Bebelushi de iulie-august (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule...cum sa nu am maica stari de depresie la cum face fii-mea cu mine?!...:)))
Aseara ne0am culcat la 1, ca dupa alergatul buburuzei cu bibele eu ma si mulg, pe urma dus, strerilizat biberoane si un pic de ordine prin casa...iar azi dimineata la 5 s-a trezit cu chef de joaca....si la 6 cand vazui ca nu a mancat era sa-l strang pe omu' de gat...ca ei tot nu am ce sa-i fac....

Corina, daca imi garanteaza Culcer ca se apuca de mancare eu stau 24 din 24 cu tzatza'n gura ei...
Eu ma mulg pentru ca nu voia nici la tzitze sa suga ca lumea...mai mult o udam pe ea, pe mine si patul (cand manca noaptea de cateva ori de atatea ori o schimbam)...ca tragea pana incepea sa curga lapte apoi se lua cu joaca...:)
Pe la o luna manca juma de la mine, juma de la vaca nemteasca...Acu, daca nu ar trebui sa arunc biberoanele incepute ca nu pot sa o alerg cu acelasi lapte tot timpul, as avea sa ii da numai de la mine...muls...:)

Eu cashun pe mama, cand vine in vizita, rau de tot! ies scantei si nimic din ce face nu e bine...dar o iubesc ca e mama mea si sigur stie asta...
Intr-o seara statea de vorba cu omu' si ii povestea.."cred ca i-am mai atins cand erau mici si de aia nu ma suporta pe mine fii'mea"...hehehe
E o simpatica, dar ma calca rau pe nervi! Noroc ca nu se supara!...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe mai gagici dar ce va casuna pe exluton? e ff bun si nu va strica la nimic...nici macar la frumusete!
Alexandra, poti lua paracetamol si poti bea ceaiuri, lamiie si citrice in general multe. daca nu merge asa fuga la medic.
Cori burta pe carte.....cam naspa, nu? ce face Eva?
Miztule.....depresia e la ea acasa si la mine...numai ca mie imi casuneaza pe toata lumea si cel mai abitir pe barbata-miu....ceea ce e si mai rau. dupa ce ma enervez din te miri ce am doua faze - ori ma bufneste risul ori plinsul....la alegere....culmea e ca al meu barbat nici nu crede ca e depresie ci ca asa is eu....ca prea ma stia "tough"...cred ca l-am invatat rau!
Monicule mama hai, ca trebuie sa se rezolve problema....pupici si pofta buna piticei mofturoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, eu spun de la mine...de un an de zile nu am mai facut fara supozitor decat in cazuri exceptionale (un kil de cirese amestecat cu un kil de capsuni, asezonate cu un pic de Sana si o berica la final!).
Serios vorbesc, incearca sa rezolvatzi problemele altfel ca siiigur da dependenta!
Pe langa asta cred ca o folosire indelungata...nu cred ca e cazul vostru...sensibilizeaza mucoasa intestinului...
Parerea mea!...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata!

bey, noi ne-am trezit intr-un miros "puternic" si ce credeti ...moata facuse kk si mirosea a varza puturoasa, asta pentru ca am mancat eu sarmale ieri, m-a dat pe spate mirosul, imi vine sa rad si acum, iar moata era asa distrata !

Olivia, Mani ...multumim! Alexander si-a ales gagica frumoasa, doar a sarit s-o prinda de manuta imediat cum am asezat-o langa el , stie el ce stie!
Olivia, eu cand ii dadeam Baby Drink ii punem un pliculet la 50 ml de apa, insa mi-a dat Marina un pont si ii punem un pliculet la 100-150 ml apa pentru ca e foarte dulce e posibil sa se invete cu dulce si mai greu sa-ti accepte altceva, asa ca dilueaza-l cat mai mult si o sa-i placa si asa, la noi a mers foarte bine!

Daria, eu am inceput sa-i dau cereale de sambata si am zis ca daca face sunculite prea tare o sa-i dau mai rar, doar e fetita, trebuie sa fie supla, stii tu ...fotomodel!

Miha, ma bucur tare mult ca si-a revenit iubitica ta, sa te linistesti si tu!

Monicule, iti dau pe PM nr de telefon si programul de la cabinetul dr Culcer, daca nu le ai! Botosel cred ca trebuie vazuta de un doctor bun, mananca prea putin ...na ca mai pun si eu paie pe foc, nu da !

Alexandra ...miere, lamaie, ceaiuri calde (nu fierbinti), paracetamol, cam asta ai voie!

Cori, o mamica cu care ma plimb eu pe aici ia Exluton si nu a avut nici o problema, daca nu ar fi sigure cred ca nu ar fi recomandate de doctor, cine ti le-a prescris, Badiu?
chiar vroiam sa va intreb, pe tine si pe Dana, nu va e dor de el ?

Ana, bine ati revenit, cum fu la examin ? te-ai descurcat cu substantele alea? acum nu mai aveti voie sa absentati de pe forum, promiti?

Irinuca, pune catindatul la treaba, m-a distrat faza cu parul lipit, deja imi imaginez cat de caraghios ar fi! nu mi-ai spus in ce perioada sinteti in tara si daca vreti la intilneala, ca am inceput sa fac listuta!

