Copilasi de Aug-Sept 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Vreau sa pup mamicile si copilasii care si-au serbat ieri onomastica, le doresc sa fie sanatosi si fericiti.
Io-s la munca azi, avem un training tampit care ne tine ocupati, dar voiam musai sa va spun ca ieri m-am intalnit (absolut intamplator, la Mega Image) cu Tango!!! Ne gandeam sa facem o intalneala cu prichindeii, asa inainte de sarbatori, am inteles ca pe 5 decembrie e organizata o treaba la Sofitel, insa nu stiu cata lume ajunge (noi nu cred ca putem), dar poate gasim o solutie si pentru piticii nostri sa se mai vada intre ei. Eu abia astept s-o cunosc si pe Daria, mamica ei m-a da pe spate: e frumoasa foc si are niste ochi de te baga in belea!
Ma duc, ca incepe cursu', pupici!

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

xerxe... wow, ce surpriza placuta sa ti vad in gasca mamicilor de august septembrie 2003 ! Bine ai venit scumpa! sa-ti traiasca puiuztii!

Anny ai uitat puiule cand am avut noi rubeola? trei zile am plimbat-o cu 40 temperatura! Sanatate multa.. vezi sa nu faceti si voi! eu am facut

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

[quote]Originally posted by Freia

xerxe... wow, ce surpriza placuta sa ti vad in gasca mamicilor de august septembrie 2003 ! Bine ai venit scumpa! sa-ti traiasca puiuztii!

de ce wow??
si avem un puiutz, deocamdata, dar am uitat luna trecuta o pastila, stii ceva ce io nu stiu? sunt cam nevricoasa ca io cu hasdandu' meu am incercat o singura luna sa facem bb si sa "prinse" imediat!
oricum mersi de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare. eu am probleme nasoale cu netul. abia am reusit sa va citesc.... pe scurt, traim inca...

- xerxe bine ai venit!
- avem poze noi
- am terminat lucrarile la site, dar sper sa reusesc sa si trimit...
iata ce mai astept, dar nu e f. f. urgent. anunt eu scadenta
a_emma_ana: 15
b_daria: 12, 15
e_stefania_daniel: 15
g_sara_andreea : 12 15
gg_alexandru_mihael 15
h_asli_: 12 15
i_ioana_maria_alexandra: 12 15
ii_cezar_alexandru: 15
j_horia_stefan: 15
jj_stefan_daniel: 15
k_raluca_maria: 15
l_adrian_: 15
m_petra: 12, 15
mm_horia_martin: 12, 15
n_sergiu: 12 15
o_ana_miruna: 15
p_radu_petru: 15
q_erik: 15
r_oana_maria: 15
rr_david: 15
rrr_ana_maria_: 12 15
rs_matei_alexandru: 15
s_silvia_petra: 15
ss_andrei_catalin: 15
uu_elena_teodora: 12 15
uuu_timea_christiane: 12 15
v_radu_stefan: 15
w_david_ioan: 12
y_alexandru_calin: 15
yy_ioana_alexandra : 12, 15
x_ioana_maria: 15
xx_andreea_sorina: 12, 15
xxx_alexandra: 12, 15
z_andreea_alexandra: 12, 15
zz_lisa marie: 12
zzy_crina_craita: toate
zzz_andra_maria: 12, 15

- de acord cu intalneala! da' numa' la mall nu, ca stiti ce-am patit anul trecut....

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Ne-am intors si noi de la Sinaia unde....ne-am intalnit cu Dana Ene careia ii era tare dor de Oana scumpa.
Noi am petrecut binisor dar ne-a fost cam greu cu caratul Raducului caci ne-am bazat pe zapada si n-am mai luat carutul iar zapada..ne-a dat tzeapa.
La intalnirea de sambata de la Wtc venim si noi impreuna cu Tango cred(am vorbit ceva zilele trecute) iar o intalnire intre noi ar fi perfecta oricand.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Doamne de cand nu am mai ajuns pe site!

