Bona 2x/sapta intre 4 si 6 ore

Bona 2x/sapta intre 4 si 6 ore | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

Am gasit o tanti superba, care in sfarsit e pe placul meu... face curatenie, sta cu bebe, face haleala... Dar si-a vandut apartamentul ca era cam mare pt ea si sotu si se muta la tzara. Asa ca raman descoperita.

Am si eu nevoie de cineva care sa vine de 2 ori pe saptamana, sa stea intre 4 si 6 ore si sa aiba cam aceleasi atributiuni ca tanti care o am in prezent. Mai putin curatzenia.

Stiti pe cineva? Eu stau prin Balta Alba, parc Ior.

multumesc,

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

E vorba doar de 2 zile pe sapt, intre 4 si 6 ore ? In timpul sapt sau in weekend ? As vrea sa stiu mai multe detalii pt ca eu de la 1 il dau pe pusti la cresa (am un bb de 2 ani si 1 luna) si ma intereseaza sa mai fac rost de bani (dupa stat 2 ani acasa in CIC, am fost trimisa la plimbare de la serviciu si suntem descoperiti doar cu un salariu). Daca vrei, raspunde-mi pe PM.

Annablue si Adita (1.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

da de 2 ori pe saptamana, de la 10 pana la 16, dar vin si mai repede acsa in general.. si ca zile ar fi marti si joi, desi uneori o mai schimb si vreau vineri.. depinde de ce am de facut si pe unde. Atentie, orele nu sunt batute in cuie uneori, mai intarzii pe unde am treaba, nu intotdeauna, dar s-ar putea sa mai am nevoie inca o zi pt cateva ore.

cam asa sta situatia.Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Ma intereseaza pe mine "oferta" Freia, ca termen de incepere ar fi de la 1 sau mai incolo ? Imi dai si mie un PM sau vorbim cumva la tel ? Eu n-am decat mobil ca unde stam n-am fix. Ce zici ?

Mergi la inceput