Mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 11
marlen_b spune:
Pupici tuturor,
Am fost ieri la control (am implinit 2 luni ). Andreas are 5800 g si 58 cm. A luat foarte bine in greutate, ne-a laudat d-na doctor. Papa in continuare laptic de la mami, plus formula cand nu se satura. Mi-a spus medicul sa incep sa-i dau suculet de morcovi. In prima zi o lingurita si progresiv pana ajungem la 6 lingurite pe zi. Apoi sa introducem sucul de mere. O sa ajung sa-i dau 30 ml suc de morcovi si 50 ml suc de mere zilnic, pana la 4 luni.
Voi ce parere aveti, nu e prea mic?
Marlen si Andreas - 2 luni
laura111 spune:
Liris, nu cred ca e pe fond de stres, problemele le am de vreo 3 luni si am tot sperat ca o sa treaca dar vad ca e din ce in ce mai rau. Stresuri mari nu am, iar in ceea ce priveste dieta eu sunt in continua slabire din februarie anul acesta. Pana acum am scapat de 12 kile (de la 65 la 53) deci iti dai seama ca nu mananc deloc gras iar gustul dulce mi l-am reprimat efectiv. Mananc numai mancaruri nasoale si fara gust , asa ca sa-mi umplu stomacul cu ceva sa nu-mi ghiortzaie matzele. Ingurgitez intr-o ora 2-300 grame de mancare. Le tai frumos, la aranjez pe farfurie, dupa fiecare inghititura las cutitul si furculita jos din mana, etc, orice ca sa lungesc cat mai mult masa si astfel sa zic si eu c-am mancat.
Multumesc mult pentru remediul pt. par, cu siguranta o sa incerc solutia de la Ana Aslan , eu am mare incredere in produsele ei.
Ceea ce este ciudat e ca tenul incarcat si caderea parului au inceput la sfarsitul verii (tineam dieta de mult timp, deci nu cred ca e de la subnutritie) si peste vara am mancat multe fructe si legume crude, deci aport de vitamine in corp ar fi. Mi-am facut si analizele prin iunie si erau bune (calcemia, colesterolul, formula leucocitara, glicemia, si inca ceva dar nu-mi amintesc acum ce).
D-aia ma tot intreb, care draq e cauza ?
Deci, fetelor, HELP ME cu un doctor bun !
Liris, o sa-ti zic si tie daca gasesc pe cineva de care sa fiu multumita.
Pupici !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
gegea spune:
Salve fetelor!
Asta-noapte am avut un vis stupid... am nascut copilul, il tineam intr-o camera neincalzita, era imbracat in ceva verde, dar desi in vis stiam ca e copilul meu, acum nu-mi amintesc decat ca arata ca o papusa...stupid rau de tot, m-a cam dat peste cap. Stiu ca e numai un vis, dar si visele astea au de-a face cu starea ta de peste zi.
Sunt destul de deprimata, nu prea am chef de nimic, cred ca imi miroase puternic a vacanta.
Probabil ca saptamana viitoare voi merge la medic, inca nu avem programarea.
Am ajuns la mijloc de drum!!!!!Avem 20 de saptamani si sper eu ca totul e in regula, cel putin asa simt. Numai ca a inceput sa ma manance cam rau burtica, care nu prea se vede de altfel, desi in fiecare dimineata ma masez cu lotiune. Asa trebuie probabil...avand in vedre ca pielea incepe sa se intinda din ce in ce mai mult, iar pui de om din ce in ce mai mare.....he, he...
Sa aveti o zi buna!
Multi pupici!
Geani&pui de om
dana p. spune:
Buna fetele !!
Laura eu am fost la dr. Simon care are cabinetul particular in zona Icil in blocul turn de langa fabrica de paine Dobrogea( mai sunt si alte cabinete acolo) si mai are ore de consultatii si la Pol.2 tot de la ICIL.
Mie mi-a dat un tratament care a fost bun pentru ce dereglare hormonala aveam eu si mi-a placut si ca are rabdare si iti explica tot ce il intrebi. Consultatia la cab particular era in mai-iunie 250.000 lei. Trebuie sa te programezi si cel mai simplu este sa te duci pana acolo sa-ti faci programarea.
Dana
sinzi_ana spune:
Laura, si eu am pb cu caderea parului si dupa ce am incercat tot felul de sampoane, lotiuni pt par, si ciudatenii babesti, am dat de niste pastile de urzica pe care le iau de la farmacia naturista si mi-am revenit...trebuie sa iei 3 pastile pe zi timp de cel putin 2 luni, dar merita...si nu numai pentru par, are mai multe beneficii...
Cornelia...sa vezi ca maine poimaine urmeaza al 3-lea bebe si te o sa fi o mamica experimentata...o sa ne dai sfaturi sa stam relaxate!!!! Stii "unde-s 3 puterea creste!!!!"
Roxa, nu te superi daca copiez si io de la tine si fac si io ciulama azi??? Hihi...
Ce delicatese a mai papat Voinickelu? Tot la borcanase? Ce a primit de la Mos Niculae? A fost cuminte? Ce poezie a recitat?? Cu intonatie? Sau a folosit numai intonatia si cuvintele peste un an incolo???
Marlen...o duce bine bebe-ul...grasut si papacios!!!
Am venit de la gradi unde e un haos total...toti copiii sunt nerabdatori sa intre in vacanta, sa vina Mosu si inafara de faptul ca ne jucam nu prea mai invatam nimic!! Doar cantecelele de la serbare.
Acasa nu era nimeni, cheie nu aveam, am plecat in parc sa imi caut barbatii...i-am gasit in Tara Piticilor...cum i-am gasit???
David era imbracat in pantaloni de trenning, adidasii subtiri (din panza), cu sosete, intr-un bluzon, caciula pe varful capului (de abia pusa, ca nu a vrut copilu sa tina caciula pe cap). David intrase in toate baltoacele, era ud si plin de nisip, cu mucii in vine, ranjit tot (cred ca inghetase asa)...parca era un pui de tiganus...
Nu am comentat...ca nu avea rost...trebuie sa il laudam pe tati care era de la 9 afara foarte constiincios si ii facea toate poftele lu' fi-su fitzosu'...era echipat cu 3 biberoane: ceai, suc si lapte...stickusri, banane, biscu...
Asa ca daca mai intalniti un copilas in parc si cu un tatic pletos, amandoi in maneca scurta si papuci in picioare...ai mei sunt!!!
Sinzi si David
Acum ca am 1,9 ani sa imi spuneti "Sir" - poze
liris spune:
quote:
Originally posted by laura111
calcemia, colesterolul, formula leucocitara, glicemia, si inca ceva dar nu-mi amintesc acum ce).
fierul cum e???
iei contraceptive? daca nu ...atunci nu prea ai avea de ce sa te dereglezi, ca de la slabit nu prea cred. zic si eu...
si mie-mi cade parul ca la nebuni de vreo 3 luni. imi cad elasticele din par. se pare ca toamna este anotimpul napirlirii (nu e prima oara cind mi se intimpla), am citit eu undeva. poate napirlesti si tu mai nou...
bafta, sa-ti spuna fetele de vreun endocrinolg bun.
o.k. eu stiu unul , dar e pe neprobate: se numeste ceva cu "C" si are un cabinet privat in spate la "Spic de griu" , de pe Mircea o iei un pic spre poligon. cred ca daca ajungi in zona te ghideaza cineva. mie mi-l recomandase un tip care-i medic, dar n-am mai avut timp sa-l "probez".
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
dana p. spune:
Laura, si in luna august am fost la un medic endocrinolog la Bucuresti si care mi-a spus ca tratamentul pe care mi-l a dat a fost bun.Deci este si verificat nu numai testat pe propria piele.Eu zic sa incerci sa te duci la el.
Sanzi ai fost super tare ...auzi in tricou si in papuci...
Dana
liris spune:
despre ce medic este vorba Dana?
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
ione spune:
Si eu am avut probleme cu caderea parului, dar sora mea este coafeza si m-ia dat sampon de Wella si a dat rezultate, cred ca a fost si pe sistem nervos, oboseala si-a pus amprenta,
Mos Nicolae a fost foarte darnic pentru fetele mele, au primit fructe, duciuri si rochite superbe, chiar am facut parada modei aseara.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena