Bebelushi de iulie-august (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Aminoreau,cred ca avem acelasi model de marsupiu si tare practic mi se pare chiar daca e no-name
In picioare eu ii pun deocamdata botosei de lana,am niste ghetute dar nu le sufera,si le scoate din picioare si era sa-i pierd unul pe drum,asa ca ramanem la botosei.

Si Bogadenl al meu doarme in prostie de cateva zile,atat ziua (mai ales dimineata,seamana cu maicasa) cat si noaptea.Si nu ma scol niciodata sa-l intorc,ei se pot misca acum,nu mai sunt inerti ca la nastere.

Voi le puneti fular la nasuc cand ii scoateti afara pe frig????

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

e buna tare ideea asta cu pusul bretelelor pe spate incrucisate......dar cum reusesti, le treci peste cap, sau se desfac jos??? La marsupiul meu ar fi imposibil...

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna dimineata!
Daria draga, nu esti de loc paranoica,esti o mamica extraordinara si Giulia este o fetita superba.Nu mai asculta parerile rudelor si neamurilor pentru ca nu faci decit sa te ingrijorezi si mai tare.A spune cuiva ca copilul lui e slab sau mai stiu eu cum e cea mai buna dovada de proasta crestere si trebuie sa eviti discutiile de genul asta.Uite nici puiul meu nu e gras dar e puiul meu si e cel mai cel din cei mai cei.I-am spus soacra-mii ca Ricardo o sa fie manechin
;nu degeaba lucram amindoi in textile,eu am un magazin ,tati o fabrica asa ca si puiul va continua afacerea familiei.Tinem legatura pina atunci si o solicitam pe Giulia la niste prezentari de moda.Ce zici de asta?
Cit despre copii dolofani eu am o retinere;la cit sunt de slaba nici nu s-ar pune problema sa-l car in brate toata ziua,lui i-ar fi nu prea comod cu alte kg in plus si e si economic la mincare.Acum serios ;nu-ti mai face atitea probleme,Giulia arata foarte bine si e dulce foc.Si pup-o din partea noastra.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Marsupiul meu are la capatul bretelelor niste chestii (gen catarame, nu stiu cum sa le zic) care se desfac. In total am 7 chestii de genul acesta (initial nici nu stiam care cu care se prinde ), dar acum ma descurc foarte usor. Mai intai ma inham pe mine, apoi ma asez jos, o pun pe Stefi pe picioarele mele, ma aplec asupra ei si o inham si pe ea. De obicei cu un scandal monstru .
Stefi doarme, iar eu cica lucrez. Mancare nu avem (noi cei mari), dar decit sa fac mancare mai bine comandam pizza si stau pe DC

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

salutari la mamici

NICOLE sa stii ca si a mea doarme mult ziua...adica se trezeste la 10 dimineata si adoarme la 10 seara...e,in acest interval 5-6 ore le doarme...si asta se intampla de 2 saptamami ...dar in rest e vioaie rade, nu imi fac probleme...ai dreptate ca pe la 2 luni statea mai mult treaza.
In legatura cu intalnirea din ro...te-ai gandit bine la perioada intre sarbatori....eu abia astept sa va cunosc.

CRISTALINULE ai un stil haios de a povesti ca mereu cand te citesc ma bine dispui.

ANDREA eu nu i-am pus niciodata caciulitza(e drept ca eu tin la ea in camera24 de grade zi si noapte)decat 1 ora dupa baitza.Intradevar e cam periculos sa-i lasi caciulitza pe cap noaptea ca nu stii ce miscari face ...si Doamne fereste!
Iar cu intorsul pe o parte si pe alta...nu m-am gandit niciodata ca o sa amorteasca....de mica doarme numai pe spate....si acum sunt nopti cand doarme 10-11 ore legat si numai pe spate...eu gandesc ca daca o deranjeaza ceva, da ea un semn....

LIA...si noi am luat un carucior atat de greu...barbate-miu ii zice "calu`"..."iar trebuie sa car de calu ala"...e frumos el...si tot roti cu aer,cu sac de dormit in el,cu un maimutzoi legat la capul copilului...o sa pun poze sa-l vedeti....dar pur si simplu te transpira.Prin urmare si eu am aplicat metoda scos calu` pe balcon...si intre timp aerisesc si camera ei.

Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu i-am facut baita la 12 puiului ca vroiam sa-i spal capicul sa vad daca se duce crusta si era sa-mi adoarma in baie, desi sigur nu era apa prea calda ca am verificat-o si cu cotul si cu termometrul era de ~38 de grade. Abia a apucat sa termin de uns, imbracat, curatat urechi si a si tras pe dreapta...acum inca doarme, am apucat sa fierb o supersupa de pui cu taitei si acum oparesc ciupercutele sa fac o salata de ciuperci cu pept de pui si cam atat. am si spalat prosopelele lui si hainutele lui murdare. Il tot controlez si sper sa nu fi racit la capsor de la crema de azinoapte ca si innebunesc de data asta, vorba papadiei si a lui Monica

Mergi la inceput

Mey, fericitelor...voi astea la care va dorm copiii. Ia nu va mai plangeti!! Al meu doarme intotdeauna fix o jumatate de ora, chiar am vrut sa mai intreb si alti parinti daca si copiii lor sunt asa ceas. La amiaza doar uneori doarme cate 2 ore. dar de cele mai multe ori avem mai multe somnuri (2-3) de cate o juma de ora peste zi.

Mergi la inceput

Dorsilia, tot asa i-am dat si eu, avea pe el salopeta de bumbac, apoi o pereche de sosete de bumbac, apoi una de lana si peste salopeta de fas si tot i-au inghetat. Sper sa nu raceasca acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Hey hey oameni buni, m-am tuns, dar nu asa de mult. In schimb am facut niste tratamente cu prosoape ude. Nu stiu daca e ceva ok de tunsoarea asta, dar imi miroase parul de las o dara de miros cand merg pe strada. O sa pun poze, dar tot asa arata, numai ca-i mai scurt. E ca naiba, ca imi intra in ochi si nupot sa-l prin in coada. A, si de cazut, tot cade!

L-am culcat pe pitic dupa 3 ore de joaca, ptr ca diseara mergem la vaccin.
Acuma fug sa fac ceva de haleala.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

vreau si eu reteta la salata de ciuperci cu pui. Suna super apetisant. Ma uit acum pe forumul cu retete ca am intrat in pana de idei rau de tot

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP

Mergi la inceput