visul vietii mele
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
Sa am o viata luuuuunga( vreo 500 de ani mi-ar ajunge), sa-mi pot vedea nepotii, stranepotii, stranepotii stranepotilor si tot asa....
Carmen si
Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
Irimell spune:
Am visat din copilarie sa ajung in Japonia si nu as fi crezut, acum citiva ani, ca ar fi posibil...Acum visez sa ajung in Tibet...cine stie...
De dorit, mi-am dorit sa pot cinta la pian...dar poate voi reusi sa invat cind voi avea copii...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Cary spune:
Si pentru mine MARELE VIS sunt calatoriile,sa vad oameni,plaiuri si obiceiuri;cu greu se realizeaza cate o astfel de vacanta(financiar vorbind),dar decat NIMIC,bina si atat.
Printre calatorii este si aceea in COSMOS,care SIGUR nu se va realiza NICIODATA!
Sper ca visele sa devina realitate!
AC spune:
Nu stiu Andra, pentru ca e asa frumos sa canti. Serile cele mai frumoase le petrec cand ploua si sotul meu descifreaza vreo partitura..la un prapadit de pian electronic in lipsa pianului de acasa. Vreau o camera mare, un pian si eu ajungand incet, incet sa fac sa vibreze casa de sunete armonioase care sa picure incet cum zicea Stanescu pe marginea orelor.
Si inainte de masa de seara din cartierul Latin, sa stai cateva ore la soare, in Jardin des Tuilleries si sa privesti copii impingand vapoase de lemn cu panze colorate spre centrul fantanilor. Si curgand apa fantanii sa le impinga spre mal. Asa pana-n amurg cand vei pleca cu inima calda si pantofii albiti de praful parcului.
Andreea si galusca
Anne-Sarah
http://client.webshots.com/user/acusor_dc
doruletz spune:
quote:
Originally posted by Andrada
(la rest ala vietnamez nu ma duc insa si pace!)
Andrada, restaurantul vietnamez cu nume 'predestinat'
Turul lumii l-am inceput deocamdata pe bucati , de 'antrenament', dar pana la urma vom face si unul adevarat in care sa plecam dintr-o tara in alta, de pe un continent pe altul...
Casa, catelul si pisicile din poze traiesc cu totii fericiti in Corsica ('insula frumusetii' din Mediterana) iar decoratoarea talentata e soacra-mea, o sa-i transmit aprecierile

Deja amintind de Soho m-ai facut iar sa visez....
imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant
cipcipcip spune:
Mie mi-ar fi placut mult sa stiu sa cint la pian si sa stiu sa dansez bine sau sa fi fost dansatoare.
Dar visul vietii mele, pe care l-am si realizat a fost sa stiu mai multe limbi straine si sa vad lumea.
"iar la Polul Nord"