Nu sunt si leoaice pe site?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetelor!

Si eu mi-s leoaica, 25 iul. Si am avut sot geaman dar nu ne-am inteles.

Pupici la toate leoicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si la mine exceleaza modestia Nu cunosc cuvantul "rabdare", d`aia ii spun lui sotu` (balanta) ca e frana mea de mana Nu am limite, sunt extremista - ori e alba, ori e neagra, nu exista cale de mijloc. Daca am dreptate, merg pana in panzele albe, daca gresesc sunt prima care , imi place sa dictez celorlalti ce sa faca , si trebuie neaparat, absolut este necesar sa pot sa spun ce gandesc , altfel . Aceste "calitati" m-au ajutat foarte mult in munca mea . Si sunt rea. Daca eu consider ca cineva m-a calcat pe bec, n`are decat sa crape. Sorry. Daca cineva si-a castigat respectul si este nedreptatit, atunci sunt in stare de orice sa-l apar !
In ceea ce priveste compatibilitati (nu ca m`as pricepe nu stiu cat, dar am mai citit pe net): cu balanta super (sotul are ascendent in scorpion, eu in leu), cu gemeni ok, cu berbec mishto` iar cu sagetator .
Nu stiu daca mi se trage de la zodie, da` mai am si un mare har actoricesc de joc teatru tare bine cand imi convine !
Sper totusi ca fie`mea sa-i semene mai mult lui tat`su`, altfel ... poate vor iesi scantei !

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei
[br Si sunt rea. Daca eu consider ca cineva m-a calcat pe bec, n`are decat sa crape.

Ba chiar il ajut sa crape mai repede, sa nu ma tina in suspans!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

HA!Ce ne mai asemanam!!!
Pai sa spun si eu cum sunt,sunt o mare actrita-sotul mi-a zis-o.Daca am dreptate poate sa crape celalalt si nu cedez,merg pana in panzele albe.LA mine ori e alba ori e neagra..ca asta tot sotul mi-o reproseaza.Nu-mi place sa tac,sunt vorbareata,sociabila si spun ceea ce gandesc.Insa asta nu prea mi-a adus beneficii..ca multi ma ocolesc ca-s prea sincera si spun omului in fata ce gandesc..
Sunt ambitoasa,sunt rea..sa nu cumva sa atenteze cineva la integritatea,la persoana mea,a sotului,a fratelui si la cei ce tin,ca jar mananca!!!Daca as avea bebe as fi in stare de orice daca s-ar lua cineva de el ori i-ar face ceva.Sunt tare ocrotitoarea si un pic posesiva,nu mult.Sunt buna cu toti pana ma supara ori ma mint,urasc minciuna..apoi greu sau niciodata nu mai am incredere in pers. respectiva.Daca pun sufletul intr-o relatie indiferent de natura ei,sunt in stare de orice pt acea persoana.Sunt cam vorbareata,sau prea vorbareata,poate si ca-s olteanca?Sunt perfectionista un pic mai mult..daca nu-mi iese cum vreau eu..e jale.Imi place cand sunt cea mai buna,cand ies cea mai buna in orice.
Ho,ho..si-ar mai fi multe de zis..dar eu trebuie sa plec acum si nu mai am timp sa scriu.
Fetelor sa nu lasati subiectul sa moara,pls,eu ma intorc miercuri.
Va pup cu drag si aveti grija de voi.
MAi scriu despre mine cand ma intorc..acum doar asa cateva cuvinte..ca doar v-am zis ca-s vorbareata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudette_ian spune:

Leoaiceleeeeeeeeeee sunt cele mai frumoase, inteligente, pasionale, charmante si sexoase femei..........asa!!

Sa va zic pe cat sunt nascuta? 5 august!! Deci? LEOAICAAAAAAAA!

Asa, acu ne stim........intre noi fetele, leoaicele......sa va spun un secret: iubitu e Geaman....valeu ce scantei ies, doamne-doamneeeeeee.....
Si DA, ma regasesc in toate descrierile voastre......nici nu ma puteam naste in alta zodie (da, stiu, lipsa de modestie specifica zodiei) si stiti ceva? bebe o sa fac tot leu....il concep in octombrie si il nasc in iulie-august

Ati avut / aveti partener/sotz Leu?

Va pup!!

Claudette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_c spune:

si eu sunt leoaica
16 august
bebe scorpion, tatic berbec

Mergi la inceput

Bun venit leoaicelor !!!
Dar cea mai mare calitate ramane: ca mi se ridica tzandara intr-o secunda, iar cu cresterea adrenalinei imi creste si puterea vociferariiiiiiii Sunt o certareata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Si eu, si eu....pe 30 iulie.Mai e cineva?
Va pup

Mergi la inceput

Leoaicele DC - adica cele mai fumoase, inteligente, istete, modeste, devotate, responsabile, pasionale, luptatoare, generoase, cele mai iscusite femei de pe site

Korinna - 23 iulie
Mamagiuliei - 24 iulie 1978
Vianne - 25 iulie
Leditia - 26 iulie
Crinuta - 26 iulie
Pd - 29 iulie
Andreea si Doru - 29 iulie 1985
Adya - 30 iulie
Aurasa - 2 august
Sabina - 3 august
Claudette_ian - 5 august
Ralucami - 6 august
Copilutzu - 12 august
Mirela-c - 16 august
Giulia - 16 august 2004
Viorela Hoff - 17 august
Florypop - 18 august
Mircea - 19 august 1972
Andas - 21 august
TPaula - 21 august
Mona B -
Crinuta -
Daca doriti sa completam listuta, la raport cu voi !!!
Cine isi stie ascendentul ??? ??? ???

P.S. Daca am gresit cu ceva ... ... corectam !

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mamagiuliei, mi-a placut mult introducerea listei. Pai cam asta e adevarul.
Ce sa va spun, ma regasesc in descrierile voastre. Eu am ascendent in balanta, iar in zodiacul chinezesc sunt dragon de foc. Va dati seama ce combinatie.
Sotul e fecioara, ne intelegem foarte bine.

Acum, revenind la mine: sunt extremista, nu prea suport sa fiu contrazisa, imi ies din fire repede( insa si ma calmez repede), nu suport nedreptatea.
Imi place sa mi se aduca laude cat mai multe, sa fiu in centrul atentiei.
Sunt directa si prefer oamenii deschisi care vorbesc clar.

La capitolul rabdare sunt dezastru.

Cele care aveti copii, in ce zodie sunt si cum va intelegi?

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput