Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
alinkav spune:
Buna seara!
A inceput sa treaca si la noi iritatia,nu e asa rosie ca ieri.
A da , a invatat sa ma pupe. Eu ii zic pupa-ma, si el vine spre mine si ma pupa cu bale cu tot. Dar totusi e super!!!!!
In rest, mananca tot, nu refuza nimic. Laptic bea bine, si seara si dimineata.
Nu am inteles ce vreti sa spuneti fetelor, cand ziceti ca mananca bucati. Adica bucati mari sau pasat cu furculita? Eu ii pasez cu furculita mancare, dar fructele(mar, piersica, portocale) si biscuiti le roade el.
Problema noastra cea mare este, nu avem inca olita, adica inca nu l-am pus niciodata pe oala. Astept sa creasca putin, sau nu e bine?
Am plecat la joaca, sa vezi ce curse de formula1 vom trage acum.
Am primit doua masini mari, una rosie si una albastra.
alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc
adameasca spune:
Ver@, belea Vladutz cu telefonul. De ce nu trimiti un PM la Veve s-o rogi sa modifice ea lista? E mai usor asa. Pana se schimba capitolul uitam sigur.
Magda, lui Luca nu-i plac sucurile de fructe. Uneori ii mai mai de grapefruit cu portocale, dar numai cand e constipat. Probabil Ca Fabi se incapateneaza sa nu se uite la voi cand il intrebati... Ai incercat sa rogi pe cineva strain de familie sa-l intrebe unde sunteti?
Vikinga, ne luam de mana cu schimbat pampeshi cand inca nu se crapa de ziua. Clar ca e anormal, deja sunt vreo 6 zile de cand are un asa program. Spor la decorat casa de Craciun si la curatenie.
Alina, teoretic ar trebui imprietenit ci olita de la 1 an jumate. pana la doi ani e oarecum obligatoriu sa o foloseasca cumva.
Sa va zic de Luca. kk e mai tare, azi a fost de 3 ori, ieri de 7 ori. Aseara am sunat si le-am zis sa-i dea Smecta si vad ca e ok acum. De dormit ieri noapte si-a batut recordul. 11 ore fara sa se trezeasca. Ura!!!!!
Cand m-a vazut azi am crezut ca lesina de bucurie. era doar trezit din somn si nu s-a dat jos de la mine din brate vreo 10 min. Apoi pana seara pupaturi la greu. Clar i-a fost dor de mine.
Fundul nu arata grozav deloc. A avut rani si acum are cruste la ele... Dar azi i-am dat cu baneocin (pudra cu antibiotic) si parca se usuca deja. Sa vad maine cum e. Oricum merg la pediatru sa vad ce ma sfatuieste. As vrea sa-i fac un tratament pentru refacerea florei intestinale si o coprocultura. Ceva e in neregula la el si tre sa descopar ce...
A mancat extrem de bine azi, chiar daca 80% a fost mancare de regim. Chiar de 3 seri bea si 160 ml lapte cu cereale. Dar nu e meritul meu, ci al mamei soacre, care habar n-am cum l-a vrajit sa bea iar lapte seara.
I-am luat azi o carte de copii cu animale si stand el cu cartea in mana (pe olitza - ii creem de mic obiceiul cu cititul pe buda , poate in curand face si rebus, mai stii?) a facut pipi. PRIMUL PIPI LA OLITZA!!! iar tre s-o laud pe mama soacra care, in ciuda protestelor lui inversunate, a reusit cumva sa-l convinga sa stea pe ea. Intai l-a asezat imbracat, s-a incalzit oala, apoi i-a dat ceva interesant de lucru, a stat langa el, si i-a dat chiloteii jos si hop pe olitza. Si el a stat. Dupa atetea urlete la vederea ei, a uitat sa mai urle in seara asta. Io personal n-am asa rabdare sa-l tin pe oala o mai las pe dansa, macar seara.
Gata ca v-am facut capul prastie. Pupam la dumneavoastra, doamnelor.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
vikinga spune:
vai ce zi pacatoasa am avut, sper ca macar noaptea asta sa trecem mai usor si dimineata sa mergem la dr.Spre dimineata nu a mincat decit lapte, apoi nici lapte nu a mai vrut, absolut nimic pin la ora 8 seara cind i-am dat un bibe cu formula HN cu electrolit. Ca ce a fost azi la fundul lui..of saracutul... Numai diaree, apoi febra, dupa amiaza 39.6, dupa un paracetamol s-a simtit mai binisor, dar pe la 8-9 dupa ce a mincat un pic a ajuns iar temp la 40°C..! Si e aiurea cu supozitoarele ca daca e asa stricat la burta nici nu stii sigur daca au fost eficiente. Mi-a facut si frisoane, se satura si el cind ma vede cu termometrul ala pt fund, cu term braun pt ureche nu ma descurc ca nu-l accepta si pace. Dr e plecata la congres, vine miine, mama ei tocmai azi i-a trebuit! Am luat acum si nurofen, am sa-i dau mai tirziu, abia acum a reusit sa adoarma. Chestia e ca nu pot intelege ce are, ca nu plinge de nici o durere, nici de dinti, nici de burtica, nici de ureche. Doar cind avea temp de 40 si cu frisoanele alea, gemea asa. Ma gindesc ca poate e vreo viroza ceva om afla sper miine.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
bubu spune:
Vad ca muti dracusori au probleme cu funduletul. Si noi avem un pic de rana, mai am ceva crema data de medic de pe vremea lui Melany.
