Copilasii din 2002 (04)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

La multi ani!
la toata lumea care mai este pe aici.Sper sincer ca toata lumea a avut parte de un Craciun de vis.Noi am scapat bine de febra de dupa serbare si cred ca a fost cauzata de emotiile pe care le-a avut Alexandru ,deoarece a trecut repede si fara prea multe antitermice.In schimb a reusit sa ma uimeascacu faptul ca nu afost deloc impresinat de brad, de jucarii ( masini, chitara, tren, un catelus fain de plus ) si cel mai multumit afost de un puzzle cu litere si cifre .A fost tare mandru cand a constatat el ca : "gata Mami le stiu pe toate!" si continua joaca numai cu ele si cu cartile de povesti.Am fost si cu colindul la nasi si nu a vrut sa cante nimic acolo in schimb la finutul nostru a cantat tot ce stia.Dar lucrul de care sunt cel mai mandra este ca astazi la cresa a ramas fara probleme chiar mi-a spus : Mami gata pleaca , hai sa te conduc " si m-a dus pana la usa si mi-a spus pa si a plecat.Incep sa cred ca deja de acum este acomodat cu mediul de acolo si a inceput sa-i placa .Oricum fiind singura cresa din oras pot spune ca Primaria le-a facut cel mai frumos cadou de Craciun dotandu-le sala de joaca cu 2 topogane de lemn , calusei tip balansoar tot din lemn si inca multe alte jucarele din lemn specifice varstei lor.Adevarul este ca si eu as sta pe acolo sa ma joc acum asa este de frumos.Imi pare rau ca nu am fotografii de la serbare dar le am numai pe aparatul cu film si inca nu e terminat dar cand il developez am sa pun.Dar oricum am mai adaugat cateva fotografii facute aceste zile.Oricum mai revenim cu vesti.
Numai bine !

http://community.webshots.com/user/irinaina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor si copilutilor! Ma bucur sa va regasesc si tare as vrea ca TOTI sunteti bine, la cati virusi bantuie printre noi.
Ne pregatim de Revelion, pe care il facem acasa, ca de obicei, pentru ca e mai bine pentru George.
Gandacelule, ti-am citit toata povestea nasterii lui Ioachim si meriti multe felicitari! Esti o mamica de mamica! Sa va traiasca si Ile si noul nascut, si sa ramaneti la fel de veseli (mai da si la altii din veselia ta)!
Gabb, ce mai faci? Ce mai face Julian? Ma bucur ca i-au placut cadourile si ma bucur pentru tine ca reusesti sa il inveti din prima 2 limbi, cred ca nu e usor deloc!
Irina_ina2000, ti-am vazut pozele lui Alexandru si imi place mult de el, e un cuminte daca ramane faa scandal la cresa!
Pentru toata lumea care vine pe aici multa sanatate si sa va pregatiti frumos de urat in seara de vineri!Ma duc sa imi adorm copilul ca e trecut de ora 2!
Elena & George (6.09.2002)

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Buna Gabi,
Suntem Alex- micul terorist si Felicia - mamica lui. Am indraznit sa batem si noi la poarta clubului vostru, chiar daca Alex este un pic mai mic. Ne-ar face mare placere sa ne primiti si pe noi.

Felicia

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Dragi mamici de pitici de 2002, va dorim un an nou cu sanatate, iubire, belsug, pace si noroc alaturi de cei pe care ii iubiti.
La Multi Ani!
Nadina si Carina-mandarina (17.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Hellene_C din ce povesteshti piciu tau este un nazdravan ... lasa nu mai fi suparata ca o sa vina si la tine, si mergi tu la el si o sa treaca timpu, mai bine la bunici dceta cu o bona, parerea mea. De ce nu incerci si tu sa faci un caiet in care sa sc cuvintele luiGeorge.. acuma asha lainceput sunt asha de dulci cum le rostesc ei greshit, cand o sa fi emari o sa radetzi amandoi de cum vb el cand vaea 2 ani.
Sa shti ca nu este chiar asha de greu cu doua limbi de invatzat dupa cum am crezut eu. Eu vb cu el numai RO (iar eng numai daca avem musafiri, sau untem in vizita la americani sau in park la copii), sotzul le mai amesteca si RO si eng.... iar bebi vb o amestecatura ... sotzu il intzelege mai multe .. dar eu nu prea, ca nu shtiu ce zice tot deauna dar in schimb il aprop DA BEBI ASHA ESTE, si el rade, imi face draga draga si pleaca.
Samurailady cum a fost petrecerea lui micutzul tau samurai... sa distrat? Sa nu uitzi de poze de la petercere...
irina-ina2000 sa nu uitzi de poze nici tu, vrem sa il vedem pe Alex la serbare si cat a mai crescut. Ma bucur ca ii place acel pazzel, este mai bine pt ca invatza ceva de acolo si ii va fi de folos pe viitor.
felicia0606 bine ai venit la clubul nostru... nu ai vrea sa fi si tu pe lista, daca da sa imi zici data nasteri a lui Alex si numele intreg (fara nume de familie). Am vazut pozele cu el, este un copil tare dulce si frumos, sa itzi traiasca.
nadina ceva veshti de Carina Mandarina nu ne mai zici?Merge la gradi? Ii place?

Noi:
Sotzu zice sa nu ii mai cumpar atatea jucari simple lui Julian ca lui ii plac mai mult astea educative, shi asha este, cu mashini si cu catzelushise joaca 10 - 15 minute maxim si se plictiseste de ele, dar cu cele electronice cu lietere, cifre ... si alte minuni sta si 2 ore singur, si cand mergi la el zice : “See mami” si incepe sa itzi arate lucruri ce a inavatzat el.
In rest a fost cuminte zilele astea, a mancat bine, a dormit bine.. nu a ieshit afara ca ploua cu galeata la noi si el merge la geam si se uita la apa, shtiu ca ar merge afara dar est eprea rece, bate vantu si nu are haine de ploaie... asha ca este sechestra in casa.

30.12.2002--- Sorin-Adrian La Multzi Ani Sorin, sa creshti mare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.

An nou fericit la toata lumea, sa fitzi sanatoshi si sa vi se indeplineasca cat mai multe dorintze in 2005. LA Multzi Ani!

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Mamicilor sint cam lenesa la scris!
Vreau sa va spun ca de o saptamana Yannis nu mai poarta deloc scutec,nici noaptea si sint tare mandra de el1
Alexandros inca mai poarta noaptea,dar e pe drum bun,aseara nu a facut deloc in scutec!

Au incepput si la noi micile "probleme" baietesti la care nu mai fac fata! Toata ziua fac box si trinte,mai ales Alexandros e tare zvapaiat si loveste intr-una in frate-sau,care plinge imediat si vine sa imi spuna!!!
Alte ori cind il cert pe Yannis se duce si ma spune lui Alexandros si El il ia in brate si il pupa,oricum ar fi,Yannis are nevoie de un umar ca sa plinga i mereu il gaseste!
In rest se joaca foarte mult impreuna si daca nu ar fi boxul,totul ar fi mult mai usor!
Au inceput sa bea foarte mult lapte!
Eu la ora 21.00 le pun sticla cu 300 gr lapte si stau putin in fata tv si cind ii duc in pat dupa aprox jumate ora...de cele mai multe ori cer din nou lapte!
Yannis bea 650-700ml in total si Alexandros 550-650ml pe seara plus 300ml dimineata si 250ml la prinz,inainte de somn!
Am devenit cea mai buna clienta a magazinului unde se vinde lapte!
Va las ca azi am inceput ziua de la ora 06.00,am facut cozonaci,apoi am gatit,dupa amiaza am facut si sarmale ca la mama acsa...si acum ma doare tare rau spatele,cred ca ma duc la culcare!
LA MULTI ANI TUTUROR,VA DORESC!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI si FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Am deschis partea a 5 a subiectului, va rog sa continuatzi acolo cu raspunsurile.
PS: Moderatori pot inchide acest subiect
Sarbatori fericite si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput