Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Coco si mie a trebuit sa-mi rupa membranele insa te pot asigura ca nu simti nici o durere.
Alina Maria foarte bine gindesti sa faci ceva in plus pt. tine . Si mai ales daca ai si un sot bun care te ajuta, sint sigura ca vei reusi. Sa stii ca nu ma stresez prea tare, Doris e o fetita foarte cuminte, ieri am facut niste carticele pt. bunici, un saculet pt. Mos Nicolae. Si eu am fost doi ani la scoala si in 17 Septembrie anul asta am terminat. A fost destul de greu mai ales ca trebuia sa invat noaptea sau la sfirsit de saptamina insa nu regret. Dupa ce termin concediul de maternitate am promisiuni ca voi putea merge inca un an la scoala. Sa vedem cum va fi cu doi copii.
Galaxy merci stiam de aceste reviste, eu imi cumpar insa si Éltern.E foarte interesanta si sint articole bune.Tu cum vrei sa nasti? Eu as incerca de data asta in apa daca e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

CORNELIA.. adevarul este ca si eu ar cam trebui sa mai fac din bagajel...Sper ca pe la sf lunii dec sa-l am 80-90% gata...Eu acum sunt cam in ceata cu ce sa-i mai iau fetitei,adica: cate biberoane, ce fel de cadita,ce sampon, cate prosoape...etc..
Fetele, care sunteti de "afara" ca sa zic asa, la voi se gaseste crema ptr copii PENATEN???? Eu sunt disperata,ptr ca vreau sa-i cumpar lui bibicu,la noi nu se mai importa si din afara n-are cine sa-mi trimita. Stiu ca este ieftina, 4 E/500gr dar stiu ca o cutie de 500 gr iti ajunge...4-6 luni...

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Cornelia, incepe weekend-ul!
Coca eu am inteles ca cele mai bune produse(le recomandau fetele de la nov-dec care mai au copii) sunt sanosan!
Eu am vazut in carrefour produse din acestea! Caditele de acolo nu ti-au placut?

Oana cum a fost plimbarea?

Crinuta ce mai faci? Nu prea mai dai pe aici?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

'neata Amary! Nu cred ca e weekendul devina. Saptamana asta cam slaba activitate pe-aici!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Eu v-am parasit un pic pentru ca la mine nu se mai termina cu zugraveala si nici nu are cum la ritmul in cre lucram...IAr calculatorul a ramas pe holl unde este tare frig...Trebuie sa staau imbracata si colac peste pupaza s-a stricat si cazanul de la central , noroc ca plec la serviciu si pna diseara sper sa se remdieze!
Am fost la echo la Iosup si totul e bin, dar acaum a doua oara scre ceva de hipotonie stanga ! AM dfost la Tuunaru si m0a zis sa stau linistita ca s-ar puteaa sa nu fi factu bb pipi si din cauza aia! Dar, am asa o strangere de inima...; daca nu e in regula, daca, daca...Cred ca si eu am avut asa ceva o chestie ca mi-a zis mama caa 24 de ore dupa ce am schimbat locul de la maternitate nu am faacut pipic, de intrasera bietii omanei in sperieti ca trebuia sa ma sondeze!
Pupicei multi si MULTA CALDURAAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Amary, caditele ...de unde sa-mi placa???

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

'neatza

Bestutza, stai linistita, si la mine a iesit la ultima eco morfo hipotonie (bilaterala) si mi-au spus si dr. Iosup si dragutzul nostru de dr. ca nu are semnificatie patologica, nu este nici o problema.

Leta 31+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Ce-i aia hipotonie?????
Cuscra, nici eu n-am cadita, daca gasesti ceva fain pe-undeva sa-mi recomanzi si mie!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Si tu mai mergi mult la servici? Cand intri in prenatal? Desi cred ca n-ai net acasa si te prefer la servici cu net!!!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Cocolino, mie mi-a rupt dr membranele in timpul operatiei, cand eram sub anestezie generala, asa ca nu stiu dac doare. eu una am auzit peste tot ca nu e ceva dureros, simti ceva ca o piscatura si gata. In legatura cu anestezia, fetele care nasteti cu cezariana, v-ati hotarat de care o sa faceti? totala sau partiala? pana acum am facut generala si a fost foarte bine, dar parca as vrea sa-l vad si eu pe bebe de cum il scot din burta, sa-i aud primul planset, dar mi-e frica de rahianestezie. am inteles ca poti ramane cu dureri de cap si spate multa vreme, si nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput