Mamici noiembrie - decembrie (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Gandacico, felicitari! sa-ti traiasca Ioachimul tau si sa fie sanatos!
incredibil..sa nasti intr-o ora..

si Michelina ce o fi facut?

Ionela-Roxana, burta mi-a vopsit-o sotzu cu acuarele simple si normale (cum avem si noi la scoala in clasele primare)...s-a curatat foarte repede cu apa...

inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Bitsule, lasa ca la urmatoarea tura o sa-l lasi pe Kenzone sa-ti picteze si tie burtica...

Monica, cred ca am fost si noi doua aseara la unison..ca si pe mine m-a cam durut burta si simteam ceva ciudat intre picioare ..ca si cum ar fi iesit ceva

vineri e luna plina..cine se inscrie in cursa?

Felis, eu nu imi dau seama daca mi-a mai crescut burta in ultimele 2 sapt. dar am observat ca a capatat un pic alta forma..s-a cam lasat.....mey, io ti-o iau inainte

Bobitza, burta tare inseamna contractii..daca sunt nedureroase e ok, sunt normale (se pregateste uterul de marele eveniment)..asa zic doctorii de aici..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

sunt sotul gandacelului. am primit instructii sa scriu. chiar acum m-am intors de la spital. a nascut intr-o ora. De garda la Municipal a fost dr. Badiu. Am asistat si eu la nastere. Baietelul are 3.800 si dupa o ora jumate i s-=a facut foame si i-am dat san. Anca a fost tare curajoasa. am tinut cu ea travaliul pana inainte de nastere.
a fost extraordinar. o sa vina si poze maine. acum ma culc

GANDACELULE... felicitari... sa fii sanatoasa si tu si bb... Numai grasunei vad ca "produceti" fetelor.

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Mamicilor si viitoarelor mamici,ma bag si eu peste voi sa felicit venirea pe lume a tuturor noilor bebei!
Vreau si eu!
Ad_riana,te asteptam si la gemeni cu povesti in limita timpului tau!
Gindacel ai avut o nastere demna de reputatia ta,bravo,esti o curajoasa si te admir pentru tot!Felicitari si sotului care ne-a dat vestea cea buna!
Va pupic pe toate si sint cu ochii pe voi!

"I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici Poze noi!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Gandacelule felicitari din inima! Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, mancaios si vesel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fulguletzule te mananc cu fulgi cu tot; daca intra-devar vineri este luna plina te cinstesc, macar cu un pupic asa de la departare; daca si Michelina ar fi nascut, mai mult c-a sigur ca la urmatoarea cursa eu ma inscriu; [size=4]VREAU SI EU SA NAAAAAAAAASC!!![/size=4ce zici Fulguletzule intru la urmatoarea cursa, ce crezi; barbate-miu m-a sunat azi de nenumarate ori sa ma intrebe daca au aparut ceva dureri, mai ales ca m-am miscat azi la greu, si cand i-am raspuns ca nu simnt nimic mai sa-mi inchida tel. in nas, si m-a intrebat ca eu cand nasc; se tot uita pe cer si m-a intrebat ca luna cand devine rotunda, ca sa vorbesc cu luna sa se faca rotunda mai repede, ca numai rabdare, si ca ce trebui sa fac sa iasa bebe mai repede, sa ma invata-ti voi

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Ionela, pai eu zic ca deja esti inscrisa in cursa..asa ca maine seara , pe luna plina, "urli" pe coclauri straine si pe urma ne dai vestea mare...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

BRAVO GANDACELU!!! SA-TI TRAIASCA IOACHIM!!!!

felicitari si celorlalte mamici, sa aveti bblusi cuminti si fara colici si nastere usoara celor care n-au nascut inca.

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Felicitari Gandacelu!! Am fost cu sufletul alaturi de tine!!! Le-am spus si celorlalte mamici de ianuarie-februarie sa citeasca!!!

Iar celorlalte fete va tinem pumnii sa nasteti la fel de usor!!

30s

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Gandacel, felicitari!!!!!Sa-ti traiasca BBlusul, sa creasca mare, sanatos si frumos!pana la urma tot cu Badiu ai nascut!Cand am nascut eu si m-ai sunat,te-ai bucurat ca e el de garda...
Hai, care mai nasteti?
BBlusa mea doarme acu, asa ca profit si eu sa vad ce mai faceti.Aseara a fost mai agitata, si azi-noapte parca s-a trezit mai des, dimineata la 7 era cu ochii larg deschisi.A adormit pe la 9.45, acum dupa ce se trezeste ii dau sa manance si in fata geamului cu ea.
Try, eu aveam impresia ca BBlusul tau e mai mare cand te auzeam cat de mult il scoti.Ce temperaturi sunt la voi?Ca la noi e cam frig, cam 0 grade.Mie mi-a spus sa o scot abia dupa 3 saptamani.
BBlusa mea a facut ceva si la gat.Are cutulite de grasa ce este si una din ele s-a inrosit(exact sub barbie si nu vrea cu nici un chip s ama lase sa o curat bien, lasa barbia in piept)si parca se cojeste piela.I-am dat cu galbenele.Sper sa-i treaca.
hai ca acum le am si pe mama si pe soacra-mea la mine si BBlusa doarme!Dupa ce pleaca sa vedeti ce iures face santajista asta mica!
Pupici,
Andreea si BBlusa Mariuca

Mergi la inceput