Luna noiembrie a fost f. plina pentru noi.
Cel mai greu a fost in w-e asta. A fost CUMPLIT, nu va pot spune clar de atat. Din pacate pediatrul lui ALex a fost plecat din oras de vineri pana duminica... si de aici incepe cosmarul...
De sambata am vazut ca ALex nu prea avea chef de mancare insa, intrucat saliva de doua zile am pus totul pe seama dintisorilor...Duminica dimineata pe la 7,30 am constatat ca Alex avea febra asa ca i-am dat nurofen si am rezolvat problema. A adormit inapoi si pe la ora 10.30 s-a trezit, s-a jucat, a sarit etc. Si deodata, pe la ora 11 a aparut febra. Nu mare. Si moleseala, si starea de somnolenta. Asteteptam ora 11,30 sa ii dau iar nurofen, dar pustiul a adormit, adica in bratele lui taica-sau. Mi-am facut treaba prin bucatarie cand deodata m=a strigat taica-sau. Copilul meu era culcat pe spate , cu manutele pe langa corp, ridicate din coate si cu palmutele miscandu-se usor spasmodic... L-am tras spre mine si m-a privit insa absent. Febra-38.8 Am chemat salvarea si am plecat la spital. Nu contest pregatirea medicilor si chiar daca initial eram suparata pentru ce au facut am inteles acum ca nu aveau de ales. Febra 38,9. Dupa ce i-au luat sange pentru analize, au conmstata ca are si rosu in gat - o rinofaringita - au spus ca a fost vorba de convulsii si m-au trimis la Neuro' sa ii fac un fund de ochi iar aici m-au sfatuit sa ma programez pentru computer tomograf. M-am intors la Spitalul de copii unde medicul de garda m-a pus in fata unei hotarari grele:"Eu il suspectez de meningita. Primul episod febril, la febra 38,5- 38,9. Fara varsaturi, fara alte simptome-atipic dar la varsat asta e notrmal safie atipic. Doar gatul inflamat. Este epidemie de meningita. Fundul de ochie e normal, nu am motive sa nu recomand punctie lombara. Daca refuzati si are meningita, sa stiti ca semnati ca ati refuzat punctia si ati intarziat tratamentul. De emningita se moare doamna,10-15% din cazuri la copii mici." Am vorbit cu pediatrul lui Alex in prealabil ca re m-a sfatuit sa aman punctia, dar in fata acestor argumente am cedat. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu si cu tat-sau atunci... Am spus da. NU PUTEAM RISCA. Sa indur plansetul copilului meu de 1 an si trei luni cand l-am lasat singur cu doctorii... sa il indur cat a durat procedura... sa il privesc cand am intrat sa il tin sa nu isi miste capusorul... sa ii suport lacrimile si zbaterile, dar mai ales privirea si lacrimile... Ma tragea spre el sa ii dau drumul la capusor, apoi ma respingea, doar ii voi da drumul... in cele din urma a adormit. Si apoi a venit si rezultatul. Nu era meningita...
Cu cateva saptamani in urma am abordat subiectul ACTHIB, vaccinul antimeningita B. Voiam sa il fac copilului pe 3 decembrie... Pentru ca cativa "cunoscatori" din farmacie si de la sanepid spuneau ca nu se pot face si antigripalul si ActHib simultan... Se pot face. A fost ultima dat cand nu imi ascult instinctul de mama...Daca ar fi avut vaccinul facut nu l-ar mai fi chinuit nimeni pe copilasul meu.
Sa revenim insa. M-am internat cu Alex in spital, unde a continuat calvarul meu. Am urcat la etaj si aici pustiul f. vioi a mers pe jos si s-a jucat. I-au dat fenobarbital sa doarma, si am spus ca sa vezi se va linisti... Alex se agata de mine si simplu, si in somn chiar ma cauta sa simta ca sunt cu el. Adormea si se trezea dupa 20-30 minute plangand. Il luam in brtae il plimbam adormea iar si dupa alte 20-30 minute iar. Pe la ora 1 am i-au facut un algocalmin si pe la 2 a adormit. Dupa aceea, luni dimineat, am cerut externarea. I-au dat FORTUM -1g, MARCOFEN -2.5 ml*3/zi si indicatia de 3 fenobarbital 0.015mg/zi. NU ii dau atata fenobarbital caci nu vreau. Chestia e ca pustiul luni nici nu voia sa mearga, cred ca nu putea, pentru ca il lasam in picoruse si se lasa jos sau se sprijinea pe manute si in capusor... De marti a inceput sa mearga, dar cu capusorul aplecat ... parca l-ar durea ceva. E un picut trist si ma doare sufletul cand il vad asa. Prefera sa stea in brate, cu capul aplecat si pe umarul nostru. Asa adoarme. L-am luat cu noi in pat s adoarma, si doarme cuibarit in bratele noastre. Alex nu suferea sa il atingi cand dormea si ii placea sa doarma in patul lui...
Nu stiu de ce da e posibil ca dupa doza de Fortum sa il doara mai tare capul? Pentru ca dupa injectie - una la 9 am, alta la 9 pm - devine agitat si merge tot mai aplecat... ca un mosnegut.

Doamne, e cumplit sa iti fie bolnav copilul.

Si asta nu e tot...

Acum stiu ca nu au fost convulsii ci frisoane. Si nu are nici meningita. DAR...
Azi dimineata s-au uitat la el si au spus: e varicela. NO COMMENT...

FORTUM-ul nu e prea puternic?
Astea sunt toate urmarile Punctiei sau efecte ale Frotumului? Daca sunt urmari ale punctiei cand vor trece?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danoana spune:

CristinaMhsper ca ai primit pozele,dupa listuta se pare ca da, promit sa iti trimit si cea de la 15 luni cat de curand.Super treaba, toti prietenii mei au admirat site-ul !!.
La multi ani pentru toti bebeii si parintii care si-au sarbatorit ieri ziua de Sf.Andrei(scuzati intarzierea, dar ieri n-am ajuns la net)!!!
Fetele, se pare ca iar am ratat discutia despre intalnirea de pe 5 decembrie,daca vreti sa-mi mai dati si mie detalii odata, tare as vrea sa vin si eu cu pitica daca toate ursitoarele se intalnesc si creeaza conditii favorabile.
Xerxe, bine ai venit!
M-ati naucit cu cati dinti aveti, fii-mea nu are decat 4 sus si 2 jos, si ultimul i-a iesit in august, asa ca astept cu nerabdare sa-i mai iasa ceva inainte de sarbatori, pentru ca ailalti i-au iesit toti patru in singurele doua saptamani de concediu pe care le-am avut pe anul asta.Se pare insa ca voi avea totusi un Craciun sau un concediu (in ianuarie)" dintat" si cu show.
Cu olita, nici vorba sa produca ceva in ea, insa o foloseste drept scaun cu mare interes si placere, insa nu ma lasa sa-i dau pampersul jos.Un progres insa tot a facut iubita lu' mama pentru ca a inceput sa ne anunte cand face caca, de cele mai multe ori "dupe aia" da' tot e ceva...
Apropo de pampersi, citii ceva de unii ieftini,Reby, parca tu ai scris ceva despre asta.Cum ii cheama si cum sunt, cam cati folosesti pe zi, ca daca sunt ok dar intra cu doi pipi mai putin si tre' sa folosim mai multi pe zi, tot aia.Eu acum folosesc unii de la bella si sunt ok si relativ ieftini in comparatie cu Pampers.Voi cum stati la capitolul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Doamne, Carmen...prin ce ati trecut...nici nu pot sa-mi imaginez!!!

Dar cum au constatat ca e varicela? I-au iesit bubite? Si in nici un caz nu se continua tratamentul cu antibiotic( fortum e antibiotic parca) in caz de varicela.

Va doresc tot binele din lume si multa sanatate lui Alex. Va pupam dulce.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

carmen, nici nu stiu ce sa spun ... ingrozitor ... sunt alaturi de tine cu orice ai nevoie ... multa sanatate puiului si multa putere tie sa treci peste asta si sa uiti cat mai repede ceea ce ai trait acolo!

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am venit bou si m-am intors vaca. Scriu de juma de ora la un mesaj si inchid pagina din greseala:((.

Urez si eu multa sanatate lui Alex si Ioanei. Cind aud de bebelusi bolnaviori, multumesc lui D-zeu ca sintem sanatosi.

