Analize- sfatuiti-ma, va rog!!!!

Analize- sfatuiti-ma, va rog!!!! | Autor: Madalinuta

Link direct la acest mesaj

buna tuturor!

acum vreo 2 saptamani am fost prima data la dr. ancar.
si asa dupa cum obisnuieste dansul, mi-a dat de facut o lista intrega de analize.
am facut analizele din ziua 14 la medsana. cam scump.
am intrat pe site-ul medicover si am vazut ca preturile sunt cam la jumate fata de medsana.
rugamintea mea este sa ma sfatuiti ce sa fac. maine trebuie sa fac analizele de ziua 21. ma duc tot la medsana, sau pot sa ma duc la medicover????...ma gandesc sa nu se supere dl doctor si sa nu aiba vreo importanta aparatele pe care sunt facute analizele....

nu stiu ce sa fac...
voi ce spuneti?

va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daca ai inceput intr-un loc continua....Si eu am vrut sa ma programez la Virgil Ancar....ptr-.luni...dar am anulat programarea ptr. ca am descoperit o gramada de fete..de pe site si cunoscute...care mi-au recomandat-o pe doctorita Moisa....dinsa mi-a spus ce analize sa-mi fac....dar mi-a zis ca pot sa le fac oriunde...le-am facut la Medicover ca sunt mai ieftine...si sunt foarte multumita de servciile lor...la Medsana am facut doar listeria...pentru ca la Medicover nu se facea! Procedeaza cum crezi! Succes!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna Madalina,

Si eu sunt tot la Ancar si sa-ti spun cum fac eu:
analizele hormonale, respectiv ziua 3, 14 si 21 le fac la Medsana pentru ca in functie de ele imi va da tratamentul de stimulare ovariana si vreau sa fie facute acolo unde fac si fiv-ul... ca sa stau eu linistita... spermograma o fac tot la Medsana (nici nu o primeste facuta in alta parte), iar restul analizelor le fac la Medicover (pentru ca acolo merg eu de obicei) unde sunt mult mai ieftine.
Dar la cele hormonale chiar nu vreau sa fac economie, mai ales ca le consider foarte importante.

Tu hotarasti!
Te pup si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Daca este vorba despre analize hormonale, eu te sfatuiesc sa le faci la Medicover, pt.ca rezultatele sunt aceleasi ca cele de la Medsana, dar cum ai remarcat si tu la jumatate de pret. Daca era vorba de analize bacteriologice, te sfatuiam sa le faci la Inst.Cantacuzino, pt.ca am aflat ca si Medsana trimite probele acolo si pune un comision.
Dl.dr. nu are de ce sa se supere.

Mergi la inceput