Melodia voastra

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Of, nashii mei se incapatinau sa dansez vals - care vals dragii mei, ca eu nu pot si basta!

Dar pina la urma cu un asa scump si drag nash - nu am putut refuza si am incept repetitiile pentru vals - si am ales unul dintre cele mai grele valsuri, chiar acum il ascult si ma trec fiorii si ma podilesc lacrimile, pentru ca da! aceeasta este melodia noastra si oriunde o aud incep sa tremur
,, Dulcea si tandra mea fiara,, Eugen Doga - este extraordinara, nu am cuvinte.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alionusca, sa inteleg ca pana la urma ai dansat pe acest vals?

Karisma, o sa-ti trimit un PM.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greeneyes06 spune:

eu o sa ma casatoresc in 2007 si mi-as dori ca melodia cu care as incepe nunta sa fie "Primul meu... sarut"- Directia 5. pe aceasta melodia a fost primul nostru sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Elara da, am dansat valsul - si a fost mult mai bine in rochia de mireasa, decit acasa in pantaloni - valsul acesta este complicat - nu era lin, era necesar ceva viteza din partea noastra - am ametit putin dar a fost bine - ideea ca atunci cind dansezi vals trebuie sa tii rochia cu o mina, da zdravan sa nu-ti incurce - mirele nu s-a suparat ca nu l-am cuprins cu doua miini

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

finii nostrii au avut ,,bessame mucho,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by alionushca

Elara da, am dansat valsul - si a fost mult mai bine in rochia de mireasa, decit acasa in pantaloni - valsul acesta este complicat - nu era lin, era necesar ceva viteza din partea noastra - am ametit putin dar a fost bine - ideea ca atunci cind dansezi vals trebuie sa tii rochia cu o mina, da zdravan sa nu-ti incurce - mirele nu s-a suparat ca nu l-am cuprins cu doua miini

Aliona

Aliona, multumesc frumos pentru raspuns si pentru sfaturi.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Acasa, cand am terminat gatitul am dansat pe Sanda Ladosi " Vreau sa-ti spun ca te ador..."

Dar Primul nostru dans de nunta a fost Nicu alifantis - "Ce bine ca esti".,

La gatit am avut Stefan Banica "Poveste"

Deschiderea oficiala a nuntii a inceput cu Ovidiu Komornik - Mireasa Vietii Mele

Iar dansul gospodarilor l-am avut pe "Te iubesc Femeie" tot Stefan Banica Jr.

Melodiile noastre de suflet sunt astea toate, noi am fost mirii cu mai mult de o melodie, iar cel mai bine la suflet imi merge Stefan Banica Jr. cu "te iubesc femeie"...este melodia noastra

Iulica Miresica de 2005 (civilul) si 2006 (ceremonia religioasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Ce parere aveti de "Love of my life", canata de Scorpions, varianta live? Noi pe aceasta am avut-o la nunta si e absolut superba! Succes tuturor celor care urmeaza sa aiba nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

GABITZA super piesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Conexiuni - Tu

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput