nu este nici un fel de diferente intre utrogestanul vaginal si oral. capsulele sunt rotunde albe si costa 257.000 lei cutia de 100 cu 30 de capsule
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
In primul rand felicitari Ioana si sarcina usoara. E foarte bine ca medicul ti-a dat imediat Utrogestan ca e foarte bun si o sa ti se opreasca sangerarea. Si eu stiu acelasi lucru ca si Monica ca nu e nici o diferenta intre ele, chiar m-am uitat pe cutie si scrie ca se pot lua fie oral, fie intravaginal, in functie de cum recomanda medicul. Mie mi-a dat sa le iau pe cale orala.
Adriana si bebe de 9 saptamani
Aveti grija fetelor ca utrogestanul sau no spa se dau gratuit!
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...
Toate medicamentele ptr gravide se dau gratuit lafarmacia 2NA si Sensiblue. Nu mai este valabial chestia cu salariu minim.
Monica
Monica, imi poti spune te rog si cum se procedeaza pentru a lua gratuit medicamentele? Te duci efectiv una din farmaciile astea cu reteta de la medicul ginecolog sau mai trebuie mers si la medicul de familie?
Merci,
Adriana
Cu reteta de la medicul ginecolog in care iti recomanda medicamentele mergi la dr de familie car iti da reteta gratuita si apoi cu aceasta reteta mergi la farmacie.
Monica