cabinetul particular al dr. MOISA
Raspunsuri - Pagina 11
Sorina7 spune:
fetelor, prima zi de CM va spun sigur ca se considera prima zi in care apare sangele rosu, indiferent ca e abundent sau nu.
Sorina
Amely spune:
Fetelor-dragutelor, multam fain pentru incurajari !
Cata, eu merg merg la ea din dec. 2004 si nu ne-am vazut pana acum decat de 2 ori: intai in ziua 11 a CM cand a monitorizat ovulatia si mi-a vazut glera - a zis ca sunt “ceas”, apoi la 2 zile (ziua 13 a CM) m-a chemat la spital pt TPC care a iesit pozitiv (la 10 ore dupa contact, ceea ce era f bine), chiar s-a mirat ca nu am ramas de atata timp.
In timpul asta mi-a spus EXACT cand sa prestez (chiar ora!).
Indy, am ramas natural, fara inseminare!
A! Am uitat, la prima consultatie mi-a cerut hsg si spermograma sotului care erau OK.
Cu raceala sper sa rezolv cu ceaiuri Theo, ca altfel...
Pupicei si bebei tuturor!
utocatalina spune:
Amely chiar ma uimesti!
Pe mine m-a chemat miercurea trecuta la o eco...dupa care joi la TPC...pozitiv...mi-a zis ca am o glera super...sa prestez vineri si simbata seara...eu am facut-o intre prinz si seara....si am facut-o pentru siguranta si duminica...iar acum astept...sunt in ziua 18...si a 5-a de faza luteala
....sunt totusi trista...pentru ca am facut greseala sa ma spal inaintea fiecarui contact si intern si extern
....tu nu te-ai spalat deloc inauntru si afara inainte sa prestezi? Si inca ceva....aveai vreun semn de sarcina pina sa se apropie ziua in care trebuiau sa vina rusii?
Nu ma lasa te rog in ceata ca mor de curiozitate!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
MRL spune:
Am sunat la cabinet si mi-am facut programare pentru maine la ora 18,00.
Sorina, multumesc frumos. Eu am observat astazi pe la ora 17 ca a aparut si sangele rosu, nu in cantitate mare dar exista. Asa ca am considerat ziua 2 maine dupa ora 17. Si sa nu crezi ca nu o sa iti fac cinste cu vinisorul meu rosu. Chiar daca nu ne intalnim poate trag o fuga pana la tine sa ciocnim un paharut. Te pup dulce pe obrajori
Teodora, sarumana pentru incurajari. Am vazut ca multe fete de la dr. Moisa sunt gravidute. Sunt sigura ca si Cata o sa ne dea vestea cea mare cat de curand. O sa ii tin pumnii sa fie bb la ea in burtica. Anul asta a inceput bine pentru
fetelor de la dr. Moisa. Sa o tina tot asa. Are mana buna. Aouleuuuuu!!!!!!! da ce emotii am!!!!!
Pup fetele din
dr. Moisa cat de curand
-tze
Pup si fetele din
actualmente proaspete
-tze
LilianaM
Amely spune:
CATA in afara nu e nici o problema dar inauntru eu nu spalam decat cu ceai de galbenele cu bicarbonat (facea parte din tratamentul Liviei), si asta cam cu o jumat. de ora inainte.
Cat despre semne de sarcina, in perioada aia ma durea burta exact ca la menstruatie, eram absolut sigura ca imi vin rusii, dar vazand ca intarzie mai bine de 2 zile si la mine fiind atat de exacta data la care tb sa vina, a inceput sa ma ia cu tremuraturi de emotie(cand am facut testul m-am ciupit sa vad daca nu visez)...
Asa ca n-o sa stii, vine tiptil... dar incearca sa fii foarte detasata in perioada in care prestezi (la mine a fost chiar de sarbatori, si ma gandeam numai cat de bine o sa ma distrez la munte, nici prin gand nu mi-a trecut sa sper ca in luna aia...)
MRL spune:
shylili, unde esti?
Ieri parca nu te-am "citit" pe nicaieri.... Am inteles ca astazi ai facut eco pt ziua 14? Hai da un semn de viata, vino cu o veste buna, spune ca totul este ok.
Hai shylili, scrie ceva la fete.

LilianaM
utocatalina spune:
LilianaM merci pentru incurajari
...si eu sunt alaturi de tine si de toate fetele
....sunt si eu optimista
si ma gindesc ca daca am procedat asemanator cu Amely poate am si eu noroc
...Apropo Amely poate imi spui si mie proportiile la ceaiul de galbenele cu bicarbonat ca sa iasa concentratia care trebuie
....ce sa spun...vad ca fetele de la Moisa au prestat cu succes la inceput si sfirsit de an...iar roadele se vad acum
...eu tot imi cercetez corpul
....doar doar voi gasi vreun semn
...care sa ma duca la gindul ca si eu sunt in postura asta...dar momentan nimic
...sunt in a 19-a zi...si a 6-a de faza luteala...deci mai am de stat....si...apropo...daca imediat dupa ovulatie am avut 37 sau 37.1....azi m-am trezit ca am 37.2
....temperatura asta nu am avut-o luna trecuta de cind am inceput sa-mi iau temperatura...poate sa insemne ceva...? Pupici....multi...
thea_m spune:
Buna dimineata, fete dragute!
Cata mama, vrei bataita? Of, Doamne, cat stres pe capul tau! Pai mai ai de asteptat vreo 9-10 zile (daca ai ciclu normal) pana sa iasa doua liniute! Sigur o sa iasa, daca spun eu
. Si noi te sustinem, doar de asta suntem un
! Din pacate la temperaturi nu ma pricep (pana acum nu am practicat sportul acesta).
Liliana, daca te-ai programat azi la 18, inseamna ca eu voi afla rezultatul abia luni (nu am internet acasa)
? Da' las' ca va fi bine!
Lili unde esti plecata? Sau nu ne mai iubesti?
pentru toate fetele din 
Teodora
utocatalina spune:
Teo adevarul este ca putina bataita nu strica niciodata
....mai imi iau gindul nitel de la temperaturile astea
...Ha!
...Dar daca tu spui ca o sa iasa 2 liniute...devin foarte ascultatoare
...si incerc sa ma mai ponderez...Apropo, tu cum stai cu monitorizarea?
Pupici...
MRL spune:
Teodora, cred ca si eu o sa aflu rezultatul saptamana viitoare. Astazi ma duc sa imi faca recoltarea pentru hormoni din ziua 2 si nu cred ca o sa primesc rezultatul imediat. O sa dureze cateva zile. Merg pe mana ta ca vad ca ai gurita aurita si la Amely a mers. Pronosticul dat de tine este de bine. Asa o sa fie.
pentru tine.
Cata, atata timp cat temperatura ramane ridicata este un semn bun. Ai vazut ca Amely nu a avut decat simptome ca la ciclu. Stai linistita daca poti (vorbeam si eu, ca sunt sigura ca stai ca pe ace). Ca tot veni vorba de asteptat, eu mai adaug pe langa cele 9-10 zile de la Teodora (cand o sa iti faci testul sa vezi cele doua liniute) mai bine de 9 luni (caci dupa ce faci bb o sa mai astepti pana sa iti vina rushii).
si
ca o sa fie bine
shylili, hai cu vesti bune la fete. Vrem sa stim ce ai facut la eco.
fetele din
viitoare
-tze
fetele proaspete
-tze
LilianaM