Eu de 2 zile stau calare pe borcanele de zacusca si kaiserul trimise de mama. Ma fac ca o balena, va spun eu, dar sa mor io daca imi pasa, ca asta e sg. perioada cind pot sa maninc si eu ce imi pofteste inima. Am luat vreo 3-4 kile cred, dar nu imi mai vine nica, azi tre sa ma duc sa imi cumpar pantaloni cu burta ca nu se mai poate. Nu imi mai vine absolut nimic, sint ca la saraci si nu imi place sa merg cu atze pe la fiermoare. Asa ca pantalonii cu burta is de mine deacum. La Emma nu mi-a crescut asa de repede burta, dar pun la socoteala si cele 6 kile ramase de la ea. "Balena" scrie pe fruntea mea. Lasa ca dau eu gata zacusca si kaiserul si imi revin eu:))...dupa ce nasc:))...daca o sa imi revin.

Emma e o frumoasa, cuminte si iubareata, pupacioasa, sociabila si zimbitoare...mai ziceti ca eu nu mai stiu si nu imi mai vine in minte...aaaa, pardon, si desteapta:). Tare drag imi e de ea cind vine si se lipeste de mine...ma topesc toata. De citeva zile am reusit sa o mai dresam un pic cu somnul. O punem in patutul ei seara, scheauna un pic, dar adoarme. Noaptea mai miriie un pic, dar nu ma scol din pat si adoarme din nou. Sper sa o tina ca tare bine e:)). Stie sa faca nani-nani la papusi si cind vrea nani sau suzeta, care acum e "stzutzi" (ta-su se prosteste ca un copil si zice tzitzi), stie ce inseamna sus si jos ca atunci cind ii zic hai sus sau jos se duce la scari. Cu olita nu am incercat, stie ca schimbatul chilotilor inseamna caca sau pipi (zice), dar nu imi spune cind face in ei. O mai las un pic sa copilareasca:)). Mama i-a trimis o vrajitoare mica (i se aprind ochii) si daca nu m-a innebunit ieri toata ziua cu ea si cu "cih"-ul ei. Imi tot arata ca e cih si are nas coroiat (isi pune si ea mina la nas si zice "na":).

Azi Leslie a lasat-o pe Megan la mine vreo 20 de min si am avut concert:) pe 2 voci. Emma vroia suzeta lui Megan (e diferita de a ei) si bocea, astalalta mica vroia in brate (Emma nu a fost deloc geloasa) si bocea dupa ma-sa...ehehe, acusi imi intru in piine cind o sa vina suriorul:). Dupa vreo 10 min s-a potolit Megan, asta dupa ce am bitit-o bine in brate (eeee, uitasem de timpurile mele "dansante" cu Emma). Important e ca a mers, a tinut si s-a potolit cupilul, asa ca atunci cind a batut ma-sa la usa, eu eram tare mindra de mine...copilul linistit, schimbat (facuse si kk), Emma cuminte si ea...ce mai, sint experta.

Xerxe, bine ai venit!!

Danateu, ma bucur sa aud vesti bune!!

Irinuca si Dana-ene, sa va fie de bine vacanta...vreau si euuuuu!!

Mi-e asa de dor sa fiu acasa de srabatorile de iarna. Cind desfac o portocala, mirosul ma duce cu gindul imediat la forfoteala de sarbatori, colinzi, Mosul, ninsoare. Vreau si eu acasa...mi-e tare dor. Poate la anul venim acasa in iarna, dar nu stim inca...posibil sa venim in sept...mi-e cam frica de frig, ca astia mici nu o sa fie obisnuiti. Oricum, Emma va avea peste 2 ani si o sa platim belet intreg. Ramine sa ne hotarim atunci.

Heiii, cine ma colinda si pe mine in Ajun????

Noi inca nu am inceput shoppingul pentru cadouri. Mosul nu stie ce sa ii aduca lui Alex:),dar am primit info de la Mos ca o sa imi cumpere ceva cremuri si probabil pantaloni cu burta:)). Emma a fost cuminte tare anul asta si o sa capete ce vrea ea:)...ne-am gindit la jucarii, ca hainute are destule. Anul asta o sa fie haiul de pe pamint cu bradul, garantez. Nu stiu cit o sa reziste in picioare.

Va pupez si o sa continui sa va citesc, chiar daca nu o sa scriu mai des ca nu prea am noutati, plus ca se termina semestrul si am examenele finale in 2 saptamini.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput