Jocul cu de toate (partea a 3-a)
Raspunsuri - Pagina 3
Kehleyr spune:
Prima, aia cu templierii
. Eu am citit-o in Codul lui daVinci, si cum e la moda pe aici cartea, am zis ca precis a mai tinut minte cineva... Nu cred ca avea cum sa fie cu Adam si Eva, ca doar nu aveau calendarul gregorian pe atunci (sau iulian, sau care e asta...)
Vineri, 13 octombrie 1307, arestarea templierilor de catre papa Clement al V-lea impreuna cu regele Filip al IV-lea.
lilanda spune:
uite ca nu mai tin minte din ce carte am citit (parca rushdie???) ca mahomedanii considera ca intr-o vineri (parca 13) s-a nascut Adam si tot intr-o vineri a mincat din mar cu Eva si tot intr-o vineri a murit (povestea asta e paralela cu templierii)..
Cine a creat primii pantaloni de dama?
pozulici
DARAEL spune:
Pantalonii de dama ? Cu asta m-ati spart
!
Scuzele mele pentru intreruperea din partea a 2-a: nu stiam ca trebuie sa pun si o ghicitoare !
Iata intrebarea mea incuietoare:
A fost construita intre 108-110 e.n. ca si capitala a provinciei Dacia...
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Kehleyr spune:
si uite cum de la "joc in joc in joc", prin revenirea lui darael si a faptului ca lilanda a ghicit raspunsul, si oricum era ea la rand, acum am ajuns numai la "joc in joc" 
![]()
arboria spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
[ A fost construita intre 108-110 e.n. ca si capitala a provinciei Dacia...
Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica
lilanda spune:
daca Darael mai intra saptamina asta sa valideze raspunsul (
), atunci e rindul lui gen ca araspuns corect la intrebarea mea!!!!
pozulici
qsar spune:
Darael,
Ca sa nu se incurce in nou jocul, raspund eu la intrebarea ta. Te asteptam sa mai postezi sarade imediat dupa ce se confirma corectitudinea unui raspuns pe care-l dai. Si, bine-nteles, sa validezi la randul tau raspunsul corect.
Raspuns: Sarmisegetusa Ulpia Traiana (sper ca e corect)
Ramane in concurs chestiunea cu nadragii.
Q