Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata fetelor. Grea noapte am avut. S-a trezit de nu mai stiu cate ori, a tusit, marait in somn, oooof. Febra nu face in continuare. I-am dat de la bun inceput paracetamol supozitor si Panadol sirop (tot paracetamol ca si Eferalganul) si nu stiu ce sa zic. Fetelor, el nu a avut nasul infundat de tot sa nu mai poata respira pe nas, ci din cand in cand ii curgeau mucii si fornaia... Asta e, are rinofaringita si tot ce pot face e sa-i curat nasucul ca sa nu faca otita si sa-i mai dau paracetamol...
Cu mancatul e dezastru, de 3 zile papa doar tzitzi si restul sa nu vada. Nici nu stiu ce ma mai chinui sa-i fac piure si fructe cu orez, ca si asa nu mananca nimic...
Mergem sa votam. Voi votati?

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Getutza!

La multi ani Daniel!, Irinel sa-ti traiasca!

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Getutza!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La Multi Ani! mama Getutza

LA MULTI ANI! DANIEL

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Avuram o zi plina si nu am putut sa scriu, a venit fratele meu si ne-a luat direct din tzoale dimineatza, apoi am fost in plimbari, votari, vizite...Am baut un expresso pe la 3 si acum zici ca am terebentina la Acum am ajuns acasa. Ana azi noapte de la 3 la 6 a avut program de discursuri la pereti si nu am putut sa o adorm deloc. Daca incercam sa inchid ochii si sa o las sa vorbeasca, ma tragea de tricou ca se plictisea singura. E prima noapte de genul asta.

LA MULTI ANI GETUTZA!!!!

LA MULTI ANI DANUTZ!!!

Fetele, nici eu nu prea sunt de acord cu premergatorul. O sa o pun in el poate mai tarziu, stiu si eu ca nu e bine.

In legatura cu tunsul meu, nu e nimic spectaculos. Doar ca imi crescuse de acum 2 luni si statea ca . Saptamana asta vreau sa imi fac si suvitze, atunci poate o sa pun poze.

Diana, sper sa nu fie cazul de antibiotic. Din pacate noi de fiecare data am ajuns la asta....

Vanessa, sa ne faci poze cu puiul in costumas de Mos.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Daniel!!!

Sa cresti mare si frumos, cuminte si cu lipici la fetite!!!!

La multi ani Getutza!!!

Numai fericire si tot ce iti doresti tu de la viata!!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Fetele merci ca ati incercat macar sa ma lamuriti si pe mine cu reteta de salata!

Merci mult de tot!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

LA MULTI ANI!!!!DANIEL. SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!!

LA MULTI ANI GETUTA!!!

Diana si alina si Stefa are mucisori. Eu am fost cu el la medic ca mi s-a parut ca e si ragusit. Stati ca va spun ce mi-a zis. La nasuc infundat cel mai bun e laptele de la noi. Si seara inainte de culcare sa-i pun pe o bucata de material de bumbac ulei caldut de masline. materialul infasurat in jurul pieptului si pe deasupra folie de plastica. Sosete in picioare si in pat. Lasat asa cateva ore. Asta pentru gat . Am incredere in doctorita mea si-mi place de ea ca e foarte practica si multe lucruri le-a experimentat si ea cu copiii ei.

Monet, super poze. Lia e tare dulce. Ce bine de tine ca ai toata familia langa tine!!!!Doamne ce as vrea sa fie si ai mei aici cu mine si sa merg la ei la masa cand vreau si se bucure de nepotei . Dar din pacate ai mei sunt in Romania. M-a apucat melancolia cand v-am vazut adunati cu totii la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani mamici si bebici!
Daca tot am timp sa va spun si ce mai facem noi in fiecare zi. Mincam laptic la fiecare 2-3 ore ziua iar noaptea tot laptic de doua ori poate. Am intrebat medicul daca gresesc cumva, mi-a zis atita timp cit copilul e sanatos si pare fericit, fa cum simti tu ca e mai bine, pentru ca fiecare copil are metabolismul sau. Mincare solida ii dau de doua ori a cite 50-71 grame, legume sau fructe din borcanase, stiu ca sunteti pro mincare gatita acasa, dar eu tot sustin ideea (m-am informat) ca mincarea din borcane este facuta din legume si fructe special cultivate pentru bebei fara pesticide si chimicale mai ales ca eu le cumpar pe cele organice. Brinzica nu-i dau inca, medicul mi-a zis peste 7-8 luni, asa si fac.
De culcat , tot linga mine il culc in fiecare noapte, imi este mai usor sa-i pun sinisorul in gura noaptea cind incepe sa plinga si tinindu-l aproape am impresia ca se incalzeste de mine si il pazesc astfel de orice raceala iar el se simte mai bine asa si chiar nu mi-a racit deloc (Slava Domnului!). Stiu ca a fost pe aici o campanie de invatat copilasii sa stea singurei in patuc, va veni si timpul nostru, dar nu acum .
Este foarte activ, se rostogoleste, se uita curios spre tot ce i se pare interesant, dar nu merge de-a busile inca, desi face incercari de a sta in picioare.
Fete cucuete, cele cu problema caderii parului si care sunteti in Ro, incercati petrol, se pune foarte putin cit sa umezesti nu radacinile parului ci un pic mai deasupra ca sa nu atingeti pielea capului, lasati 2 ore si apoi spalati bine. Este foarte eficient. Nu-mi mai cade parul deloc.Va persista mirosul citeva zile, in schimb veti scapa de problema.
Sper sa nu dati cu pietre in mine ca le fac pe toate invers, dar , ma rog, fiecare cu stilul sau.
Pupicei la toti, mari si mititei!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Am uitat sa va spun, v-am vazut bebelusii la toate, sunt atit de frumusei, manca-i-ar norocul sa-i manince !!! Sa va traiasca!!!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput