de unde trebuie sa incep cu analizele?

de unde trebuie sa incep cu analizele? | Autor: anaalexandra

Link direct la acest mesaj

buna diineata fetelor!

de citeva saptaini citesc povestile voastre care, -au ipresionat foarte tare.
sunt si eu o aspiranta la titlul de aica, a o virsta ca inaintata si anue 38 ani, asa ca, tipul pentru ine nu ai asteapta.
-a casatorit tirziu la 34 de ani si noral pina la aceaa virsta nu a dorit sa a un copil fara a fi inteeiat o failie.
a si eu o intrebare: de unde trebuie sa incep cu analizele?
acu cinci ani a raas insarcinata cu actualul sot, dar pe vreea aceea nu era casatoriti si el nu a vrut sa lasa bb-ul, are pacat, eu a tras pina la 2luni sa-l las, dar el nu si nu.
daca stia ca o sa ne casatori il lasa si acu era o aica fericita cu copil de 4ani.
acu totul este tardiv.nu a luat in viata ea niciodata anticonceptionale, intotdeauna a tinut calendarul babesc, foarte rar a folosit niste ovule locale facute de o prietena de failie care este faracista.
asa ca anul trecut a trecut la treaba in ceea ce priveste vizita la ginecologi, asa ca, a ajuns la Giulesti, la recoandarea unei prietene care a nascut tot asa tirziu si a raas greu insarcinata pria oara, acu este gravidutza cu al 4-lea copil in 5 ani,a facut un control anual dupa care i-au facut histerosalpingografie(nu a inteles cu il prescurtati voi)rezultatul, tropele sunt pereabile si i-au spus sa trec la atac, intr-un an si juatate nu s-a intiplat niic.
dupa care -au pus sa-i iau teperatura 3 luni, nu a putut decit o luna si juatate deorece aei ele i-a recidivat cancerul si a trebuit sa a internez cu ea in spital, in luna noiebrie anul trecut s-a prapadit.
va dati seaa ca nu ne-a ai ars de "chestii" vreo citeva luni si cu sa rain insarcinata.
in perioada in care a apucat sa-i iau teperatura a prins doua enstre si a avut peste 37 nuai in pria zi de enstra, nu a ai ajuns la doctor sa intreb ce inseana asta.
va rog sa-i spune-ti si ie ce sa fac, de unde sa incep, a citit atitea povesti aici pe foru ca nu stiu care procedura sa o aplic ca nu cuva sa aleg una care sa nu-i fie de folos.
va ultuesc din suflet, va doresc sanatate ulta si visul de a deveni aica sa fie in curind realitate.

va pup pe toate si o zi buna, eu nu pot accesa foruul decit de la servici in tipul prograului

anaalexandra

Inchide fereastra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Alex, e mare lucru sa gasesti un doctor specializat in infertilitate care sa te urmareasca si sa te indrume.
Daca nu ai unul, ti-o recomand pe Dr Moisa Anca -Giulesti. E un medic foarte buna care nu pierde vremea.
Cred ca foarte bine ar fi sa faca sotul tau o spermograma (vad ca nu ai amintit nimic de asta)
De asemenea un test postcoital ar fi indicat ca sa vada o eventuala "incompatibilitate".
Sunt multe analize...fiecare medic ti le recomanda in ordinea prioritatilor.
Iti doresc un bun venit sa sa ai un bebe cat mai repede.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si eu am fost la D-ta Moisa acum 3 saptamini! Mi-a facut eco vaginala, un HSG cum ai facut si tu si spermograma sotului....Mi-a dat sa-mi fac mycoplasma si ureaplasma....mi-a zis ca sunt foarte importante! Le-am facut la Medicover! Din proprie initiativa mi-am facut clamydia, rubeola, toxo si CMV au iesit foarte bune! Astept rezultatul la listeria si dozarile hormonale pe care mi le fac saptamina viitoare la cabinetul dinsei si sper la un bebe cit mai repede, ceea ce iti doresc si tie! Mult spor!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalexandra spune:

ultuesc ult Ancai si Csatalinei, sunteti niste dragute.
nu a astepta sa-i raspunda asa de repede cineva, oricu ii de scuze o sa ai treaca putin tip pina a sa va invat pe de rost.
la Giulesti a fost initial, i-au spus ca daca a raas insarcinata cu sotul eu o data nu trebuie sa-si ai faca sperograa, iar despre chestiile acelea de care spui tu Cata nici nu stiu ce inseana.
a voi prograa iine la CMU (Centrul Medical Unirea ) de care apartin cu serviciul la D-ta Cezara Bucur care este si ea la Giulesti.
va tin la curent cu ce o sa-i dea si va rog sa nu suparati daca va ai intreb pe voi de una de alta.
va doresc o seara inunata si........trebuie sa fug de la servici, ne auzi iine diineata,

va pup

Mergi la inceput