Ajutor pentru cei ce nu-l cunosc pe Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Si din sacii care au fost la mine am dat Freei un pachet de hainute si jucarii pentru Basi (baietelul din Eritreea), mai pregatesc azi doua pachete care vor merge tot la Freia si inca unul.
Restul de hainute, jucarii, biberoane s.a. m-am gandit sa le trimitem copiilor abandonati aflati in grija asistentele maternale. O parte dintre lucrusoare le voi duce maine la DPC sect. 5.

Va multumesc pentru lectia de implicare si generozitate pe care mi-ati dat-o.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

qsar, hainele pentru Basi au ajuns ieri la mine si le-am pus alaturi de mancarica; problema este ca nu dau de nadina ...

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Pachettul cu haine pt Basi plus jucarii le-am dus la Raluca.

Am mai primit un colet saptamana trecuta cu haine de copii mici. O parte merg inpachetul de la Vtara Dornei, iar restul pt bebe care se naste in Ianurie prin Raluca vor ajunge. Au mai ramas 3 articole din pachet care , sper din tot sufletul sa junga la copilu care trebuia sa se nasca in Noiembrie si de care numai stiu nimic. Hainele si carutzul il asteapta.

Pt copilul de la Vatra Dornei avem un cautz de la Lorelai. V-a ajunge la Gabi25 prin baby boom (sotul ei) in seara asta sau maine.

Daca pana dupa Craciun nu reusesc sa gasesc pe bebelusul de Noiembrie hainele vor ajunge la DPN sector 2.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Georgiana, am primit caruciorul, mii de pupici. In seara asta vine mamica sa le ia.
Iti mai scriu PM mai tarziu.

Camelia

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

gata, am dat cadoul de Craciun si pentru L. Ai fost si sunt foarte incantati de el.

Am mai dus niste jucarii la Raluca pt bebelusul de la Vatra Dornei.

Sarbatori Fericite si multa sanatate!

Freia si Alexa

Mergi la inceput