LaFrance(25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ne platesc ei, ca au bani!

oana si bebitza din burtica (35s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Dati-mi si mie adresa la Geneva, ca eu stau calare pe granita si nici nu stiu unde sa ma duc. Si deci voi ati putut vota desi locuiti in Franta?!

In schimb stiu adresa bisericii ortodoxe romane de la Geneva!!! De Pasti e frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Frantuzoaicelor, nu am fost eu atenta sau nu s-a vb nimic la stiri despre alegerile din ro??? Ca de contestarea votului in Ucraina au tot vb timp de o saptamina!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Chatonel, si eu m-am uitat la stiri si aseara si nu am vazut decat despre Ucraina, cum ai zis si tu.

oana si bebitza din burtica (35s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Eu am vazut informatii la TV franceza despre alegerile din ro,
si simbata cind doar anuntau ca alegerile vor avea loc a doua zi,
si duminica - seara, cind aveau deja certitudinea ca va urma un tur 2 cu Nastase si Basescu
(de asta data chiar au vorbit mai mult, dind detalii despre cei doi si partidele pe care le reprezinta).

Am vazut informatia si in ziarul local de la Lyon (eram acolo in acest wkd),
atit simbata (inainte de alegeri)
cit si luni (cind rezultatul primului tur era cunoscut).

------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pe care din canale vazusi, mihiasiro?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Eu am auzit adineauri la radio (eu ascult France infos - 105,3 FM, cred) despre faptul ca opozitia ar contesta rezultatele din primul tur, pe motive de frauda la numararea voturilor.
Aici, pe forum, am avut confirmarea.
In rest, am auzit si eu, si sambata, si duminica toata ziua, tot pe Fr info, fraze scurte si cam in treacat despre alegerile din Ro.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, eu am auzit la Radio France International, si am vazut pe TV5 si Arte, au tot dat stiri despre alegerile de la noi...oricum o multime fata de nemti, care nu au dat mai nimic...

Pupicuri,

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Originally posted by chatonel

pe care din canale vazusi, mihiasiro?

Nu mai stiu exact pe ce post am vazut stirile despre alegerile in Ro, dar era sigur unul clasic (TF1 sau Fr2 sau Fr3...), la o ora clasica (ora cind dau stirile externe in cadrul Jurnalului de Seara - 19h00 - 20h00).

Tocmai am primit de la cineva din Ro un email din care aflu ca Basescu ar cere anularea alegerilor pe motiv de frauda (voturi anulate ar fi fost contabilizate in favoarea lui Nastase si a PSD)

------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna, fetele!
As vrea si eu o informatie din partea celor care au urmat une formation in Franta; ce anume va trebuie ca sa va echivalati bacul, (daca mai mult nu se poate); sau daca nu se echivaleaza, ce iti trebuie la mana ca sa demonstrezi ca nu ai taiat frunze la caini pana acum si ca totusi ai invatat cel putin sa socotesti in tara ta si ca poti sa faci o scoala aici. Unde v-ati adresat ? Parca Elena urma o scoala de assistante de vie, sau Aurelia, pt asistent social; va rog mult sa-mi spuneti ce trebuie facut ca sa te poti inscrie pt a urma o scoala! Ca am ajuns sa ma simt ca si colegul meu din Chad, care nu a facut deloc scoala in tara lui!
Mihaela(samsara) in special raspunsul tau ma intereseaza...Merci!
Ah, am inceput sa-i urasc pe francezi... si sistemul lor!

Am trimis la Nantes diplomele si am primit raspuns ca nu exista echivalare; ok, sunt de acord, dar nu poate sa te lasa ca pe un gunoi, sa nu-ti recunoasca ca ai facut cat de cat scoala!
Tipa mai si imi spune ca nu exista echivalare dar ca atesta ca am obtinut in romania diploma de licenta! Un mare kakat! adica aveam nevoie de atestatia ei, ca eu nu stiam ca am obtinut-o

Mergi la inceput