Mamici noiembrie - decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Bravo Gandaceluuuuuu!!!!!Sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos.

Roserb,ce fel de pompa folosesti?Eu am una Chicco din aia cu para pe care apesi ca la aparatul de luat tensiunea.Mi se pare ca nu e cine stie ce,adica nu prea trage.E drept ca am foarte putin lapte.Scot maxim 20 ml de la ambii sani,dup ace ma muncesc cu pompa asta cam juma de ora.Asa ca nici eu nu stiu daca o alta pompa ar scoate mai mult,dar intreb si eu¡K

Jasmine , eu am pompa Isis de la Avent , e cu alapeta si mi se pare foarte misto, in sensul ca goleste bine sanii . Am avut si eu din cea cu pompita la Bianca, dar nu m-am impacat bine cu ea, faceam muschi pana scoteam ceva lapte, asta e mult mai comoda.

Fulguletz, incerc sa preiau listuta, desi nu garantez ca nimeresc fiecare inceput de capitol, dar asta este .Sper sa nu mai apara defectiuni tehnice la providerul nostru de Internet sa stau pe bara ca data trecuta.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

FETELOR !!!!!!! NASTE A NOASTRA MISTIC GIRL !!!!!!
La ora 5 dupa amiaza se interneaza, si i se va face si cezariana tot azi, cel mai tarziu maine dimineata! Doamne, am emotii rau de tot!
M-a rugat sa va spun eu, ca ea nu poate intra pe forum. Si va roaga pe cele care au drum maine sau poimaine la municipal sa treaca si pe la ea.

Ioana si Bianca pui
in sapt 37 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

La ora 5 dupa amiaza se interneaza, si i se va face si cezariana tot azi, cel mai tarziu maine dimineata! Doamne, am emotii rau de tot!
M-a rugat sa va spun eu, ca ea nu poate intra pe forum. Si va roaga pe cele care au drum maine sau poimaine la municipal sa treaca si pe la ea.

Ioana si Bianca pui
in sapt 37 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

MISTICGIRL sa ai parte de cezariana usoara si refacere rapida... Sanatate tie si bebelului...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:

se sparge gheata si la decembriste..sa fie cu noroc!
tinem pumnii!

inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna fetelor!
iaca-ma pe aici , asa fulgerator...
Aceleasi dureri...
Am fost la control azi.. dar va povestesc mai tarziu ca m-am intors nervoasa , plangand si taaare dezamagita de toata lumea.
M-au intrebat daca vreau sa raman acu in spital sau sa astept acasa sa fie contractiile foarte dese .. am preferat acasa
Tare mi-ar fi placut sa existe la noi un spital particular in care sa se poata naste civilizat..

In alta ordine de idei, am vorbit cu Gandacica , care este undeva mai sus de al noualea cer de fericire..

E extraordinar de fericita si spune ca maine seara crede ca vine acasa.
Bineinteles ca ne va spune o poveste ... in stilul ei! Abia asteptam!

Multumesc din suflet tuturor pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:

se sparge gheata si la decembriste..sa fie cu noroc!
tinem pumnii!

poze

Fulguletzu, ce ne facem daca bebeii nostri nu se grabesc sa iasa?Aici abia dupa sapt.41 se induce nasterea, m-am interesat eupe mine m-a apucat o frica
Mona sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Am fost la control azi.. dar va povestesc mai tarziu ca m-am intors nervoasa , plangand si taaare dezamagita de toata lumea.
M-au intrebat daca vreau sa raman acu in spital sau sa astept acasa sa fie contractiile foarte dese .. am preferat acasa
Tare mi-ar fi placut sa existe la noi un spital particular in care sa se poata naste civilizat..

MICHE... oai ce faci?... Acum tu te lasi prada dezamagirilor?... Trebuie sa fii tare pt Darius!...
Pupic la fata suparata... si vezi ca-i faci rau lui Darius... Nu mai pange!
Pt cei din spital...
HAI MICHE... Tu aia asa de optimista!...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Mona, sa stii ca imi era frica sa ma interesez cand se induce aici nasterea...
eu am inceput program de forta..ca sa zic asa..am urcat si am coborat azi scarile de 5 ori , am iesit si la plimbare (cu toate ca e frig)...si ceva curatenie..incerc sa fac multa miscare..poate poate...
numai gandul ca as putea depasi 39 sapt si ma enerveaza..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

In primul rand felicitari fetelor care au nascut ! Bravo ! mai dar ce de bebelusi maricei !!! fetelor cum reusiti sa-i faceti asa mari inca din burtica ???
Gandacico felicitari !
sa va traiasca bebelusi tuturor si sa va refaceti rapid !

Eu sunt in al noulea cer de fericire. Am reusit sa-i schimb programul Alexiei si acum sta treaza aproape toata ziua, cu mici pauze de somn, iar noaptea adoarme cam pe la 21.00 - 22.00 si semai trezeste la 4 - 5 dimineata pentru papica. Adoarme o ora mai tarziu si se mai trezeste dimineata la 9 - 10.
Camy, scuza-ma ca nu am apucat sa-ti raspund pe private. Eu ii dau NAN formula ( Nestle ) si ii merge tare bine ! Mi-a luat 800 g in 2 saptamani jumate si 3 cm.
In rest este tare cumintica, foarte activa, vioaie, vesela, nu are colici ( dar ii dau totusi Sab Simplex - preventiv )
Eu am slabit 12 kg si in continuare nu prea am pofta de mancare...

am pus si poze noi: www.larond.ro/moss/
Miche, iti tin pumnii sa ai nastere usoara si un bebe sanatos.

Fetelor, pompa de la Chicco cu supapa si para este foarte buna, totul e sa ai ce scoate si o mana forte langa tine. Pe vremea cand aveam lapte ma ajuta sotul meu sa ma mulg si scoateam si cate 100 ml la o masa.

cam atat despre noi.
pentru toti !

aa, inca ceva: imi e dor de perioada cu burtica..mor cand ma uit la voi cele care inca nu ati nascut. dar cand ma uit la fii-mea...Doamne, tare mandra mai sunt !

Cristina siAlexia ( 31 oct. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetel si FELICITARI NOILOR MAMICIIIIIII

noi am intrat acum, insa de cand nu am mai fost pe aici avem cam mult de citit.

suntem bine, avem dureri ca usturimi de spate si burtica, si o usoara scurgere maronie care cand e, cand nu e..si si miroase cam intepator..o fi din dop?

in rest....asteptam sorocul ca tare mi-e ca vine la inceputul lui dec si nu pe 21 cand zice dr,

..maine mergem la dr sa vedem ce spune si el si sa cumparam ce mai tb pt bebitza.

pupiciiiiiiii

anne-marry 37 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput