Mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor si LA MULTI ANI tuturor sfintisorilor si sfintzisoarelor de azi!!!
Crix, cum a fost in noaptea asta, tot fara suzi? va tin pumnii sa fie pumnii....ma gindesc ca la anul pe vremea asta oi face si eu la fel....dupa cit innamorat e pitiku meu de "doamna ..eta" eu zic ca nu esti pusa pe rele.....esti doar hotarita....mi-ar place sa cred ca voi putea face si eu asa la timpul potrivit.
Tania, Bibilutza merge...???? aoleu minca-o-ar mama....multi pupici de la noi!!!!!
Sanzi, cum a fost la examen? dar... in rest?
grasu meu iar s-a trezit la 7.30 si acum a adormit iar.....ce nu s-o trezi si el ca omu' mai tirziu sa mai atipesc si eu un pic? ieir nu a prea dormit pe zi si ca urmare dupa multe tzipete si circareli a adormit la 18.30 si nu s-a mai trezit decit la 4 dimineatza..fara baitza, fara suculetz baut, fara vigantol luat....dar macar s-a odihnit ca era cam zombi.
va pupam si va dorim o saptamina excelenta!
CRIXIA spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE SI TOTII NICOL....!!!!! SANATATE SI BUCURII!
A venit Mosul la Pitici si la Voinici?
Alexia a pregatit cele 11perechi de incaltari! I-am facut si cateva poze aseara, gatita pruna isi aranja ghetutele. Le vedeti mai jos.
Revin! Webshots-ul nu m-a lasat decta o singura poza sa adaug! Depasesc limita, asa ca am pus si in albumul Dc, la Alte poze
trebuie sa ma organizez putin si in poze, ca-s putin ravasite!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
Cornelia spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicolae/Nicoleta!
Si la noi a venit "oshu"! A venit ieri, ca eu ma trezesc la 6 si plec devreme la birou. Maria afost incantata. Inainte sa se culce la pranz si-a sters ghetutele de praf si le-a pus la usa. Can d s-a trezit si i-am zis ca a venit Mos Nicolae, repeta intr-una "oshu" si "ghete" si vroia sa o ia repede pe scari. A fost un pic uimita cand a vazut cadourile, dar si-a revenit repede .
Ma scuzati ca nu am mai scris in ultimul timp, dar sunt tot cu gandul la bb din burtica.
Va pup!
Cornelia (17 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)
Cornelia spune:
Acum am citit, Crixia. Felicitari pt. suzeta! Cred ca la noi, mai greu mi-a fost mie sa renunt . Maria a bazait putin la culcare si gata. acum, daca vede suzeta in revista Mami (ca e fan ) zice "su" si "bebe". Adica, a inteles fata ca doar bb mai are suzeta.
Pupici!
Larular spune:
Buna dimineata si La multi ani pentru toti Nicolaii si Nicoletele !!!
Si la noi a venit mosu de dimineata cu toate ca nu intelegem prea multe dar ne-am bucurat tare cand am vazut ca avem o noua jucarie . E haioasa tare si vioaie rau . Nu sta o clipa locului , misuna tot timpul de ma minunez cum de poate . Eu daca m-as misca atat cat o face ea cred ca as fi piale si os nu mai zic de extenuare .
Dana capul sus si fii optimista , e important sa nu te stresezi si sa nu iti pierzi speranta . Stiu ca e usor pentru mine sa vorbesc dar am avut in jurul meu atatea exemple care pana la urma au reusit ca am ajuns la concluzia ca Dumnezeu nu uita pe nimeni si da fiecarei femei sansa de a se implini . Iti doresc din tot sufletul sa ajungi sa iti strangi la piept bebelul si ca tatal tau sa se bucure de el cum se bucura al meu !!!!
Roxana esti draguta dar eu nu am pauza de pranz , de obicei la ora aceea sunt in instanta , de fapt eu nu prea am un program clar dar daca te vad nu te ocolesc sa stii !!!
Cristina stiu prin ce am trecut eu cu casa si cum imi doream sa o termin mai repede de aceea vreau sa mai tina vremea cu tine si daca e vreme buna de ce sa nu profiti !!!
Va pup si va doresc o saptamana buna !!!
Oana spune:
Buna si La multi ani! pt. cei sarbatoriti astazi.
July, sper ca este totul in regula cu tine, m-au cam ingrijorat ultimele tale mesaje...Numai bine si sanatate va doresc, de ce nu m-ai scrii asa mult cum scriai tu?
