tine si pe Bianca in lista, te rog sa verifici si sa ma anuntzi daca am creshit ceva, ok?
cgabriela am trecut si la voi web page, verifica si tu daca merge sau am greshit ceva, ok?
Anina_n multzumesc ca ai instintzat fetele… si despre pozele de la ziua lui Julian, vor aparea mai tarziu ca mai am inca pozitzi pe film, si nu il pot developa inca, rpobabil pe la sfarsitul lui Decembrie inceputul lui Ianuarie vor aparea poze noi cu Julian al meu.
Daca cineva a fost lasat afara din lista s aimi trimimita un PM sau sa ahtepte pana ma insanatoshesc de tot si gandesc mai clar.
BB Julian nu mai face febra si are chef de joaca, dar tot manca rau si are nasul ff infundat, asha ca aiz la 4 PM il duc la medic, si daca nu vad nici o imbunatatzire la mine pana atunci merg si eu la medic, eu ma simnt teribil de rau, ma dor toate si mainile is pisioarele chiar si pielea pe cap… se pare ca din noi 3 eu ma sinmnt cel mai rau.
30.11.2002--- Andreas Noel La Multzi Ani Andreas , s acreshti mare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
Decembrie
01.12.2002--- Leon Marc Stephan La Multzi Ani Marc, sa creshti mare si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
02.12.2002--- Iulia-Nicole La Multzi Ani Iulia, sa creshti mare si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
02.12.2002--- Andrei La Multzi Ani Andrei, sa creshti mare, sa fi sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
03.12.2002--- Yasmine Alessia La Multzi Ani Yasmine, sa creshti mare, sa fi sanatoasa si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
oanaralu13@yahoo.com spune:
Salutari.
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de pe 2,3 si 4 decembrie,Iulia Nicole,Andrei,Yasmina Alessia si Maria.
Multumesc Anina n de urari.Si eu sper sa am o sedere lunga pe site.Depinde cat de des voi intra.Cu timpul stau prea prost.
Multumesc Gabbriela ca ne-ai introdus pe lista cu mamici si copii.Am si eu 2 intrebari.1)Cum pot schimba numele meu,ca mi-a aparut toata adresa de email,si eu nu am trecut asa?
2)Cum pot face sa se vada fotografiile Biei de pe pagina web?Le-am sters si le-am mai pus o data dar tot nu se vad.
Oana&Bianca Maria
dallydy spune:
Bine ati venit sau revenit fetelor!!!!!!!ACS as vrea sa-ti spun ca noi din motivul asta i-am dat suzi lui alex :sa nu-si suga degetul ca daca suzi mai dispare dispare si obiceiul dar degetul ramane... HELLENEC multumim pentru incurajare dar a devenit foarte greu pentru ca la gradi nu i prea da suzi si se simte amenintat si daca p acuma nu o cerea numai cand mergea la nani acum nu se mai desparte de ea .Si el are doua si parca in ciuda le pune pe amandoua odata .Cat despre pedepse ,le aplicam si noi mai ales pe cea cu camera cealalta p se callmeaza sau spune <<nu mai fac >>.Cred ca e varsta cand isi manifesta nervii ca si el are copii la gradi care musca .L-am luat intr-o zi muscat de nas.Cu <<nu vreau >> am rezolvat altfel ....a venit in prima zi dupa gradi si zicea mereu nu vleau si m-am facut ca nu stiu ce inseamna expresia .Si alex e atasat de prosoape si doarme cu ele si le cara cu el in toata casa. CGABRIELA si eu ii dau lui alex septilin si se pare ca functioneaza. ANINA_N am tras cu ochiul la pozele voastre aveti un copil foarte frumos ...o sa faca praf baietii GABBRIELA SPER SA VA FACETI BINE IN CURAND SI SA SI UITATI CA ATI FOST ASA BOLNAVI .AVETI GRIJA DE VOI !!!!!!!
dallydy spune:
la multi ani !!!!!!!!LEON MARC LA MULTI ANI IULIA-NICOLE!!!!!!!! LA MULTI ANI ANDREI!!!!!!! LA MULTI ANI YASMINE ALESSIA !!!!!!!!!! SA FITI FERICITI SI SA CRESTETI SANATOSI SI DESTEPTI !O SA BEM UN SUC IN CINSTEA VOASTRA!
cgabriela spune:
GabrielaMERCI! merge!
Briana am fost la contol azi si la nefrolog am scapat de pietricica, mai are nisip, dar tinem regim!
Si la med ei pediatru, avem BRONSITA SPASTICA! Bona NU am gasit, matusa are 3 mate si nu are timp de NOI!
SUNT disperata, am mai primit panan 10 medical, dar ma zboara "aia' ca sunt mai multi barbati si nu inteleg cee sa ai copil bolnav!
Va pupam pe TOTI si MULTA sanatate la TOATA lumea!
Gabi