Cine a dat examneul auto la Ilioara? urgent pliz!
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
Draga mea, acelasi lucru l-am patit si eu. Am luat sala ( stiam legislatia pe dinafara, am invatat de-am rupt) si m-a picat la traseu. Si pe mine la fel m-a uimit ca majorotatea erau cu spaga in buzunar, eu habar nu aveam , saraca de mine. Asa ca am stat de dimineata de la 7 pana la ora 5 dupa amiaza, ( atunci mi-a venit randul la traseu ) pe un ger de am crezut ca mor ( in decembrie ), aveam nevoie la baie , unde sa ma duc, ca eram pe strada in dreptul parcului Titan. Eram moarta de frig, de foame, de stres si alte nevoi si una peste alta m-a picat. M-a pus sa fac toate parcarile posibile, cele mai grele, un nesuferit. La fel mi-a bagat niste chestii din burta ca m-am luat la cearta cu el si i-am zis ca nu adevarat. Am plans toata ziua, nu e corect, da cu cine sa te certi?? Si, fara sa ma laud, da conduc foarte bine.
Am luat a doua oara, cu maximul de puncte la sala si traseul la fel.
Succes , asta e nedreptatea de la noi din tzara!!!
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Ramonika spune:
Si inca o chestie… politistul te simte daca le ai sau nu cu condusul… Nu zic ca tu nu le ai, insa eu cand am dat a doua oara nu am facut aproape nici o greseala… insa nu aveam “vana” sa zic asa, in mine, adica eram stresata si se vedea pe fata mea. Ei vor sa fii stapana pe tine. Sa nu ai emotii. Insa tu ai spus ca aveai emotii cand ai postat prima data.
Eu la fel, aveam emotii de ma durea efectiv inima, ma imbolnaveam, la naiba, din cauza lor. Si sa vezi ce faza. Prietenul meu, mai shmecher, a gasit o modalitate… smart guy, ce mai…
Imi zice cu cateva zile inainte de examen ca nus ce pila a descoperit la un politist. Adik nashul lui frate-su cica se are pe bune tare cu un politist. Eu nu-l stiam pe nashul ala, sa stiu daca era adevarat sau nu… Asa ca am mushcat… Eram bucuroasa nevoie mare. Il intreb cat ma costa, vreo 50-100 euro sau cat? Zice ca nik. Ciudat!
Ma rog, in ziua examenului, ma repartizeaza la altul - X, insa era si politistul ala “la care aveam pile” – Y, pe acolo. Eu asteptam sa vina X la masina la mine. Prietenul l-a sunat pe nashul ala (da nu de fata cu mine) si cica e rezolvat totul, ca Y a vorbit cu X, colegul lui si ca sa nu-mi fac probleme. Va dati seama ca m-am mai destins, eram mai sigura pe mine.
Intru in masina, tot tremuram oleak, da nu asa tare. Imi zice politistul pe unde sa o iau, il intreb daca vrea buletinul, cica nu. Eu zic: taci, ca-i de bine, a auzit de numele meu, de asta nu vrea buletinul. Mi-a mai crescut increderea. Am mers bine si la prima intersectie, ii zic daca sa o iau inainte sau la dreapta. Cica pe unde vreau eu... eu cand am auzit, zic gata, ii totul aranjat. Asa ca m-a durut la basca, am condus fara niciun stres. Gararea mi-a iesit foarte bine, NICI O GRESEALA, sa fi vrut sa imi reproseze ceva si nu avea ce… ![]()
Cand ies si plec, ma astepta prietenul, normal… Ma bucur eu, povestesc, nu stiu ce, apoi imi zice ca cica era tzeapa faza cu pila, ca nu avea nici o pila… Normal ca mi-a picat fatza, insa mi-am dat seama ca am condus bine si ca asa as fi condus si primele dati cand am picat, daca nu aveam emotii.
V-am zis faza, poate o folositi si voi la cineva care are tot asa mari emotii la faze din astea. Cel putin eu stiu ca la mine a mers si daca nu-i venea prietenului meu ideea, poate as fi pierdut de tot scoala si implicit si banii...
Ramonika
si pisica 
Lorelai182003 spune:
Mey, eu eram stresata cu sala. La traseu nu eram foarte stresata deoarece stiam ca sunt(si stiu) bine pregatita, ceea ce mi-a zis si instructorul.
Asta e, se pare ca voi da cel mai curand pe 13 decembrie urmatorul examen, sper sa nu-mi poarte ghinion.
Offfff!
Adrian
,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului