Melodia voastra
Raspunsuri - Pagina 13
alionushca spune:
Of, nashii mei se incapatinau sa dansez vals - care vals dragii mei, ca eu nu pot si basta!
Dar pina la urma cu un asa scump si drag nash - nu am putut refuza si am incept repetitiile pentru vals - si am ales unul dintre cele mai grele valsuri, chiar acum il ascult si ma trec fiorii si ma podilesc lacrimile, pentru ca da! aceeasta este melodia noastra si oriunde o aud incep sa tremur
,, Dulcea si tandra mea fiara,, Eugen Doga - este extraordinara, nu am cuvinte.
Aliona
elara spune:
Alionusca, sa inteleg ca pana la urma ai dansat pe acest vals?
Karisma, o sa-ti trimit un PM.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
greeneyes06 spune:
eu o sa ma casatoresc in 2007 si mi-as dori ca melodia cu care as incepe nunta sa fie "Primul meu... sarut"- Directia 5. pe aceasta melodia a fost primul nostru sarut
alionushca spune:
Elara da, am dansat valsul - si a fost mult mai bine in rochia de mireasa, decit acasa in pantaloni - valsul acesta este complicat - nu era lin, era necesar ceva viteza din partea noastra - am ametit putin dar a fost bine - ideea ca atunci cind dansezi vals trebuie sa tii rochia cu o mina, da zdravan sa nu-ti incurce - mirele nu s-a suparat ca nu l-am cuprins cu doua miini
Aliona
elara spune:
quote:
Originally posted by alionushca
Elara da, am dansat valsul - si a fost mult mai bine in rochia de mireasa, decit acasa in pantaloni - valsul acesta este complicat - nu era lin, era necesar ceva viteza din partea noastra - am ametit putin dar a fost bine - ideea ca atunci cind dansezi vals trebuie sa tii rochia cu o mina, da zdravan sa nu-ti incurce - mirele nu s-a suparat ca nu l-am cuprins cu doua miini
Aliona
Aliona, multumesc frumos pentru raspuns si pentru sfaturi.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
iulissa spune:
Acasa, cand am terminat gatitul am dansat pe Sanda Ladosi " Vreau sa-ti spun ca te ador..."
Dar Primul nostru dans de nunta a fost Nicu alifantis - "Ce bine ca esti".,
La gatit am avut Stefan Banica "Poveste"
Deschiderea oficiala a nuntii a inceput cu Ovidiu Komornik - Mireasa Vietii Mele
Iar dansul gospodarilor l-am avut pe "Te iubesc Femeie" tot Stefan Banica Jr.
Melodiile noastre de suflet sunt astea toate, noi am fost mirii cu mai mult de o melodie, iar cel mai bine la suflet imi merge Stefan Banica Jr. cu "te iubesc femeie"...este melodia noastra
Iulica Miresica de 2005 (civilul) si 2006 (ceremonia religioasa)
Gabitza1977 spune:
Ce parere aveti de "Love of my life", canata de Scorpions, varianta live? Noi pe aceasta am avut-o la nunta si e absolut superba! Succes tuturor celor care urmeaza sa aiba nunta!