Copilasi de Aug-Sept 2003 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_ene spune:
'Neata fetelor, frumoaselor !
-------------------------
Am inceput cu balamucul la birou dis-de-dimineata. Au innebunit toti !
Ah ! Si sunt asa de obosita, fiindca am stat asta noapte pana tarziu sa fac curatenie, ca ma apucasera pandaliile cand am vazut cat praf s-a strans intr-o singura zi .
Oana e o scumpa (cioara ). Am luat ieri revista "Mami" si e super fascinata de noile melodii de pe CD. Danseaza de mama focului, cu batai din piciorus . De unde-o avea atata energie ?
Abia astept sa gasesc si noua cutiutza muzicala.
Voi ati cumparat-o ?
Le pregatiti dulciuri speciale copilasilor ?
Am vazut in revista niste retete interesante, mai ales aceea cu tortul din biscuiti. Pare simplu de facut si gustos, nu ?
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
roisin spune:
Salut, fetele!
N-am mai scris de multisor, am avut niste zile imbarligate la servici, ne-am schimbat sediul, ne-am tot mutat, calculatorul meu e crapat in reptate randuri etc...
Acasa am fost puturoasa, am dormit pe mine tot weekendul (iar noaptea imi ardea sa ma joc pana la 2), plus ca pitica a scos tot untul din noi asa ca n-am avut prea mult timp liber.
Miruna e in continuare maimuta, vorbeste foarte mult, a invatat cuvinte si expresii noi, zice "gata" cand termina laptele, "a pecat" cand pleaca bunica-sa de la noi, si mai spune ea o droaie de chestii, da' nu pricepem noi mereu (deh, capete patrate!). Se cocoata peste tot, imi e tare frica sa nu-si face cucuie, e tare pasionata de cantar, ii place sa se spele pe dinti, de fapt ii place sa imite orice ne vede pe noi facand. E ingrozitor de simpatica, insa a devenit un pic cam rasfatata, asa ca seara ne mai certam uneori...
Piticotul din burtica a inceput sa ma pocneasca, primele zile am crezut ca mi se pare (nu ma asteptam sa il simt asa repede, abia implinise 15 saptamani) dar de cateva seri incoace se simte si daca pui mana... ciocane serios omul, mai ales daca il strang cumva nadragii. Saptamana viitoare mergem la doftor si probabil vom afla cu certitudine daca e fratior sau surioara.
Iar nu sunt la curent cu ultimele stiri, insa am citit despre "meningita" lui Alex si am ramas cu genunchii tremurand... ingrozitoare experienta!
Multi pupici intarziati pentru Freia si Nicoleta, sa fie sanatoase si sa le mearga bine de tot!
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
dana_ene spune:
Roisin, bine ai revenit !
Scumpa tare Mirunica, draga de ea!
M-am infiorat toata cand am citit despre "piticotul din burtica" care da din picioruse. Ce experienta minunata traiasti din nou ! Sa va dea Dumnezeu numai bine tuturor si... eu una abia astept sa aflu ce va fi: surior sau surioara ?
--------------------
Si, pentru ca mi-am amintit din postarea lui Roisin, chiar vroiam sa va intreb si pe voi daca au copilasii obiceiul de a se urca pe toate jucariile (nu mai vorbesc de restul obiectelor din casa: fotolii, scaune, canapele, carucioare...).
Oana mea se cocoata pe ABSOLUT TOT ce e posibil: jucarii, cutii, telecomanda, etc., etc.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
Roxana77 spune:
Bine v-am regasit!
Desi nu am mai scris de multisor am reusit sa citesc cam tot ce ati scris.
In primul rand:
craluca - codoleante pentru pierderea bunicii tale. Stiu prin ce ai trecut (si treci) pentru ca si eu m-am pierdut bunica. Ultima ei dorinta era sa traiasca cat sa ma vada mireasa, insa viata nu i-a permis, a murit inainte sa ma casatoresc si inainte sa devin mama, de aici suferinta mea este si mai mare, dar timpul a facut sa mai uit de durere.
carmen - nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut, si nu cred ca este cazul sa-ti mai faci reprosuri, alex nu a trecut prin ce a trecut din cauza ta. Ma bucur ca acum este mai bine si ii doresc multa,multa sanatate.
