Bebelusi de iulie-august 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Buna dimineata tuturor !!!!!
Si azi e o zi tare frumoasa la Bucuresti, cu soare mult, chiar daca e friiiiiiiiig, dar abia astept sa se faca ora prinzului, sa fugim afara ! Io sint tare binedispusa ca tocma ce vin de la bucatarie unde am ras o farfurie de pastrama de oaie in doi timpi si trei miscari, ca mi-era o pofta de nu mai spun, toata sarcina nu am avut voie sa maninc carne mai cruda, asa ca acum imi scot pirleala (am spus io ca asa am sa fac !).
Bre Lio ciocirlio, daca e pe cum spui tu, apoi eu ar trebui sa fiu o artroza din cap pina in picioare ... ca la cum ma dor pe mine toate, hehehehehehe !!!! Stai linistita ca nu ai nimik, dar ca sa te simti mai bine, citeste undeva despre boala asta sau fa-ti un control la medicul tau, daca nu te-ai saturat de cite vizite ai facut in toata perioada sarcinii la cabinete !!! Mie una recunosc ca mi-a ajuns cu vizitele la doftori pentru fro mie de ani !!!!
Va doresc o superzi cu multa liniste pe toate fronturili !!!!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
Ssarah spune:
Pupici si de la noi,
Am intrat pe dial-up, ca mi-a murit cablul vineri si bineinteles ca nu am mai avut pe cine sa chem in we.....
Noi ne-am crestinat in sfarsit ieri, si azi ne pregatim de baitza..Toate au fost bune si frumoase, dar bebelina mea n-a vrut sa manance decat 70 ml intre masa de la 5.30 dimineatza si botezul de la 14.00, si nici somn n-a mai vrut de la 9.00..In concluzie, la putin timp dupa ce a inceput slujba a inceput sa racneasca de foame si somn, ca eu mai aveam putin si plangeam...si a mai durat si slujba f mult (ce-i drept a fost tare frumoasa...cat am reusit sa fiu atenta la ea, ca mi se cam rupea sufletul cand o auzeam urland), mai pe la sfarsit a lesinat de oboseala, si a tras un pui scurt de somn...O sa pun si poze cand o sa imi repare astia cablul..
In schimb m-am cam stresat nitel ca nici puiutza mea nu prea mai mananca, iar saptamana asta, in lc sa creasca in greutate, a scazut 80 g, si abia maine merg la control ca trebuie sa ne facem si vaccin, si nu am vrut inainte de botez...
Am si eu o intrebare, la cele care ati avut probleme cu mancatul la puiutzi, au si scazut in greutate?
Ssarah spune:
A, si ca am vazut ca vorbeati si de programul de nani, a mea vad ca dupe ce vre-o 3 saptamani a dormit de la 21.00 la 7.30-8.30, cu pauza de papa si iar nani pana la 10.00, acuma vad ca de cateva zile pauza de papa este la 5.30 , ma gandesc ca din cauza ca nu mananca suficient ziua....nu de alta, dar ma dezobisnuisem cu trezitul noaptea...
Pupicei
alice2004 spune:
Alexa, pai bucura-te ca macar doarme pina la 5,30, ca Moflea mic al meu se trezeste odata pe la 4 si apoi in jurul orei 7 cind are chef de joaca .. dupa care adoarme pe la 10 ... Am avut si noi o perioada cind nu a avut chef de mincare, dar nu a scazut in greutate (din fericire !!!!)... mai avem putin si trecem la Milumil 2, ca facem 4 luni si incepem si cu supele de legume ... acum haleste fara probleme sucul de fructe cu pulpa de mar (am ajuns la 4 lingurite deja!!!!).
Pupici !!!!
mitzura spune:
Neata fetelor!
Naomi-Ioana, deci nu sunt singura. Asa imi face si mie bebele meu. Si tot asa, doarme ziua tot in reprize de cate o jumatate de ora, (vreo trei). Asa ca sunt
Monica, si Tudor se inroseste la fata si ramane un timp cu pete rosii, dupa cate un plans zdravan. Noroc ca nu plange prea des.
