Buna fetelor ! As vrea sa va intreb ce metode naturale de scadere a colesterolului stiti - in afara de usturoi si nuci. Eu am nivelul colesterolului cam mare si medicul mi-a spus ca ar fi ereditar. Fac sport de 2-3 ori pe saptamina si maninc usturoi, dar nu vreau sa ajung sa iau Lipitor de la virsta asta. Daca aveti solutii, le astept cu nerabdare !!
Si eu am o problema cu colesterolul, numai ca la mine este se pare genetic -dislipidemie familiala.
Am colesterolul peste 350 si am un regim alimentar bine stabilit.
Daca nu vrei sa iei tratamente o metoda naturista si care sigur da rezultate:
-3zile la rand mananci numai compot de mere (facut din mere nu foarte dulci si faca nici un ados -zahar,indulcitor,lamai).
-fara nici un alt aliment sau cafea, ceai si daca este posibil sa nu bei nici apa doar compot.
A patra zi dimineata pe stomacul gol se ia o lingura de ulei de masline(daca poti este indicat in fiecare zi), si apoi continui sa mananci normal.
Eu imi fac cate o oala de 5kg. de compot(iau si la serviciu)
Repetand analizele dupa trei zile de la terminare vei vedea rezultatele.
-Se face de cel MULT doua ori pe luna.
Ana
To vorbesti serios ??? Nu pot sa beau numai compot 3 zile, as muri instantaneu !! Am 48 de kile, o sa ajung stravezie !! Mie-mi trebuie legume, paste fainoase si carne zilnic, altfel nici nu mai sint in stare sa merg pe strada !! Nu pot bea compotul in combinatie cu altceva ?