Bebelusi de iulie-august 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
naomi_ioana spune:
Buna si de la noi;in wekend era progamat sa facem cumparaturi insa papusica mea a dormit in masina non stop asa ca tati saracu a condus la greu sambata si duminica.Pana aici toate bune,azi fiind luni tati pleaca la servici,deci Naomi isi reia vechiul obicei ,de a nu dormi asa ca in seara asta iarasi am avut "concert"insa numai o ora ca in final am reusit sa o adorm(18-20).Deci cumva am gasit o rezolvare,plimbatu cu masina,dar tati mai are si servici,nu poate fi non stop soferu lu Naomi. Mamagiuliei si eu am incercat tot ce e posibil,cantat,vorbit,facut ca toate animalele,se pare ca nimic nui place,vrea in brate si cu asta basta.Eu i-am facut baie si la ora 6(sunt si zile cand ii fac la 8,asta depinde de stare ei)si sa stii ca imi doarme tot timpu dupa baita.
Noapte inca se mai trezeste sa pape,in jur de ora2-3,si eu as vrea sa dorm o noate ca lumea dar se pare ca mai am de astept.
fetele care e rezultatu voturilor?
o dupa amiaza placuta va doresc
vrabiuta spune:
anca - rezultate partiale:
psd 34% pd+pnl 33%
nastase si basescu merg in turul doi, diferenta de 3 procente intre ei.
deja s-au depus plangeri pentru fraudarea alegerilor, pe euronews spuneau ca se pare ca au fost autobuze de alegatori plimbate ca sa voteze la sectii din diverse orase.
marcela si alexandra lia
http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
mitzura spune:
De-abia astept sa aflu experientele voastre cu supa de legume...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roxanaz spune:
buna dimineatza....pe seara (din lipsa de net).
Mitzu, nu te agita ca nu a vrut o data cartof. da-i in continuare supa simpla si incearca din nou peste citeva zile, sau incearca cu alta leguma. si grasu meu trebuie sa inceapa.....dar peste vreo citeva zile, te tin la curent! al meu se cam strimba in schimb acum la sucuri...dar nici nu il fortez...ii dau cit vrea.
Lia, cere sa vezi ambalajele (sau poate ii face din cele direct ambalate in seringa). dar nu cumva sa te gindesti vreo secunda sa nu faci vaccinurile copilului!!!!
si a propos de durerile de incheieturi....stati voi linistite ca nu prea are legatura cu artroza. sunt incheieturile solicitate, (de cite ori pina acum ati mai umblat 10 ore pe zi cu cel putin 6 kilograme in bratem plus caruciore si alte gadget-uri?), e lipsa de calciu normala dupa sarcina si alaptare (care se repara in vreun an - daca se repara....) starea de oboseala generala si pe deasupra schimbarile vremii....ce ziceti, v-am convins?
rain spune:
pupici la gagici !
fetili, intre nastase si basescu e o diferenta de vreo 3 preocente , asa ca urmeaza turul doi de alegeri, noi speram sa iasa basescu ...hai ca am dat-o pe politica!
ce vreau io sa va zic ...am tras sambata seara o sperietura de nu mai stiam de capul meu, am fost in oras sa mancam, venim acasa, in masina Andreiuta a dormit, dupa ce intram in casa a inceput sa fie maraita ...am zis ca trece, dar incepuse sa fie o maraiala diferita, de parca o durea ceva, incerca sa adoarma dar plangea in somn, am tinut-o pe burta la mine parca ii era mai bine, si la un moment dat a inceput sa tipe cum nu am auzit-o niciodata pana acum, tipa de durere insa nu-mi dadeam seama ce are ca nu vedeam nimic pe piele, sau sa se stranga de burtica, in fine ma uit si in pampers ...un kk atat de tare nu am vazut niciodata la ea, va dati cat de constipata a fost de o durea asa tare, i-am facut repede ceai de musetele cu putin zahar, am tinut-o in continuare la mine pe burta si s-a calmat, in noaptea aia s-a mai trezit de vreo 2-3 ori tot maraita insa dimineata a fost ok ...vai de capu meu, asa sperietura sper sa nu mai trag niciodata, eram terminata, nu stiam ce sa fac mai repede si cum sa o calmez!
astazi a facut kk normal, cum facea si pana acum, adica fara sa se chinuie, eu nici nu stiu cand face kk ...doar dupa miros imi dau seama ca are ceva in pampers
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Doamna Bibi spune:
Buna si de la noi.N-am mai intrat ca am fost ocupati cu sarbatorirea lui mami acre a mai imbatranit nitelus.
Bogdanelul meu doarme acum pe canapea in sufragerie,mai devreme am fost amandoi in bucatarie si am facut ceva de mancare.Mare ajutor la casa omului.
In rest suntem bine,mancam de rupem si punem kg la bulanele.Mai nou i-am cumparat niste strampi si mor de dragul lui cand il vad in ei ca i se muleaza pe caltabosei.Azi i-a luat tati o pereche de manusi sa vedetei ce haioase sunt.
Ce cadouri le luam la pitici de mosii care vin?
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Doamna Bibi spune:
Nicole si eu am patit cu Bogdan la fel sambata,plangea cu lacrimi cand a facut caca saracu si a tras un part atat de tare ca s-a speriat si el sia inceput sa tipe si mai tare.Acum e bine,la fel i-am dat si eu ceai de musetel si suc de portocala si s-a reparat.Nasol moment.
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
pako spune:
Buna la mamici
LIA si eu ma plang de dureri de coloana pe langa omoplati...ca nu stiu daca ma dor oasele sau muschii.Eu cred ca e din cauza ca tinem piticeii astia in bratze tot timpul...mai ales ca eu stau si putin incordata de spate...asta ca sa am sigurantza ca nu-mi scapa din bratze...Ma durea mai rau inainte cand o alaptam datorita pozitiei mele...cat de comod vroiama sa stau...nu reuseam.pai da,trece dupa 3 ani cand nu ii mai luam noi in bratze asa mult timp.
Alexa sa-ti traiasca printzesa....si a mea a plans la botez dar eu m-am dus peste nasa si soacra, sa o linistesc ca nu am mai putut rezista la un moment dat.
Laura, si Andreea dadea mucisorii afara pe gura odata cu lapticul.Tine-o la caldurica , pune-i ser fiziologic in nasus si daca vezi mucisorii,trage-i din nasuc cu o bucata de hartie rasucita...nu mai folosi pompitza.
Andreea mea nu mai vrea sa stea in scaunelul de masina...nu stiu ce o sa ma fac cand o sa venim in ro.Am fost ieri sa votam ...cam 400 km dus-intors si tot drumul la intors a facut brek-dance i scaunel si a tipat de nu stiam ce sa-i mai fac.
Se pare ca ne gadila putzinic gingiutza de jos...ca dam mereu cu limbutza pe ea.
Pupicei
Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako