Solutii - cainii comunitari incotro? (II)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Draga mea, pai tocmai asta am zis si eu. In tari mai CIVILIZATE poti sa infunzi puscaria pentru un gest pe care ai zis ca ai fi dispusa sa-l faci. Din pacate noi nu vom avea niciodata astfel de legi, si nu vom ajunge la acelasi grad de civilizatie pentru ca vor fi intotdeauna destui care sa vina cu solutii simple... cum ar fi spanzuratoarea!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

eu zic ca e cazul sa incheiem...
ce atatea certuri!!!
nu ma asteptam

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pai cum ziceam dragii mei: ce mai stam pe ganduri....iaca vine weekendul...hai sa luam nene harpoanele din cui, furcile, bolovani si ce mai gasim si sa plecam la vanatoare pe Magheru.
Duminica putem face un foc de tabara in fata la Intercontinetal cu hoiturile de caini! uite asa...sa vaza frate toti strainii cum ne integram noi!
La Romana, organizam sambata noapte spanzuratoare si un rug mare, sa ia aminte toti boschetarii astia cu patru labe cine suntem noi oamenii, mama lor de maidanezi.
Aaaaaa, si sa nu lipseasca cumva de la spectacol copiii: preferabil incepand de la varsta de doi ani : sa inteleaga si viitorul acestei tari ca ordinea si curatenia in aceasta tara nu sunt posibile decat prin CRIMA VIOLENTA SI RAZBUNARE!
Deja subiectul asta a devenit un scenariu terifiant cu hoarde de caini turbati care alerga dupa copii. Mai e putin si apar si neste maidanezi piranha .

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by slakje
Draga mea, vorbim de America sau de Romania?Tot in America daca-ti lasi tu dulaul nesupravegheat si el ataca un copil, cainele e injectat din start fara discutii, si mergi tu la puscarie fiindca nu ti-ai supravegheat animalul.Tu esti responsabila pt el.

Prefer sa fiu eu responsabila decat sa mi-l omori TU!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

da, Claudia.mi s-a intamplat.si nu am luat nici prima piatra intalnita in cale sa-i dau in cap si nici nu le-am pregatit chiftelute.am incercat sa-mi pastrez calmul si sa-mi protejez copilul.nu m-a muscat nici un caine pana acum,dar cum orice lucru isi are un inceput..a sarit un vecin in ajutorul nostru si am scapat cu bine.cu copilul speriat si plangand.si mare,crede-ma iubitor de animale.m-am luat de nenumarate ori de vecinii mei,care ca si cucoana de la primarie,cumpara oase,pun cratita cu apa,dar nici macar unul nu strange dupa ei.ca sa nu mai vorbesc ca toti sar pe tine daca vrei sa aduci hingherii.aici unde stau acum,e un semi parc,unde sunt tarcuri pentru caini agresivi si neagresivi.caini cu STAPANI.dar pentru cei fara stapan nimic.i gasesti langa intrarea in bloc in haita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Androix

Draga mea, pai tocmai asta am zis si eu. In tari mai CIVILIZATE poti sa infunzi puscaria pentru un gest pe care ai zis ca ai fi dispusa sa-l faci. Din pacate noi nu vom avea niciodata astfel de legi, si nu vom ajunge la acelasi grad de civilizatie pentru ca vor fi intotdeauna destui care sa vina cu solutii simple... cum ar fi spanzuratoarea!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Asculta Andreea, nu o intoarce nici tu acum, pt ca eu nu am spus ca solutia ar fii spanzuratoarea.
Am spus ca daca mi-ar desfigura un dulau vagabond copilul pe viatza probabil ca mi-as pierde mintile si i-as intinde pielea pe batz.
Asta fiindca de acel caine nu raspunde nimeni, ca daca ar raspunde vreun nene sau tanti , razbunarea ar fii mai crunta, iti garantez.
Incearca si tu sa nu mai adopti tonul asta de tovarasa invatzatoare cand postezi, bine? Stiu bine ce vorbesc si ce postez, eventual citeste cu atentie.

Pusi,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Fie cum zici tu!

quote:
Originally posted by sinzi_ana

eu zic ca e cazul sa incheiem...
ce atatea certuri!!!
nu ma asteptam

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eu de exemplu nu vreau sa incheiem! Vreau sa discutam si sa gasim solutii.. Se poate? Sau trebuie sa deschid alt subiect pe aceeasi tema?

Votam?!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

7 zile si apoi injectia. Simplu si eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

indeed...

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

Mergi la inceput