Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 2
aurelursu@k.ro spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri!!! Sa inteleg ca la municipal o sa ne imbracam numai cu hainele lor???? Si nu ne lasa cu chilotei? Asta mi se pare o aberatie!!!
De tarifele nasterii nu spune nimeni nimic???
De NataliaS mai stie cineva ceva? Stiu ca avea si ea contractii. Sper ca e bine.
pupici
Alina Maria spune:
Oana asta e o planta verde cam asemanatoare cu salata doar ca mai creata si mai tare. Incerc sa mananc cat mai multe legume verzi caci contin mult fier iar de restul m-am saturat.
Viktoria bine ca ai venit chioar ma gandeam la tine , sper sa ai dreptate si sa vina fetitele mai repede .
Si eu trebuie sa-mi fac bagajul de spital in caz de... si sa-mi pregatesc si camera si patul de acasa.
Imi doresc f. mult ca bb. sa fie bine si sa o nasc acasa.
alina
aurelursu@k.ro spune:
Aaaaaaaaaa, si inca ceva. Credeti ca la 34 de saptamani se mai poate intoarce bb? Acu 3 saptamani era cu capul in jos, dar de vreo saptamana il simt asa sus si pe jos nici o miscare.
pupici
cocolino spune:
Gabiu bebe se poate intoarce..pana in momentul nasterii..Tocmai de aceea inainte de a naste se mai face o eco... Despre tarifele de nastere ..s-a mai discutat si in principiu difera de la medic la medic..Dar ca discutie de principiu...e cam asa : Dr. 100-150 nasterea normala + epidurala/peridurala ; 200 cezariana... la care mai adaugi 50 ptr anestezist/moasa...; 50 ptr neonatolog si multe bancnote de 10.000 si 50.000 ptr asistente si infirmiere de care vei avea maaare nevoie si care nu se uita la tine daca "nu le bagi in seama"... Multumita, draguta?
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
amary19 spune:
Fetelor va recomand un site:
www.barza-ro.com
Eu am fost la magazinul lor si au niste caruciore f dragute.
Si pretul este destul de accesibil!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Viktoria spune:
Alina Maria multumesc ca te gindesti la mine. Sintem toti bine si sanatosi. Insa azi am schimbat peste tot hainele de pat, le-am spalat, am facut
ca Doris vine in fiecare zi la 11:30 acasa. de fapt trebuie sa ma duc eu sa o aduc acasa deoarece merge la scoala la 5 km departare de casa. Ti-am spus ca vrem sa ne luam si noi o casa insa mai sint citeva maruntisuri de discutat cu avocatul si de aceea merge acolo la scoala. Asa ca am de dat telefoane de facut termine, ma gindeam deja de cadourile de Craciun. Miine sint invitata la ziua unei colege si in 1 Decembrie se face deja la noi la munca masa de Sarbatori. Dar nu ma pling ca de cind sint acasa ma plictiseam, asa ca acum am destula treaba.
Oana dar de ce nu mai vine mama ta la tine? Sper ca e sanatoasa.
Aurelursu copii se intorc cu capul in jos. Sotia unui coleg de-a lui barbatul meu a crezut ca trebuie sa nasca prin cezariana deoarece nu i sa intors fetita cu capul in jos. Insa cu o saptamina inainte de nastere a fost totul ok si acum are o mindrete de fata de 3.900.Despre tarife din pacate nu te pot ajuta.
ana maria spune:
De Patricia mai stiti ceva?
Oana multumiri pentru raspuns. M-am resemnat, dupa cum mi-a zis si doctorita pana nasc nu imi trec. Iar ea e impotriva centurii care sustine burta. Eu am vrut sa-mi pun de la inceput pentru ca am o discopatie si m-am asteptat la niste superi dureri de spate, dar ea a fost impotriva, mi-a zis ca muschii trebuie sa lucreze.
Intrebare legata de carucioare. Eu m-am apucat sa caut un carut care sa fie foarte usor. Adica din start elimin variantele 3 in 1. Avand o problema nasoala cu spatele nu am cum ridic prea multe kilograme si sa risc sa raman intepenita, fiind afara cu bebe. Am gasit unul foarte usor la Inglesina, care se transorma si in landou si care cantareste 5kg. Pare ok. Ati mai vazut asa ceva? Eu am mai studiat piata (electronica) si majoritatea trec de 10-12kg. Sunt multe si de 16kg. daca nu gasesc altceva il iau pe asta desi e cam piperat la pret (450E).
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Alina Maria spune:
Viktoria draga nu te aglomera cu treburile , i-ale pe rand , nu stiu cum poti sa faci fata mai ales ca o ai si pe Doris.
O prietena de-a mea de care va spun mereu ca a nascut acum de curand mai are un fiu si pot sa spun ca mi se pare casa ei ca la nebun i, nu mai poate face fata , adevarul e ca ii ofela celui mic cam prea multa atentie, si nu stiu daca e tocmai bine.
Mie mie frica de un bebe dapai de doi.
alina
amary19 spune:
Ana Maria, asta care l-am vazut eu la magazinul barza(vezi ca am dat site-ul mai devreme) are 9Kg si este pina in 5000000. Si se transforma si in landou, i se misca minerul astfel incit sa-l vezi pe bb din fata cind este mic si din spate(are si viziera) cind este mai mare. Are si husa pentru picioare si cel mai important nu este din fis (ci o combinatie cu bumbac) astfel incit sa nu se incinga
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
cocolino spune:
Amary, am intrat si eu pe site-ul acela cu barza si nu inteleg ce inseamna cadita ptr baie anatomica...Ai idee??? Stii cumva daca fac si livrari la domiciliu???
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131