Copilasi de Aug-Sept 2003 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
NicoletaF spune:
Salutare scumpelor. iaca de ziua mea mi-am facut timp de o intalnire scurta cu voi.
Am citit pe fuga ce ati mai scris.
Pentru inceput va multumesc de urari, pentru cele de sf Andrei si pentru cele de ziua mea.
Freia- LA MULTI ANI si tot ce iti doresti sa fie asa cum vrei tu si Capshunika.
MIhaela-s LA MULTI ANI ! mamei tale
Carmen Multa sanatate puiuluii tau. E intr-adevar groaznic prin ce ai trecut. Sunt alaturi de tine. Vara trecuta si Andrei a avut frisoane de la amigdalita si am chemat salvarea. E ingrozitor sa-ti vezi puiul cum sufera. Nu trebuie sa te invinovatesti, e bine ca ai mers la operatie si esti OK pentru ca e important sa fi sanatoasa si sa te poti bucura de copil si de familie.
Danat Ma bucur tare ca esti vesela si au iesit analizele bine.
Oana-Noemi salariul pe care il puteai avea in UK era ok tinand cont ca acolo chiriile sunt destul de mari si tu nu plateai chirie, dar....inca o data felicitari pentru decizie. Cum sta Erik cu papa?
XERXE Bine ai venit printre noi, am vrut sa- ti zic sa vi in clubul nostru, dar nu am intrat de ceva vreme si apoi te-am vazut aici. Gand la gand cu bucurie. Am vazut poza cu tine si nu te stiu. Mai vorbim si la mamici din Pitesti. Nu am avut timp sa termin listuta...
simanoro vino mai des printre noi ca si eu am o stare depresiva de nu stiu ce sa mai fac... Poate putem scapa mai usor, ne mai ajuta si fetele
Dana-ene Te-ai intors de la Sinaia. Cum a fost? Din cate stiu eu Hotelul e bine plasat si frumos. Nu am stat in el sa vad ce conditii sunt,eu am stat la H Sinaia anul trecut. Sper ca te-ai si distrat. Sa ne povestesti.
Multa sanatate tuturor.
Merg sa gatesc ceva usor pentr Andrei , chiar si de ziua mea. Apoi mergem in oras.
Andrei e un smecher si jumatate. Vrea sa se joace cu cineva, singur o face mai putin. De ieri nu a mai facut kk moale. Azi deloc, abia astept sa vad cum face si astazi. S-a trezit la 9 plangand si acum a adormit iar.
Nu stiu daca am mai scris ca la baie sta singur in cada si acum plange daca il scot prea repede.
Va pup,
Nicoleta si bb Andrei Catalin
Freia spune:
La Multi Ani Nicoleta, sa fii sanatoasa si tot ce-to doresti sa se adevereasca. Sa-ti traiasca baietul!
xerxe... nici n-am dormit puiule!
Freia si Alexa
dana_ene spune:
Multi pupici (adica ) pentru toate mamicile si puiutii !
Taaare dor mi-a fost !
------------------
Luminita, bine ai venit in "gashca" noastra !
Sanatate multa Alexucai !
Dar cum de-ai facut copro ? Ce s-a intamplat ? Si... ce are puiutza ?
------------------
Carmen, scumpo, dar grea perioada ai avut !
Ce face puiul mic ?
Of, of, of !
------------------
Anny, si noi am facut rubeola, cu temperaturi de peste 40 grade. Brrr !
Bine ca ati scapat !
------------------
Nicoleta si Freia, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si fericite !
------------------
Mihaela, lA MULTI ANI si pentru mama ta !
------------------
Irinuca...
------------------
Hai sa va povestesc pe scurt cum a fost utima saptamana.
In primul rand de luni ni s-a facut un doooooorrrr de Oana ... teribil !
Sigur ca am vorbit la telefon cu ai mei zilnic, dar n-a fost de ajuns.
In plus am avut curs in fiecare zi, in unele zile si dimineata si dupa-amiaza, asa ca a fost destul de stresant. Hotelul a fost OK, 4 stele, ce sa va spun .