Apropo de papamerasi. Mama mi-a cumparat firma Hunghis (cred ca ma scris bine). Ce parere aveti?
Ver@, inca nu l-am botezat pe Brian pentru ca aici nu este bisrica ortodoxa decit ruseasca. Ideea era ca nasii sint de aici, dar cum nu au venit niciodata sa il vada i-am taiat de pe lista. Ca nasa mica ar fi nepoata mea de 11 ani, dar cum e in Montreal va fi daor teoretica. Oricum nu stiu cum l-ar fi tinut in brate. Asa ca acum va fi ceva prieteni de a parintiilor cu care ne intelegem noi bine. Si eu am emotii cum va sta intr-un loc, e un argint viu.
Nu stiu cit timp o sa am de facut cumparaturi, ajungem acasa in 13 dimineata(in Satu MAre, de unde sint eu), in 15 mergem la Bucuresti la interviul pentru emigrare in Canada, venim acasa mergem la Bistrita.
Ven, cind hotarim exact cind ajungem in Bistrita iti trimit un PM.
De Craciun Sotiorul imi va cumpara si mie camera foto digitala, asa ca o sa va pot arata la toate si pe dracusorii mei. Va fi a mea cica pentru ca eu sint cu facutul pozelor. Abia astept sa ma pot juca cu ea.
Delia, Melany(3 ani) si Brian(31.10.2003)
liliana csaki spune:
Buna fetelor,
n-am mai scris de 100 de ani dar va citesc in fiecare seara.
La multi ani tuturor celor ce s-au mai sarbatorit si insanatosire grabnica celor bolnaviori.
La noi mari noutati nu sunt sau poate ca m-am obisnuit doar cu ele, puisorii astia fac in fiecare zi ceva nou.
David e un neastamparat, cotrobaie peste tot, are o mare pasiune pt. dulapul cu vase din bucatarie si cred ca-i place cum suna cand cade pe gresie cate-un castron sau farfurie. La concurenta e in continuare peria de wc. sau chiar wc-ul desi acum vreo doua zile si-a trantit colacul peste degete. Intre preferintele culinare se numara boabele cateilor sau betele acele vitaminizate asa ca pe parcursul zilei cand teroristul se plimba liber prin casa, fetele nu primesc castroanele de mancare iar cel de apa doar sub supraveghere. Azi a "gustat" si el din ceea ce tocmai facuse, Mana(femeia care sta cu ei) ii desfacuse pampersul sa-l schimbe si vazand ca servetelele umede nu-s la locul lor s-a-ntors sa le caute, timp suficient pt. el sa-si bage mana si s-o duca la gura, cica nu i-a placut totusi pt. ca a-nceput sa se strambe si sa scuipe. In seara asta am avut niste prieteni in vizita, era putin marait dar am pus-o pe seama oboselii asa ca l-am pus la culcare. Pe la 22,30 s-a trezit plangand dar ardea, i-am pus termometrul si avea 40, habar n-am de la ce. I-am bagat imediat un supozitor, ma asteptam sa fie mai molesit, n-a fost niciodata pana acum bolnav, da' de unde, avea un chef de topaiala si radea de ziceai ca n-are nimic. Acum vad ca e bine dar dimineata sun doctorita sa-l vada totusi, mai ales ca noi vineri plecam la Cugir sa botezam o fetita si am de gand sa-l las acasa cu Mana. Sper sa nu fie nimic serios.
Vorbeste toata ziua la telefon dar nu zice "alo" ci "a" si orice obiect devine telefon la nevoie. Cand vin acasa si aude cheia in usa se-nghesuie printre caini sa ajunga la mine sa-l iau in brate si rade cu toata fata, ma topesc de dragul lui. Ma pupa cu bale dar incearca sa ma si muste in acelasi timp. Abia imi trecuse zgaraietura de pe nas si azi mi-a improspatat-o. Daca-i zic "nu" da si el din cap a negatie dar se pregateste totusi sa faca ce vrea, o paruie pe Laura daca nu-i convine ceva dar nici ea nu se lasa si-l mai altoieste. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi peste jumate de an.
Pozele noastre
allya spune:
VIKINGA muuulta sanatate la Aldito!
LILIANA muuulta sanatate la David!
mai fetelor si Alex al meu a vomitat azi de 2 ori si nu inteleg de ce, cred ca ne-am fugarit prea mult imediat dupa-masa sau o fi de viroza ce o are acum. Inca tot ii mai curge nasucul si a si vomat saracutul si nu a mai iesit din casa de vreo saptamana la plimbare, e tare frig la noi, nu a nins dar bate un vant tare pacatos, e taios si sufocant de-a dreptul. Imi e groaza ca o sa mergem maine la vaccin pt viroze si am inteles ca are si asta niste reactii destul de urate,sper sa merite totusi.
BUBU Hughies mie nu mi-au placut, imi plac Pampers Crawlers, dar am inteles ca cei de la Hughies au facut si niste scutece gen chilotei, nu am incercat din astia. Mie nu imi plac ca i se irita poponeata la fiu-mi-o de la ei si pur si simplu nu i se potriveste forma lor, cei de la Pampers ii vin ca manusa si tin bine si is moi si comozi si nu au scapari.
pupicei,
ver@ spune:
Uite ca Vladutz a invatat sa se spele pe fatza!
Sambata ma spalam pe fatza cu usa deschisa la baie si tata care il tinea pr Vladutz a intrat cu el sa il spele si pe el.Dar Vladutz vazandu-ma pe mine i-a luat-o inainte si si-a udat mana si si-a dus-o pe obraz sa se spele el.Azi dim. a intrat dupa mine in baie si se uita cum ma spal.Si cum langa el era galeata cu apa(in care oprim apa cand se opreste) a bagat mana in ea si si-a dat pe fatza.Istetz,nu?
Si a invatzat sa spuna "pipi".
A facut kk.Ma duc sa il schimb.
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
super mami spune:
Hai ca am citit si eu totul pe fuga. Duduia se piaptana si am cateva min sa scriu.
Mai de ce or scrie toti prin carti ca primele luni e greu cu bb.....la noi au fost minunate. Acum e de un milion de ori mai greu.
Ar trebui oameni buni parintii informati corect !
Eu cum ma "laudam " zilele trecute cu masa si burtica prinsa...ieri am fost la cumparaturi si am gasit o caciulita draguta pt ea. Am probat-o si i-am prins pielea de pe gusita intr-o capsa. Da data asta a plans saracuta bubulina.
Am cumparat pampers chilotel si e super, nu curge, nu irirta si e si tare caragioasa cu ei. O schimb in picioare, e mult mai usor.
Vikinga sanatate multa la puiut. Nu te ingijora, asa e iarna. Nu e copil daca nu raceste din cand in cand.
Ciuf rusineeee, sa dormi somn de frumusete, auziiii tu ! Vreau si euuuuu
In leg cu regimul o sa-l scriu dar cand doarme bb ca e mult de scris si n-am nici o sansa acum. Vine alpinista imediat !
Si ca sa nu-mi pierd elanul, va anunt si pe voi, mai am 8 zile.
Sunt cam lesinata, dar baba sufera pt frumusete Eu sunt tare, tare trista. Prietena mea de o viata, insarcinata cu finuta mea, pleaca in USA. Se stabilesc acolo. Ma bucut pt ea, dar o sa-mi fie tare dor de ei. As merge acolo in fiecare vara, dar nu cred ca pot sa obtin viza. Mai sta doar o sapt si gata.Hai ca s-a terminat pauza, asa a zis sefa !
Pupicei, Alexandra si sefa Isabel
mara03 spune:
buna dimineata la toata lumea!
delia, te asteptam la bistrita!!! sa-mi dai si mie PM daca veniti, ca si eu vreau sa ne intalnim! iti tinem pumnii la interviu! pentru melany si brian!
liliana, tare dulci copilasii tai. pregateste-te pentru meciuri de box... mutla sanatate lui david!
vikinga, pupici pentru aldo, sa se faca bine!
ileana, bravo lui luca pentru pipi pe olita!
acum apropo de mouse propriu, tudor are unul, da' tot pe asta de la calculator il vrea , ca asta e optic si are luminita, al lui e din ala vechi si nu-i interesant deloc.
azi noapte a facut tudor un circ de nedescris. plangea (da' asa mai matait, se vedea ca nu e plans de durere), mergeam la el, se linistea in cinci minute, il puneam in patut si dupa alte doua minute iar incepea sa maraie. si tot asa am facut ture pana l-am luat in pat, unde a mai plans cateva ture si s-a linistit. deci am avut o noapte din cele mai agitate...
pupici!
ne "vedem" mai tarziu!!!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
super mami spune:
Ileana....acu am vazut. BRAVO pt pipi. Noi nici n-am achizitionat obectul muncii, asa ca nu avem pretentii.
Felicitari si la mama soacra, asa soacra......da !
Noi nici la soacra n-avem pretentii !Pup.
Alexandra si Isabelita mi amor
http://community.webshots.com/user/isabel_23