Melodia voastra

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Si noi avem programare pentru maine la primele ore de dans.... Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cesrob spune:

Dar de urmatoarea melodie ce spuneti: Elvis Presley - Always On My Mind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Si noi mergem la dans de o luna si e super....ne place mult. Sper sa mai avem timp si dupa nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aha deci mai sunteti care incepeti nunta cu vals
credeam ca sunt demodata
ioana07-pai nici iubi al meu nu stie sa danseze vals dar are timp sa invete...asa ca pune-l la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

fetelor am gasit!!!!!!
melodia noastra..va fi ...A TOI DE JOE DASIN!!!! SAU ET SI TU N'EXISTAIS PAS!!!! TOT JOE DASIN....
am ascultat versurile..desi franceza mea a ramas la nivelul liceului...tot mi se par ca sunt versurile care NE REPREZINTA!!!!
cine stie melodia..sau melodiile..poate ma ajuta sa ma decid..care din cele doua...??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Floare de colt, astea sunt melodiile mele preferate !!!! Bine.. mai este si "What a wonderfull world" a lui Louis Armstrong ... dar intr-adevar, versurile lui Joe Dassin de la "Et si tu n'existais pas" mi se par geniale!!! Eu le stiu pe din'afara !! Si mi se par mai inspirate decat cele de la "A toi", desi si asta e superb !!

Pupici

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Floare de colt Joe Daisin mi se pare o alegere super iar melodia "Et si tu n'existais pas" este melodia de suflet a sotului meu pe care si eu o ador si daca nu am fi avut melodia noastra probabil ca asta ar fi fost cea aleasa la nunta asa ca e o alegere excelenta si va urez o nunta ca in visele voastre si o casnicie si mai si.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

pupicei si flori..dragele mele degetel si ralualexandrei...cu ajutorul vostru m-am decis...vom incepe nunta si petrecerea cu et si tu n-existais pas....multumesc mult de pareri...si voua va urez pregatiri cu spor si o nunta fantastica..!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Eu aproape ca m-am hotarat pt The power of love - Jenifer Rush in deschidere, la primul dans de la restaurant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Sunt multe melodii frumoase care se potrivesc acestui moment emotionant.
Cadina , imi place melodia aleasa de tine .

Mergi la inceput