Nu sunt si leoaice pe site?
Raspunsuri - Pagina 9
madonna spune:
De ieri ma chinui sa pun si eu poze cu Valentino si nu pot nu stiu de ce. Am album la webshots.
Madonna
Sabina spune:
eu sunt o leoaica necajita azi ca sofia e bolnavioara...are rosu in gat si febra mare...abia acu seara a mancat niste biscuiti si un pic de iaurt.
asa ca nu-mi arde de nimic....
Sotu e balanta, super combinatie, si sofie e fecioara.
mie nu-mi plac deloc taurii....Yak!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Leditia spune:
Am mai spus..sotie de balanta.
Mama-balanta
Tata-sagetator
Fratioru'-taur
Logodnica lui-capricorn
Soacra-varsator.
Io cred ca tine si de om,de caracterul omului daca te poti intelege ori nu cu el.De ex.inainte de sotul meu am avut doi prieteni..tot balanta..insa diferenta intre cei doi si sotul meu era si este imensa..adica o diferenta de la cer la pamant..
Nu ma inteleg cu racii..nu stiu de ce..si gemenii..si nici cu pestii..
iar cu scorpionii..moama..am avut un prieten..off ce parsiv era..
In rest nu prea stiu..am avut un prieten leu..frate ce scantei ieseau..n-am rezistat!Ma durea capu' cu el.Si doi capitani pe-o corabie nu se poate..ca se scufunda corabia.
Oricum relatiile difera..adica una e o relatie de prietenie si alta o relatie de iubire-casnicie..
Prietena mea cea mai buna..cea din copilarie,era berbec si tare bine ne-am inteles..deci amandoua eram incapatanate ne intelegeam super bine..off ce-i mai duc dorul!
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
Leditia spune:
Sabina..sanatate multa,multa puiutei tale.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
szivarvany spune:
Sabinaaa !!! Sanatate muuulta Sofiei !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
Sabina spune:
e sanatoasa, gata! a avut un soi de enterocolita...si-a revenit insa repede, in mare parte datorita sfaturilor Aishei !
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Viovio spune:
Si eu leoaica.Cred ca nu exista zodie mai buna.si mai cred in compatibilitatea leu-sagetator.Ma inteleg de minune cu sotul meu si ne completam recproc.Printesa noastra Cristiana Bianca este capricorn.Ma primiti in clubul "leoaicelor"?Nu am prea multe prietene mamici si mi-ar prinde bine...
Violeta mamica de printesa Cristiana Bianca
aysha spune:
WELCOME TO THE JUNGLE Vio!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
aancutza spune:
Sal'tare
M-am trezit si io sa descopar subiectul asta... din cauza timpului liber de care nu prea ma bucur in ultima vreme...
Si eu mi-s Lea, din 16 august 1976 si as vrea sa va spun ca, desi nu ma pasioneaza horoscoapele si zodiile, mi s-a intamplat de multe ori sa mi se spuna ca sunt asa cum scrie la carte...
Ultimul care mi-a spus-o era un politist care m-a oprit pe motiv de neacordare de prioritate si care a vrut sa-mi ridice permisu'. Ca si cand eu m-as fi putut dispersa de el pentru urmatoarele nu shtiu cate luni. Am crezut ca glumeste, i-am explicat de ce n-am respectat legea, i-am promis solemn ca data viitoare imi voi lua ochelari cu infrarosu ca sa am o mai buna vizibilitate noaptea si vazand ca nenea politistu' nu da semne de intelegere si refuza categoric sa ma ia in seama, m-am urcat frumos in masina dumnealui si i-am spus ca va trebui sa ma ia cu el acasa daca nu-mi da inapoi permisul. Si apoi, rolurile s-au schimbat A scapat de mine numai atunci cand mi-a dat inapoi carnetu' de sofer bun ce sunt! In seara aceea, am primit de la cei cu care eram eu in masina, prieteni vechi care ma stiu de ce sunt in stare, o ditamai inghetata .
Sfat: Nu faceti ca mine! Cred ca am avut un noroc-chior...
szivarvany spune:
Bun venit LEOAICELOR nouteee !!!
Vio - da` o data a nasterii ne dai, pentru lista ???
Ancutza - esti din aceeasi zi ca fie`mea
P.S. Vio, poze cu printesa ta ??? Daca e capricorn, va fi o mare norocoasa, sa stii !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099