Solutii - cainii comunitari incotro? (II)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Faptul ca un copil (si multi altii) a fost muscat de un câine e doar o consecinta a felului în care se conduce societatea în care traim. repet : nu e vina câinilor, ci DOAR A OMULUI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Cand stii ca se poate intampla ceva rau cu copilul tau intr-un loc, nu-l lasi acolo!"

adica nu-l lasi nicaieri....hoarde de ciini intretinute de animal lovers sint peste tot.
eu prefer sa dispara hoardele si sa stau linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Claudia daca e sa mergem dupa principiul tau ar trebui sa tii copilul intr-un glob de sticla. Este normal ca la tot pasul sunt riscuri. Chiar si daca stai cu ochii pe copilul tau 24/24 se poate intampla ceva si tu nu poti sa previi...
Oricum nu e vorba de asta.
Faptul este implinit. ce Faci? cum actionezi? trebuie sa faci ceva, nu?

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Faptul ca un copil (si multi altii) a fost muscat de un câine e doar o consecinta a felului în care se conduce societatea în care traim. repet : nu e vina câinilor, ci DOAR A OMULUI.

Sibylle, ai dreptate, asa e.Sincer fara nici o aluzie.
AI DREPTATE.
Si ce e de facut? Ce e de facut Sibylle cand se ajunge la ce spune Sanzi aici pe forum, sau la ce am vazut la TV, oameni si copiii mancati de haitele infometate cand se intorceau de la scoala sau aburiti putintel de la crasma.

Da, e vina oamenilor ca s-au inmultit si stapanesc pamantul, dar ce e de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Guestus

adica nu-l lasi nicaieri....hoarde de ciini intretinute de animal lovers sint peste tot.
eu prefer sa dispara hoardele si sa stau linistit.

Hai sa nu exageram! Hoarde de caini??? LOL! Imi spui si mie unde le-ai vazut? Poate faci si niste poze, le pui aici, sa vedem si noi! Nu te opri, continua!
Sanziana, daca nu te superi, de unde esti? Ca eu n-am prea mai vazut caine maidanez pe aici...Rar vad cate unul, sincer!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by slakje

quote:
Originally posted by nepotzica

pai Guestus, dupa ce-ai zis ca nu vrei ca taxele tale sa mearga in directzia asta, acum spui ca vrei o echipa tripla de hingheri (care sa nu ceara salariu probabil), sa stea cainii 7 zile la adapost (inclusin apa potabila este contorizata, de bani de mancare nu mai zic), iar injectzia letala costa si aia, plus salariul medicului veterinar (eu am platit 600 de mii pentru un asemenea "serviciu", la privat, ce-i drept, dar oricum aceste medicamente nu se produc gratuit)
Dans are dreptate, dar de unde bani?
Iar aberatziile alea cu macel in fatza blocului sub ochii nostri si ai copiilor (asemenea imagini marcheaza pe viatza un copil, daca suntetzi cumva constientzi, chiar si vederea unui animal mort traumatizeaza) distrug inclusiv sensibilitatea unui adult, ce sa mai zic de micutzi...

Pai tu nu ti-ai pierde mintile sa-ti vezi fetitza de 3, 4 anisori cu sangele siroaie si ochiul scos, toata muscata pe fatza de un dulau de asta?
Ce ai face? l-ai pupa sub coada...dragu de el.
Saracul caine...bei v-ati pierdut mintile am impresia.

alina, ai chef de scandal?
1.tocmai in mesaj spuneam ca sunt de acord cu dans...adica sa-i strangem de pe strada, si atunci de unde dulai???
2.cand am "prestat" la copil, mi-am asumat si cresterea lui atat eu cat si tatal, nu am aruncat plodul in fatza blocului si am plecat singurei in Bora-Bora sa ma scarpin in euro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Claudia Sanzi locuieste in Constantza.

Eu iti spun sincer ca si in Cluj si in Timisoara e plin de caini vagabonzi in cartiere.

Lachione merci draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cred ca am spus de unde sunt. Din Constanta.
Sibylle, e vina omului ca cainii comunitari s-au inmultit asa mult, si tot vina omului este ca unele specii de animale au disparut sau sunt pe cale de disparitie.
Dar este in puterea noastra sa impiedicam asta.
Sa facem ceva. Orice. Salvati Planeta -Mama Pamant ( Discovery Planet!!!)

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Lamuriti-ma si pe mine, voi cum vedeti rezolvarea, numai ucigand??? Nu se pot face tarcuri, pe langa blocuri, daca aveti cativa maidanezi pe acolo? Nu cred ca nu sunt solutii, totul este sa se vrea! Ii castrati si cei care doresc au grija de ei. E asa de greu?
Sincer, am obosit, ma lupt cu morile de vant! Daca nu se vrea a se rezolva problema intr-un mod cat mai uman...chiar nu mai am nimic de zis. Asta este. Traiasca violenta!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

claudia,

eu sunt suficient de agila si de atenta.cand stau afara cu copilul meu.sunt mare iubitoare de animalele.prea iubitoare cum spun unii.si totusi..ne deosebim de animale si prin faptul ca avem,unii dintre noi,creier.si daca imi educ copilul si asa fac sa iubeasca cainii,avem unul in casa cu care a crescut de mic,si totusi pe strada cand merge cu bicicleta,un caine se repede la el,urmat in fuga de alti 5-6 caini.ce sa-i spun?eu care il urmez indeapropae.deci,supravegheat.

Mergi la inceput