Crix, m-ai intrebat de Mos Craciun, in primul an Paul avea 6 luni deci era bebe nu stia nimic, al 2-lea an avea 1 an jumate, am facut pomul dar l-am pus undeva departe sa nu poata el sa ajunga ca ar fi tras tot de pe el. Nu cred ca ar fi fost ceva deosebit daca il vedea pe Mos in marime naturala, adica nu inteleg ei asa multe la acea varsta, atunci sunt pusi doar pe distrugere de obiecte! Anul asta in schimb la 2 ani jumate cred ca va fi altceva, deja ne intelegem mult mai bine cu el, purtam adevarate conversatii ca de la om la om, sper ca nu v-a mai trage de pom si chiar daca nu isi da seama inca ce semnificatie au Mos Nicolae si Mos Craciun, cel putin intelege ca sunt niste zile deosebite, poate sa le pronunte numele la mosi, intelege ca acele cadouri sunt de la ei. Aseara pe olita m-a intrebat de Mosul Nicolae ii explicasem eu ceva si acum imi mai cerea lamuriri suplimentare. Bine ca ii zice "mosu 'lae" asa cum zice el sfarsitul tuturor cuvintelor, dar eu ii inteleg limbajul ca orice mama care intelege limbajul mai pocit al propriului copil.
Daca Alexia are 1 an jumate acum nu intelege prea multe cred ca l-ar trage doar de haine pe mos, la anul insa va fi mai potrivit sa il intalneasca chiar daca nu isi va da seama ca e tati, va fi ceva deosebit pt. ea.
Tania, cine ti-a cerut aia 200$ pt. inscrierea dosarului, aia de la politia de pe bd. Mamaia unde se depun de obicei dosarele? Pai de ce nu te-ai dus tu personal sa ti-l depui? Oricum e o tampenie, nu pot sa cred asa ceva. Cine stie ce au inteles de la prietena ta? Dar in orice caz au avut tupeu. Mi-e nu mi s-a cerut nici o spaga nici la inscrierea dosarului si nici la examen. Atata le trebuia!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
gegea spune:
Salve girls, burtici si mamici!
Mos Nicolae sa va aduca mult soare in case si in suflete, sa aveti parte de tot ce e frumos si toate visele pe care le aveti sa se implineasca!
Dana, nu trebuie sa disperi...in viata, uneori nu aduce anul ce aduce ceasul, asa ca...viata e frumoasa, cu totii avem parte de surprize, numai ca nu trebuie sa ne suparam...trebuie sa-i aratam lui Dumnezeu ca avem incredere, ca nu ne pierdem speranta.Stiu ca noua ne este usor sa vorbim, dar poate ca vorbele noastre reusesc sa ajunga acolo unde trebuie. Trebuie sa fii optimista, sa ai incredere in tine si in Cel de Sus! Cineva acolo sus te iubeste si te va ajuta! Keep faith!
A inceput o noua saptamana, miroase a sarbatori si totul e super! Noi suntem ok, ne miscam si abia astept sa mergem la doctor, nu stim exact cand, probabil ca in jur de 15. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Era sa uit....La multi ani pt toate Nicoletele si toti Nicolaii
ce-si serbeaza azi ziua numelui!
Un inceput de saptamana placut si toate cele bune de la noi!
Geani&pui de om
dadi_t spune:
Hi!
LA MULTI ANI CELOR CU NUMELE SFANTULUOI NICOLAE!sA VA YTRAIASCA TOTI APROPIATII CU ACEST NUME!
Crixia, saru'mana pt. incurajari! Noi n-avem probleme cu suzi...Nici cu Anduta pt ca nu a vrut-o. Am insa alta problema cu Bibi: nu vrea nici biberonul si ma bate gandul la un an sa o intarc , dar ...ce fac? Suge de 2-3 ori din biberon si dupa incepe s-o roada.Am incercat sa-i pun suzeta in pat sa se obisnuiasca cu ea.As... o roade de parte de plastic si atat!Spor mult de tot cu casa ca noi suntem un pic dezumflati...avem nevoie de sponsorizare pt. pamant si trebuie sa apelam la rezervele socrilor. Si nu stiu inca pe cat ne bazam... Dar nu ne lasam...visam si ne facem inca planuri!
Oana, am fost la politie dar s-au sistat inscrierile pana pe 10 ianuarie. Si ...ca tot omul am incercat pe ocolite sa-mi depun totusi dosarul. Si ca urmare... am primit oferta....Si da intelesesera f. bine ca nu pt. aranjat ex. sunt banii... Sunt inca interzisa de tupeul lor. Sincer n-am fost nevoita in viata sa intervin pt. vreo favoare si pt. prima oara m-am si lecuit. Sarac, dar cinstit!
La noi a venit mosul la fete si la tati. pe mami....a uitat-o.Sa vedeti ce-l luam de barba pe mos Cracin sa ne tragem parleala!Cica pt. mami a adus o rezistenta la masina de spalat ca a ars-o mami....Am rufe un munte de spalat....
Mamicutelor de copilasi maricei....sunt clipe pe care nu le veti uita niciodata din aceasta perioada a vietii lor...primii pasi, primele cuvinte.....Cred ca numai de dragul de amai trece inca odata prin aceste momente....am ramas iar gravida...
Roxi, multumim si-i intoarcem triplati!
Galarina, ce scumpic e Stefan si ce mare a crescut! Tu de ce nu apari in poze?. Ne este dor sa te mai vedem....
O zi minunata tuturor!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze Noiembrie!
caty spune:
LA MULTI ANI! si din partea noastra tuturor celor dragi voua care poarta numele sfantului Nicolae cel darnic.
Noi suntem bine, ne-am mai linistit si chiar daca scriu mai rar sa stiti ca va citesc fara sa scap nimic.
Si la noi a venit mosul ca am fost tare cumintei. Dinu n-a inteles mare lucru si bineinteles ca a vrut jucariile Deliei nicidecum ale lui. Si a inceput lupta.:)
I-am dus si in oraselul copiilor si au fost tare incantati. L-a dat tati si pe dinu intr-o masinuta si el s-a aratat tare interesat de butoane si volan. Nici n-o vedea pe mami care-i facea cu disperare din mana. De.... barbati.
Va pup pe toate si pe bebelusii tare frumusei din poze .
caty
sinzi_ana spune:
LA multi ani pentru Nicolete si Nicolae!!!!!!
Ma simt putin vinovata ca nu mai am timp de povesti si am atatea de povestit!!!! DAr chiar nu prea am timp de nimic zilele astea, poate ma mai eliberez in curand.
Am fost singura la ex pana la urma, si tati a stat cu David, pentru nici 2 zile nu avea rost sa vina si el cu mine...asa ca ei 2 au facut de toate, David a invatat de la tati o gramada de lucruri: cum il cheama, cum sa se joace cu masinuta cu telecomanda, cuvantul "epuri" (iepuri), sa urce singur scarile de la tobogane din Parcul Piticilor...asa ca a fost productiva plecarea mea, nici nu mi-au simtit lipsa desi eu nu mai puteam de doru lor si sunam cand puteam.
La ex, a fost mai greu decat ma asteptam si exact unde ma credeam mai "bazata" am dat-o in bara~!!!! Asa ca sper sa il fi trecut(rezultatele vin in ajun de Craciun).
Mie mos Niculae mi-a adus numai dulciuri si aseara am mancat scoici (imi plac la nebunie) in On Plonge, deci nimic alceva inafara de calorii curate...
David a fost mai norocos...a primit de toate dar nu prea poate sa se bucure de ele ca are nasucu infundat si a trebuit de dimineta sa il chinuim cu pompa si ser fiziologic!!!
In rest...
Tania, las' ca daca iti aducea si tie mosu ciocolati peste ciocolati plangeai mai tare (uite-te la mine!!!! nu am putut rezista fara sa halesc tot si l-am ajutat si pe David!!!!)
Roxa, si al meu Pirat se treze4ste tot la 7 dimineata!!!!! Ba uneori mai adoarme la 11 noaptea (in mod normal la 9 era adormit!!!) asa ca bine ca mai adoarme la loc apoi...hihihi...noi asa ne bucuram cand vedem ca ii cad ochii in gura!!! Sa vezi ce mers pe varfuri aplicam in fata usii lui!!!! Fenomenal...si pisicile sunt mai galagioase!!!
Crixia nu am vazut pozele!!! Ne-ati intrecut la perechi de incaltari (da' voi sunteti domnisoare!!!) noi avem doar 9 (cu tot cu sandale!)!
Cornelia si lu bebe mic ce i-a adus Mosu??? Eu i-am luat finutzului (15 sapt in burtica lu mamica lui) niste ghetute in miniatura si un biberon!!!! Sper ca s-a bucurat de ele!!! hihihi...trebuia sa ii faca echo sa vedem daca ne arata!!
Tre sa ma apuc de gospodareala!!!
Roxa ce ai ma gatit??? Io inafara de bors cu perisoare si cartofi prajiti nu am nici o inspiratie...bine ca nu am mofturosi la usa!!!
Sinzi si David
Acum ca am 1,9 ani sa imi spuneti "Sir" - poze