Si acum despre noi:
In cazul nostru nu avem cu ce sa ne laudam, din contra: Pe 30 noiembrie, la 20 zile dupa vaccinul impotriva Oreionului, Rujeolei si Rubeolei ( adica fix perioada de incubatie), MARIA A FACUT OREION. Nu mi-a venit sa cred ( si nici acum nu pot sa cred). Au vazut-o 3 medici ( dintre care unul de pe salvare) si toti au confiramt diagnosticul. Ce este mai trist este faptul ca ea a facut boala chiar de la vaccin si nu pot sa consider normal sa faca boala impotriva careai i-am facut vaccin. Ma tot intreb daca nu am gresit enorm facandu-i acest vaccin. Este exclus sa fi luat boala de la alt copil, pentru ca chiar dinaintea vaccinului ea nu a mai avut contact cu nici un copil, afara fiind vremea rece nu am mai dus-o in parc, ci doar o plimbat pe afara, nu departe de casa.
Unul dintre medicii care au vazut-o pe Maria a sublinit ca nu este de acord cu multe dintre aceste vaccinuri, tocmai pentru faptul ca nu are incredere in modul in care au fost ele realizate.
Oricum destul de trist.
Boala a debutat dintr-odata, Maria s-a trezit dimineata cu falca dreapta umflata, pana in spatele urechii. Febra mare nu a avut - 38 - 38,2.
In rest Maria manca, se juca, dormea noaptea, era putin agitata dar nu mai mult ca deobicei.
Umflatura a inceput sa se absoarba incepand cu a patra zi. Tratament: nurofen ( 3 ori pe zi), peritol ( 5ml/zi), vitamine Sana-sol ( 5ml/zi), mancare de regim, fara dulciuri si fara fainoase, si cam atat.
Acum sunt un pic mai trista pentru ca de cateva zile ii curge nasul si tuseste si nu inteleg de unde, ca de 10 zile nu am mai scos-o afara si nici in curent sau frig nu am tinut-o.
Am inteles ca raceala asta ar fi o consecinta a oreionului.
Asa ca, dupa cum vedeti, vaccinurile nu prea sunt asa de eficiente ( cazul Anei - Sergiu a facut rujeola la 2 luni dupa vaccin)
b]cristinam - dupa cum vezi nu ne putem prezenta la intalnirea propusa de voi, maria este inca in perioada in care poate contamina si alte persoane asa ca trebuie sa stam cumintei in casa.
Freia si Nicoleta[/b] _ LA MULTI ANI! cu intarziere, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiuti.
Va pupic
Roxana si Maria
mihaela_s spune:
Silvia e foarte perseverenta cu incaltatul... a luat la rand papucii Dianei, ai lui tati si azi a reusit sa se incalte cu o ghetuta de-a ei si apoi si-a pus pe cap o caciulita de-a Dianei. Am si pozat-o ca era tare haioasa:)).
In rest se joaca deja destul de mult cu Diana, iar catelul pe care l-a primit de Mos e preferatul ei. Am vazut si in oferta de la Metro asa ceva, va recomand cu caldura sa le luati puiutilor.
Roxana77, imi pare rau de Maria, o pupam si ii dorim sanatate!
Asteptam sa treaca si la noi cele 20 de zile de la vaccin (mai avem 11). Si sa treaca cu bine. Totusi daca a facut de la vaccin, a fost o reactie, n-a fost chiar oreion, nu?
Dana-ene, Silvia se cocoata si ea pe orice e pe jos...azi luase strecuratoarea care era pusa pe calorifer la uscat si se urcase pe ea...normal ca aceasta se turtise, iar Silvia era tare incantata de ceea ce a realizat!
Roisin, pupam pe Miruna si pe bb din burtica, asteptam cu nerabdare sexul suriorului:)).
pupam si pe restul mamicilor, copilasilor si burticilor
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
danoana spune:
Mai fetelor, eu cred ca e ceva cu vaccinul asta ROR!