Insa, cum spunea si Irinuca, zapada... ioc !
Da ! Sa vedeti ce intalnire de gradul zero !
In fata Pelesului, vad un bebe pe umerii unui tatic! Sincera sa fiu, doar pe bebel l-am vazut prima oara, ca ochii imi zboara numai la copii cand merg pe strada. Presupun ca asa vi se intampla si voua !
Asa....
Bebe dulce foc ! Hei ! Dar il cunosc ! Pai... e Raducu !
Atunci ma uit si eu la mami. Da ! E Irinuca !
Ii opresc si cand vad ce uimita se uita Irinuca la mine, realizez ca sunt cu ochelarii la ochi, tunsa scurt si cu ditamai geaca pe mine. Pai, cum sa ma recunoasca ?!
Dar... am lamurit-o cine sunt, repede, repede.
Raducu e scump foc, striga dupa fetite si dupa "coco", adica gaini !
------------------
Asaaaaaa.......
Iar domnisoara mea a fost foarte bine. S-a mai ingrasat olecutza, a mai invatat niste traznai, inclusiv sa se urce pe orice fotoliu si canapea .
Ne cere sa o dam "utza-utza" si ridica un degetel cand o intrebam cati ani are.
Mare dragoste intre ea si taica-su, of, of !!!!
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
dana_ene spune:
Luminita, am vazut pozele cu Alexuca ! E o papusa ! Sa-ti traiasca !
----------------
Danat, ma bucur ca analizele au fost bune.
Ai grija de tine si de puiul tau !
Am vazut pozele lui Raduc. Hi ! Ce mai roade la cubul ala !
----------------
Cristina, abia astept sa vad noua faza a site-ului !
Hai, ma !, ne-ai si trecut la restantieri, chiar daca abia alaltaieri am implinit 15 luni ?
Cum stai cu costumasul ? L-ai terminat ?
reby spune:
La multi ani pentru cele doua mamici sarbatorite, Freia si Nicoleta, sa fiti sanatoase, iubite, si sa va vedeti copilasii mari si impliniti!
l_carmen2003: multa sanatate pentru Alex si pentru tine, si probabil ca orice mamica proceda la fel;
xerxe: bine ai venit si sa-ti triasca puiuta;
danat: ne bucuram mult ca totul este OK;
mihaela_s: La multi ani cu toate cele bune pentru mama ta;
Referitor la pampersii de pe Timisoara, sa stiti ca sunt comparabili sau chiar la fel cu marca Pampers, numele lor este Mamia si sunt facuti pentru nemti.
Daca nu reusim sa ajungem miine la Sofitel,uram de acum pentru toti copilasiii si pentru parinti sa le aduca Mos Nicolae tot ce isi doresc,
Toate cele bune,
Reby si David
floarea_soarelui spune:
Mamica de capshunica si Nicoleta..va dorim numai bine..sanatate, liniste in suflete si fericire...si multe cele ce omul si le doreste:)..Toate astea ...cu toata dragostea de la noi...pentru voi:)
Iaca-ta ca ne-am intors si noi casuca....am fost la Cluj de marti noaptea si abia asara ne-am intors...Cum fost?:))) MINUNAT...M-am hotarat marti pe la 15:30 sa merg si eu cu Amazoana...taica-su era hotarat sa mearga de mult...dar noi tat de codeam...ba ca e iarna...ba ca e drumul lung si drumetsul prea fraged...ba ca am facut vaccinul ROR...taman marti la ora 10:)))...ba ca aia ba ca aialalta...si...ui ca ma pocni la ora de iesire de la munci gandul al bun..si nesanatos:))) (ce putea incapea in capul unei zapacite???...spuneti si voi?:))))))...)...asa ca am venit val vartej cu TICO...de-or crezut aia la poarta ca trecu Shummi:P...da-i cu bagajele...da-i cu biberoanele...sub okii stpefiati ai bonei care din ziua aceea cred ca o inteles ca s-a angajat la o bolunda:))))...da in fine ne iubim...si m-a intelege ea...sper:P....la opt seara thusht cu galushca in tren...catre cluj via bucuresti:)..Copilul?:)))) Super incantat...deh era calatoria vietsii ei...la un an si doua luni...prima data cand vedea trenul....in altceva decat in poze sau la tivi...facea niste okii...cum cred ca or facut indienii vestului salbatic cand or vazut aburii primei locomotive....Si ui asa a inceput fiica-mea sa priceapa vba ceia mare si inteleapta cum ca omul cat traieste....invatsa..:)))...Deci...cum spuneam...am ajuns la ora magica 10 nuaptea in bucuresti....am recuperat nepoata de patru ani si pe mama acesteia...de treizeci...da nu-i dai opsh'pe...asta intre paranteze fie spus...si la 22:45 eram gramada intr-un compartiment din rapidul bucuresti....nu stiu unde...via cj...vagon nou elegant...nu prea ne-am bucurat ca alea arata bine...da nu sunt comode de...pat:)))...Or data astia o caldura pe tren ...de lasem fetele numai in ciorapei si maieu...schimbat de 4 ori pana la cj...alergau moimele prin tren de numa...or mancat de peste tot...cu masura ca mama vultur era pe urmele lor...si cu toate rugamintile si privirile umede pe care le-am aruncat...tat la 1:43 or reusit sa adoarma....ele...intinse boiereste pe cate doua scaune...cu paturica la golul dintre ele...noi..ca vai mama noastra...eu pe jos...in fund...mi-am adus aminte ca-s os de turcoaica si ca ai mei stramosi cel mult persane or avut...da si alea numai in camera din fata...ceea ce ju era cazul..asa ca n-am facut mofturi...cumnata pe-o geanta si omul ista al meu...pe-un colts de vbanca...si la fiece juma de ora...ne roteam sa nu neplictisim...Caldura maaaare monhser...uzi eram...fara aer...sau ma rog...ca tat drumul numa cu geamul si usha deschisa am stat de dejaba...intr-un final dupa 10 ore de tren si una in gara am ajuns la cj...frumos oras...frumoshi oameni.....sa-mi traiasca cumnatul celalalt...ca ne-o recuperat cu mic cu mare si cu-n munte de bagaje din gara...fugutsa casuca...unde copilele noastre..odihnite deja...or dat okii cu ceilalti doi de acolo...si cu asta somnul a devenit o dulce, duioasa si usturatoare la oki amintire....Deci...cu mare curaj...am ajuns...ne-am ditrat...or dus pitica peste tat...ca nu o vazusera cei de acolo decat in poze si cu webcamu ca doar suntem in era internetului:)))...Eu m-am hodinit...m-am plimbat...am fumat...am baut cafeaua fara sa am urechile ciulite ca nu'sh ce face minunea...si cam asa...pacat ca o trecut repede...Intoarcere?:))) Pe ziua....cu acceleratul...vagoane vechi..curate...si cu mult mai confortabile...banci late si continui..numa bune de adormit pruncii pe ele....am ajuns seara ...o fost simplu....si usor...pana pe drumul de la bucuresti la cernavoda cand ne-am dat in stamba de oboseala ....:)...am colindat toate vagoanele ca se apropie sarbatorile...:)))..eu eram verde...ele roshii:)))...Uitasem sa va zic...la cj a dat cu nasul de slana ...si vai mine...cum s-a infipt in ea...i-am smuls-o cu urlete din mana...ca mi-era sa mi i se aplece:)))..Draga de ea...si pietre daca i-ash da ar manca...si are numa 10 kile...desi mananca cat zece..pune cele 500 g regulamentare pe ea...lunar...sper:)))...ca-s regulamentare:P
Acum a venit Mosu la ea si la vara-sa....dulciulete gramada....grau/ovaz/orz...cu vanilie...cu miere..multe...din care amazoana va papa cu masura ...ca-i mica inca:)))
Asa o cantat in jurul ghetutelor...atata fericire in okishorii ei...soacra-mea ca a venit si ea....le canta colinde...maria...cea mare canta si ea...a mea...ingana...dar tine pasul micutsa crestina:)
Au trecut ceva zile de la ROR si nu am avut reactie...sper sa nici nu avem....apropos de medicale si medicamente...FREIA si DANUCA
cred ca o ajuns tylenolul in ro...cum imi pica in manuntsa il trimit:)
Acum gata...ma duc sa ma hodinesc o tsara ca maine merg la munci...Ioana urla...si asa isi freaca gingiile...acu are 4 maselutse si un colts de canin...e vai noi cand o apuca ...numa ca asta se intampla ziua si-i multumesc lui Dumnezeu ...ca noaptea e cumintica si doarme:). Noutati: stie cuvinte din ce in ce mai multe si mai bine zise...si o inceput sa faca fraze:)))))))...sau propozitii simple...gen "da gio"...si ne arata sa-i dam sosetele sau pijamalele...sau "ada ma"...adu marul...cana...papa...apa...baba...buni...aka (anca)...alila (alina)..maia(maria)..ma(mar)..oac oac..creste si se desteapta...si ma uimeste...ne uimeste...ne face fericiti cu alte cuvinte:)
Amu va pup de-a dreptul si ma duc (fiica-mea e o pupacioasa de prima mana...pupa tot ce misca...cu zgomot...si trimite bezele la totsi barbatii/baietii:)))...in cj m-a rupt.....pe strada se oprea langa cate unul si isi ridica capul ...il dadea pe spate ca ardelenii is inalti:P...strigand raspicat "da"...sa se bage in seama:))))...mandra de ea:)
Gata gata gata....pup fetele ..copilashii...sa le aduca Mosu bunatatsi...si numai bine.
Dana, Ioana amazoana si Mihaiu...plus soacra...cumnata..cumnatu...si nepoata:)))))...mare familion...si nu-s toti:P
floarea soarelui
mihaela_s spune:
Ne-am intors si noi cu bine de la sarbatoare!
Multumesc mult mult de tot fetelor care mi-au urat sa-mi traiasca mamicutza, scumpa de ea! ca numai pe ea o mai am dintre parinti pe lumea asta si e cam singurica pe acasa la ea...noroc ca e o fire optimista si vesela si ne are pe noi aici aproape.
Nici Silvia nu a facut nici o reactie la vaccin, desi e in a 5-a zi de cand l-a facut, sper sa treaca cu bine.
Dana-ene, bine ai revenit, te cred ca ti=a fost dor de Oana. Faina de tot faza cu Irinuca !
Danat, totul e bine cand se termina cu bine! Pupam Raduc si mamica de Raduc
Si pupacim toate mamicutze, burticutze si copilasi.
La noi a venit deja mosul, dar Silvia nu prea a avut treaba cu "el"!!
fericite!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti !!!!!!
LA MULTI ANI, Nicoleta !
Floricico, bine ai revenit acasa .
Numai bine Ioanei cea scumpa si plimbareata si vorbareata !
Si la noi a venit mosu' .
Mie cu cele necesare (ciorapi, deodorant), lui tati cu un radio pentru bucatarie , iar Oanei cu dulciuri si un rucsacel-iepuras rosu .
dana_ene spune:
Hei, mamicilor, pe unde-mi sunteti ?????
Ce a adus mosul la voi ? Cum au reactionat bebeii ?
Si...
Inca o data:
LA MULTI ANI, NICOLETA !
mihaela_s spune:
Mosu la noi a adus pentru Silvia un ursulet cu un puiut in brate intr-un ciorapel rosu cu catelus-mos si dulciuri. Dar asa cum am spus, n-a fost impresionata. Asteptam Craciunul, sa vedem reactia la brad.
Aaaaa si uitam, ca la noi a venit mosul si la Zalau, Silvia a primit un catel care face tot felul de chestii cand il apesi pe labute, pe ureche, pe burica sau pe nas...vorbeste, canta, recita poezii, spune partile corpului, culori...numai ca toate in engleze. Dar e super haios.
Nicoleta !!! Sa triesti fericita alaturi de cei dragi!!!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003