Mamici noiembrie - decembrie (93)
Raspunsuri - Pagina 6
Miche spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Michelina, ai mancat tot tortul? ca ma gandeam s trec azi pe la tine
pai inca mai e jumatate de tort!!!
HAI!!!
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
miche, cand e luna plina??? poate am noroc si ma apuca contractiile si nu mi-o mai induce!
poate ma apuca chiar vineri dimieata, la program!
acu se umple luna .... Maine seara vred ca o sa fie plina plina..deci..LA FIX!!!
Iti tin pumnii si...aflu si eu maine cum stau lucrurile... dar daca nu nasc pana sambata duminica sunt acolo , alaturi de voi!!!
Inchiriem un salon!! (pe bune, cunosc o tipa acolo, poate aranjez sa stam toate intr-un salon)
Miche spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Michelinoooooo ai terminat cu tortul; lai mancat pe tot
; ceva stimulente au aparut
;
Terminat , mancat jumate...mor de dureri de spate (azi am fost pe afara) , de dureri de burta , de
dar..asta nu e ceva nou...Dar cine stie..pana dimineata!!
Iti doresc ca bebele tau sa asculte de taticul lui si sa vina cand e el acasa!
Miche spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
MICHE oare a nascut? Ca ieri parca se pregatea.
io ma pregatesc de mult..... (am ajuns sa cred ca nu mai nasc
)Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mari bebelusii!

Ideal ! Fata si baiat dintr-o lovitura!!
Te-ai aranjat bine!

Multa rabdare in crestera lor!
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by andreap
uneori cand plange fara motiv ii mai zic "du-te in...matii"
aoleu, esti sigura ca mai vrei s-o nasti inca o data??!!
bine punctat , Gandacico

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
Gandecel, si eu stateam acasa de 2 zile cu contractii dureroase in pretravaliu si ma intrebam incrancenata de ce nu-mii nduc astia odata nasterea daca eu ma to chinui cu durerile astea si nu ma dilat deloc. Vezi cum e viata asta? Tu vrei naturel, naturel, iar eu ajunsesem disperata sa vreau orice doar sa nasc si sa se termine odata cu durerile. Stiam ca la inducere dureaza totul mult mai putin, dar ca durerile sunt mai intense. Insa e de preferat sa te chinui cateva ore cu dureri mari decat cateva zile cu dureri medii. Asta te epuizeaza fizic si psihic.
merci try... stii tu... e cam ironica viata, nu?
se vede ca nu prea e dupa cum se pregateste...
mai am asa un amalgam de sentimente si de trairi de... ca in eugen ionesco, cel nascut pe 26 noiembrie!!!
cat despre anestezie, numai cand ma gandesc si mi se blocheaza creierul... e ceva inexplicabil, cred ca e fobie efectiv
adrianna nu pune musetel in apa... de unde-ai scos-o??!! pune pelin!!! in orice caz, spala-i pe gatulet cu vata inmu-iata in apa... ii mai racoresti
au o piele asa sensibila, mitutii... ile s-a nascut in luna lui cuptor... la o saptamana era plina de bubite, si la nastere avea cea mai perfecta piele cu putinta, nici icter nu a facut, asa era de dalba
asa ca la chestiile legate de piele am cam incercat tot ce se poate!da-i cu baneocin, e cel mai bun daca e vorba de transpiratie

miche, onita, pai hai sa facem schimb de nr de telefon, sa ne intalnim pe acolo, nu? ar fi pacat sa fim toate 3 si sa nu ne recunoastem
fetele care au nascut la municipal, pliiiiiiiiiiiiiiiiz spuneti-mi cum e cu sala de travaliu, cateva amanunte! sa sta la comun, se naste acolo??
miche, cum aranjam cu salonul? ma intereseaza si pe mine!
monica-elizabet spune:
michelina, azi ma cam gandeam ca am prezis gresit(ca nasti maine) cand am vazut ca nu mai apari pe yahoo, dar acum m-am mai linistit
si maine astept vesti despre bb...de la tine
monica
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
miche, onita, pai hai sa facem schimb de nr de telefon, sa ne intalnim pe acolo, nu? ar fi pacat sa fim toate 3 si sa nu ne recunoastemastept pemeu!
miche, cum aranjam cu salonul? ma intereseaza si pe mine!
pai cum sa nu recunosc eu un caine lau???
iti trimit acu un PM
Ele spune:
Adriana si fata mea vomita poate nu zilnic dar la 2 zile sigur. Mai nou azi noapte ia iesit pe nasuc de m-am speriat rau tare. A apucat-o sughitul imediat dupa ce a mancat si probabil a mai avut in guritza si ia iesit pe nas
. Am citit ca nu trebuie sa ne panicam daca se intampla o data dupa masa si in cantitati mici. Daca vomita de mai multe ori dupa aceeasi masa si o cantitate mai mare atunci trebuie sa spunem pediatrului. A mea da afara de regula cate putin..sigur nu e toata cantitatea mancata de ea la o masa.
pupici si sanatate multa la bebei.
Elena si bb Denisa
roserb spune:
Gandacelule, calmeaza-te , soro, ca parca m-ai bagat si pe mine in trepidatii
. Auzi, apropo de anestezie, cand se tot chinuia anestezistul sa bage cateterul si tot nu nimerea desteptul (deh, dr. meu o tocmise pentru a doua zi pe anestezista de data trecuta , care e super, dar daca fiu-meu nu a mai avut rabdare...), si iar il scotea, iar il baga,de la un moment dat am simtit ca un cutit in soldul drept,si ma trecusera toate transpiratiile (totul a durat vreo juma de ora ) am fost la un pas de a-i spune sa renunte ca ma apucase si pe mine teama, dar cand le-am vazut pe cele din jur am zis in sinea mea: mai bine beteaga de vreun picior , dar fericita.
Si Mihnea scoate cateva gurite de lapte dupa masa , de obicei daca nu a reusit sa ragaie si l-am pus in pat sau daca il apuca sughitul dupa masa.
Haideti, fetelor, nici un bebe, nimic?Miche, nici tu nu esti om serios, daca nici cu luna plina nu rezolvati problema, nu stiu ce sa mai zic
.
Roxana &Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu