scaderea colesterolului

scaderea colesterolului | Autor: alina_s

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor ! As vrea sa va intreb ce metode naturale de scadere a colesterolului stiti - in afara de usturoi si nuci. Eu am nivelul colesterolului cam mare si medicul mi-a spus ca ar fi ereditar. Fac sport de 2-3 ori pe saptamina si maninc usturoi, dar nu vreau sa ajung sa iau Lipitor de la virsta asta. Daca aveti solutii, le astept cu nerabdare !!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Si eu am o problema cu colesterolul, numai ca la mine este se pare genetic -dislipidemie familiala.
Am colesterolul peste 350 si am un regim alimentar bine stabilit.
Daca nu vrei sa iei tratamente o metoda naturista si care sigur da rezultate:
-3zile la rand mananci numai compot de mere (facut din mere nu foarte dulci si faca nici un ados -zahar,indulcitor,lamai).
-fara nici un alt aliment sau cafea, ceai si daca este posibil sa nu bei nici apa doar compot.
A patra zi dimineata pe stomacul gol se ia o lingura de ulei de masline(daca poti este indicat in fiecare zi), si apoi continui sa mananci normal.
Eu imi fac cate o oala de 5kg. de compot(iau si la serviciu)
Repetand analizele dupa trei zile de la terminare vei vedea rezultatele.
-Se face de cel MULT doua ori pe luna.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

To vorbesti serios ??? Nu pot sa beau numai compot 3 zile, as muri instantaneu !! Am 48 de kile, o sa ajung stravezie !! Mie-mi trebuie legume, paste fainoase si carne zilnic, altfel nici nu mai sint in stare sa merg pe strada !! Nu pot bea compotul in combinatie cu altceva ?

Mergi la inceput