Andrea, m-am prins si eu ca de asta plange cand are cate o jucarie in mana, ca ma tot miram, mai ce il enerveaza oare. Dar dupa ce l-am observat mi-am dat seama ca nu stie cum s-o lase din mana.
Bai, eu am rezolvat mai simplu treaba cu pastarnacul in supa: n-am mai pus.
Apropos de supa, mananca puiutul meu si supa foarte bine, astazi ii pun si un pic de cartof, ca pana acum i-am dat numai zeama goala. Ieri i-am dat mar copt cu zeama de mandarina, a fost cea mai solida mancarica pe care i-am dat-o pana acum. Nu pot sa va descriu cu ce pofta a papat! Asa imi e de drag de el cand il vad cum mananca, si nu stiu ce sa ii mai dau, ca toate retetele pentru bebelusi sunt cu mar si el de la mar se constipa. I-am dat ieri, dar acum nu-i mai dau vreo doua zile.
Stiti cum face? De cum l-am pus in scoica (la noi scoica sta numai in bucatarie si acolo mananca el), incepe si deschide gurita. Iar cand ma vede cu lingurita si cu canita in mana scapara tot ca stie ca urmeaza mancarica.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
mitzura spune:
Stiti careva la cate luni se face trecerea de la Nan 1 la Nan 2?
roberta04 spune:
Buna dimineata!
LIA, si eu sunt baba anchilozata, ma dor cumplit genunchii, daca ma las pe vine, trebuie sa ma sprijin de ceva ca sa ma pot ridica... despre durerile de coloana nu mai spun, ca ma trezesc si noaptea! Si nu cred ca tin de greutate, pentru ca eu am ajuns la 55 de kg, fata de 71 cate am avut in ziua nasterii!! Mai mult, saptamana trecuta am reusit performanta de a-i face singura baie piticotului si am carat cadita plina pana la baie de am stat indoita trei zile cu criza de rinichi. Am luat No Spa, nu stiu daca e bine sau nu in timpul alaptarii, eu am avut bolovani la rinichi si nu am vrut sa risc o criza urata.
Ce bine de voi ca va dorm bebelusii noaptea, noi inca ne trezim din trei in trei ore pentru papa, indiferent de cat mananca seara,iar pe la 4 dimineata il apuca veselia!! Ce-i bun, insa, e ca nu mai vrea sa il adoarma cineva, vrea sa fie singurel in carut, cu suzeta. Sta si vorbeste cu tablourile pana adoarme.
Hai ca fug ca s-a trezit!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Dorsilia spune:
mamicilor, am sa va pun o intrebare intrebatoare....ce se intampla daca NU-I fac puiului toata seria asta de vaccine? 2, 4, 6 si tot asa
alice2004 spune:
Pai Lia vaccinele sint facute pentru ca bebicul sa obtina imunitate la bolile respective (daca ma insel spuneti-mi ...), asa ca daca refuzi sa le faci ai mari sanse ca atunci cind se va confrunta cu vreuna din ele, sa le faca mult mai repede (daca nu garantat)! Zic io, in nestiinta mea ... de altfel nici nu stiu daca poti refuza sa le faci, pare-mi-se ca trebuie sa dai o declaratie scrisa ca nu esti de acord ! Da' ce-ti veni ?
mitzura spune:
Bei, m-am laudat degeaba ca ii place supa! Azi i-am dat si putin cartof maruntit in ea si s-a strambata si s-a scuturat rau de tot si intr-un final a refuzat sa mai deschida gurita! Am bibilit o ora la supa aia si dupa aia am aruncat-o.
Daca am vazut ca nu mananca am deschis un borcanel cu piersica si ala i-a placut foarte mult.
Da io ce ma fac? Ca trebuie sa-l invat si cu supica. Ai vostri papa supica?