Mai devreme intrebasem daca e normal sa mai faca o forma usoara de cevasilea din moment ce am vaccinat copilu".Ei bine, am vaccinat-o si eu pe pitica mea, la sfarsitul lunii trecute si... ce sa vezi!a facut o forma de pojar, cu febra mare 2-3 zile si cu eruptie.Doctorul a spus ca este o reactie atipica, pentru ca a durat destul de mult de la vaccin pana la reactie ( 10 zile)dar acum ca v-aud si pe voi ca s-a mai intamplat, mai ales la voi, Roxana- imi pare tare rau s-aud de puiul tau, sper sa se simta bine in curandde la noi- incep sa ma cam sperii de vaccine , ca si tine, si desi ratiunea imi spune ca sunt bune.....parca nu-mi mai vine sa-i fac si Varilrix-ul.Iti dai seama daca face si varicela ,sarmanul copil!Si-asa a slabit si s-a uscat pe picioare, pentru ca de la febra si de la bubite (c-avea si-n gat) n-a vrut sa manance mai deloc.
La voi cum a fost cu vaccinele astea?
Oana si bebe Raluca Maria
danoana spune:
Si LA MULTI ANI pentru toti si toate sarbatoritele,am cam pierdut sirul cu urarile, asa ca profit de ocazie si ma revansez acum.
Numai sanatate si bucurie sa va dea Dumnezeu, voua si familiilor voastre!!
Oana si bebe Raluca Maria
floarea_soarelui spune:
Ziua buna la pitici, la mamici si la tatici:). Si pupicescu cu drag voua. Ca tot se vbeste de reactii la vaccin...noua ne-a zis sa ne asteptam la ele cam dupa 10-12 zile de la data la care l-am facut (30.11.2004)...plus ceva nasuc curgator inainte...ceea ce s-a intamplat...in rest...Dumnezeu cu mila...Pupam copilashii care au avut de suferit de pe urma vaccinului:).
Amazoana este din ce in ce mai cataratoare si a facut o pasiune in a pune mana pe caloriferul fierbinte...apoi si-o retrage brusc si zice "ade...au"...ii iute pitica si nu mai suporta deloc sa-i pui sosete in picioare...si hainutse:)))...tsipa "da gio...da gio..."...cred ca pe undeva isi aduce aminte de cand era un copil fericit intr-un trib de papuasi si nu avea nevoie de hainutse:)))))..are o boala cu pantofii...se incalta cu tot ce prinde indiferent de marime..de forma...de culoare...i-am luat o pereche de papucei care atunci cand calca tsiuie...si e super incantata...vai urechile mele...Oricum is buni ca stim pe unde se afla...de cele mai multe ori in dulapul de haine se piteste si striga bau....doar doar o veni vara-sa la ea...Ca veni vba de vara-sa...are 4 ani si Ioana e topita dupa ea...face ce face si merge sa o pupe...pe cap...pe manutsa...mare pupacioasa avem...:). Trebuie sa ajungem la bucuresti...sau la Constanta...depinde de marimea bugetului sa luam cadourile de Mos Craciun la copiluitse...ce iute o trecut anul...parca vad anul trecut...era cat o lingura...si-i facuram poze sub brad...langa papusa de Mos Craciun...era mai mica decat papusa...si atat de fragila...mi-i dor si de vremurile de bebelush..desi acum devine din ce in ce mai fascinanta calatorie ei prin copilarie...si cu cealalta langa ea...atatea invata...incredibil:). Cum spuneam cand vad burticile asa ma apuca un dor de inca una....cine stie?...poate imi aduce Mosu de Craciun...o papusa vie:))...La anul:)). No buna...ma intorc la trebi...pupam pupam:)
Dana si Ioana Catalina (24.09.2003)
http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui
floarea soarelui
xerxe spune:
Sanatate multa la bebei si .
Roisin sarcina usoare si astept sa vad ce este bebeul!
Mai mamicilor ma speriati cu vaccinul asta, noi tb sa-l facem pe 21 dec si pe 30 plecam la munte!!
Referitor la catarat n-am ca sa mai comentez: cu vat mai sus cu ata mai bine! si noi mai avem si o problema cu alergatul prin casa, ca nu stim sa mergem incet, si nu prea stie sa vireze si mai ia cate un perete in freza, mai cade si o vezi cu gura plina de sange si , sta 5 min si o ia de la cap!
Freia spune:
roisin... maica, de ce te chinui in pantalonii aia? iti promisei ceva... as trece azi sa imi fulfil the promise. Imi dai un semn.. sau imi da si mie careva mesaj pe mobil cu numaru ei pls.. ca io numai intru pana deseara si azi e ultima zi cand mai am cu cine sa las terorista.
Freia si Alexa