Papadikule, voi vreti la intilneala ??? sa nu zici nu ca vin la voi si discut cu Catrinel, o conving eu cumva sa vina!

pupici, ma duc sa degust o cafea!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Si io am depresii, mai ales cand nu mananca copilu, as manca eu pe toata lumea si pazea de cine ma calca pe coada atunci ca intai musc si p-orma plang de una singura. Si eu stau cu bebu toata ziua singurica, n-am soacra/mama/bunica in oras aici.

Cat despre constipatiune...ai incercat cu baita mai calda, cu ceai babydrink, cu pedalare din picioruse, cu 2-3 picaturi de suc de para, cu apa fiarta si racita intre mese. Papa totusi destul lapte bebu ? poate asimileaza mare parte din el. Am citit ca atata timp cat copilu nu da semne de suferinta sa-l lasam in pace ca face el, se regleaza singur. Oricum daca ai indoieli si crezi ca se va simti mai bine "dupa", incearca si tu ceva din ce am incercat si eu

Monica, nu mai fii stresata, te simte aia mica. Cred ca ti se ridica parul in cap cand se apropie ora mesei si asta simte si bebelusa, relaxeaza-te tu intai si apoi o sa-si revina si ea. Eu iau Mg ca sa imi tin nervii acasa, adica in capul meu, si cand am vreo problema il las pe asta micu in patut, merg pana dincolo in camera, numar pan-la 10, zic Tatal nostru si revin. Daca nu vrea bibe, il las in patut fara lugu-lugu pana plange el dupa mancare. Il mai incerc de 2-3 ori si daca nici atunci nu vrea, repet. Il pun in patut si nu-l bag in seama pana cere. Nu mai tip, nu mai insist. Il sterg la gurita si gata. Stiu ca e extrem de greu s-o vezi mofturind, dar asa cum ai zis trebuie sa aiba instinct de conservare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

ce v-a venit cu depresiunile astea ...gagicilor, pai voi sinteti mamici strong, calite pe forum, chiar asa ?!?
eu am trecut prin starile astea cand am venit de la spital cu moata, atunci mi se parea ca nu stiu ce sa-i fac, ca daca are ceva cum imi dau eu seama ca are etc.
intr-o seara am tras un plans zdravan pe umarul lui tati, el ma pupacea si ma incuraja sa plang, eu plangeam si mai cu foc ...si dupa aceea am fost fresh si nici ca am mai avut vreo depresie!
eu stau toata ziua cu iubitica, oriunde plec trebuie sa o iau cu mine pentru ca nu are cine sa ma ajute, sa stea macar 10 minute cu ea, tati vine foarte tarziu acasa (8-9 seara, uneori chiar la 10) dar ma simt foarte bine, e o bucurie sa ma joc cu puiul meu, e o bucurie sa mergem la plimbare, sa o hranesc ...cand incepe sa fie maraita ascultam muzica, ne jucam, dansam, incerc sa o tin cat mai putin in brate, poate ca si asta va oboseste foarte mult!
ganditi-va cat de mult v-ati dorit acesti pui, ganditi-va cum ar fi sa mergeti la seriviciu ...nu vi s-ar face un dor nebun de ei?, cat de repede trece timpul si cat de dor ne va fi de aceste momente cand ii putem tine langa noi tot timpul, cand nu protesteaza la "reprizele" de pupici, cand ii putem alinta cat vrem noi ...haideti mamicilor, ca sintem cele mai binecuvantate dintre femei!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

neata

stam si asculta cutiuta muzicala la mami in brate....ce bine e!!!si cintam si noi!!!

1.kim...eu stau in Budapesta, jucariile, scaunele sunt din cam toata lumea, dar se gasesc si aici, numai ca la pret dublu si presupun ca Ro sunt si mai scumpe.
2. corina...subtiaza-i piureul de carof cu laptic, apa fiarta ...sa fie de consistenta iaurtului...si mie mi-ar ramine in git cartoful !

eu tot dau sgaturi ref mincarica....dar noi nu am inceput, numai ma documentez...sa vedeti cind vin eu cu intrebarile

si Irinuca...nu pune sare in supita! BB nu au nevoie de sare pina la ...nu mai stiu dar sigur 1 an

si ce am mai citit si verificat pe propia piele...cu cit culci copilul mai devreme 7-7.30pm cu atit doarme mai mult . Se pare ca ei chiar daca sunt obositi seara tot au chef de joaca , dar de fapt sunt obositi. Asa ca noi cind nu reusim din cauza meselor sa facem baita si papa pina in 7.30...se stie puiul se trezeste de 2-3 ori pe noapte, e mult mai agitat. Cind il pun in pat pina in 7.30 se trezeste o singura data la 3-4 , mainca si apoi il mai auzim la 8-9 ca se joaca in patut. Incercati sa vedeti daca functioneaza !!!

gata..ma duc sa fac de mincare

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Monica, intai convinge-te tu ca e copila fizic ok, du-o la un medic care sa te faca sa pleci convinsa ca e sanatoasa, asa stiu ca esti inca sub indoieli dupa un consult asa evaziv si simplist, si eu sunt greu de convinsa insa i-am facut si analize si l-am dus si la o pediatra care m-a facut sa plec linistita in seara aia de la ea, chit ca i-am platit 500 de mii consultatia, l-a sucit pe toate partile si l-a cautat peste tot.

Mergi la inceput

Mitzura....eu ii dau si Bonnisan cand are probleme..20 de pic de 3 ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Va multumesc mult,am sa incerc tot ce ati spus,sper sa fie mai bine.
Sanatate multa voua si la bebei.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput