Nu sunt si leoaice pe site?
Raspunsuri - Pagina 7
madonna spune:
Fetelor ma scuzati dar eu Bubulina_19 am devenit Madonna. Au fost probleme cand mam inscris si a trebuit sa ma inscriu dinou. Dar cu alt nume si asa greu am gasit si numele astaMultumesc pentru intelegere
Madonna
szivarvany spune:
Bine-ai revenit !!!
LEOAICELEEE, ce mai faceti, pe unde umblati ???
Cum va place/displace "iarna" asta ???
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
Leditia spune:
Daria umblam si noi pe ici pe colo..deh,poate fetele nu vor sa scrie deloc aici..
Pupici cu lipici(asta pt aysha..stie ea)
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
Sabina spune:
ia mai spuneti voi cum sunteti?
Hai sa-ncep eu.
tare mai sunt orgollioasa...si nu stiu de ce!!! imediat mi se pare ca nu m-am afirmat destul, am fost prima in generatia mea si la carte si la bebe!
si la imbracat...mi se pare incontinuu ca nu am destule haine...mai ales pantofi! acu m-am ingrasat nitel asa ca ma imbrac mai sport, dar si la stilul sport imi place sa nu fie ca la toata lumea!
Nu prea reusesc, pt. ca nu imicumpar haine acu...pana nu mai slabesc!
Voi aveti tendinta l;a ingrasare/ ca eu pana acu n-am vazut leoaica batz....nici macar ...Madonna!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
madonna spune:
Sabina si eu sunt foarte orgolioasa, sunt prietenoasa (dar fereasac Dumnezeu sa ma supere cineva ca-i fac sa planga, cu zambetul pe buze) sunt suparacioasa dar imi trece foarte repede. La carte nu stiu daca am fost chiar prima dar la bebe sigur nu am fost. Lam facut pe Valentino la 32 de ani si 8 luni. In timpul sarcinii am luat 25 Kg, si acum mai am doar 2 Kg in plus dar nu-mi fac probleme (am 51 Kg) Si azi mi-am luat pantaloni cu talie joasa de sambata merg si la sala Hai curaj ca esti leoaica nu? Pupici
Madonna
madonna spune:
Scuze rectific am nascut la 31 de ani si 8 luni. Si tocmai am vazut pozele tale Sabina ai o fetitza tare dulce sa-ti traiasca. Si nu esti grasa deloc.
Madonna
Sabina spune:
Nu-s grasa, dar nici slaba! acu am 54 de kile...in poze aveam 51!
Da am osatura usoara, si kilele se depun sub forma de carnita!
Si eu sunt prietenoasa, chiar foarte, cand eram mica abordam toti copii, n-aveam deloc probleme de sociabilitate.Ba chiar ma implic prea mult in problemele altora,afectiv vreau sa zic.
Hai, mai ziceti!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
ralucami spune:
Sabina obsesia cu pantofii o am si eu. Daca ar fi sa adun sandalele, pantofii si cizmele , cred ca am peste 100 de perechi. Nu ma pot abtine sa nu imi iau ceva de incaltat de cate ori ies la cumparaturi. Papucii sport sunt o categorie aparte. Si o alta chestie care vad ca nu imi da liniste: gentile-cat mai multe si mai diversificate, marea majoritate in ton cu pantofii. Trasatura de leoaica: nu suport sa fiu imbracata la fel ca altcineva; trebuie sa fiu unica, sclipitoare.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
cristinutza08 spune:
Nu suport nici eu sa ma imbrac la fel ca toata lumea; daca vad pe cineva imbracat la fel ca mine imi vine sa intru in pamant; incerc sa evit sa dau ochii cu persoana respectiva;sunt f orgolioasa dar pe cat de repede ma supar pe atat de repede imi trece; sunt f sociabila si ma implic f mult intr-o relatie de prietenie desi mi-am luat de cateva ori teapa cu asa zisele prietene.