Copilasi de iunie-iulie 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
Lya spune:
Buna!
Nu prea aavem timp sa scriem si daca am putin timp nu ma lasa Rut sa stau la computer.Aproape orice numai asta nu!
Ochisorul e bine.Lacrimeaza doar la frig si cand are mucisori,secretie n-a mai facut deloc.
Am avut o mastita care a trecut cu antibiotic....am terminat a-2-a serie de cate 10 zile cu helmiflores si asteptam rezultatul........ziua o tin fara pampers si uneori se cere la olita(zice ita caca sau pipi),trece si cate-o zi intreaga fara sa ude pantalonii,dimineata intotdeauna cere ita(olita)daca n-o pun eu......... acum am inceput intarcarea asa mai lent sa nu sufere nici ea ,nici eu.........repeta orice cuvant pe limba ei......cand ii spun o poezie ma completeaza ea....si acum si-a pierdut rabdarea de-a ma vedea la computer.
Bibi, cat si cum ii dai semintele de dovleac?
Cornelia, ma bucur pt tine si te invidiez c-o sa ai si un baietel.
Ma opresc aici si va doresc o saptamana faina!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
Marox spune:
Cornelia, felicitari pentru baietel...ca sa vezi cum da teoria doctorului meu peste cap!!! O sa te descurci, nu-ti face griji! Singurul lucru, dupa parerea mea, e sa nu-l compari cu Maria, la aceeasi virsta fetele sint mai avansate ca baietii.
Eu tot nu stiu ce-o sa fie, de-abia pe 10 dec am cea de-a 2-a eco.
Lui Alex ii place la nebunie sa se spele pe dinti. Numai ca nu prea stiu cum sa fac pt ca nu stie sa scuipe, asa ca deocamdata il las doar sa plimbe periutza prin gura.
Aseara ne-a facut 39°, asa deodata, fara nici un semn prevestitor. Dupa un dolipran supo a coborit la 38° intr-o ora. Nu tuseste, nu-i curge nasul, nu pare ca-l dor urechile. O fi din cauza dintilor?!! Are 1 canin jos care a crescut bine, 2 sus care sint in curs si al 4-lea, jos care si-a aratat deja coltzul. A mincat destul de bine, desi in ultimul timp e destul de dificil cu hranitul pt ca vrea sa manince singur si pina termina farfuria se plictiseste, dar nu mai accepta sa-i dam noi. Mai rau e cu somnul pt ca saptamina trecuta s-a sculat din 2 in 2 nopti si de fiecare data la ora 1.
A, si nu v-am povestit ultima "realizare": luni am fost cu el la doctor pt ca avea funduletzul rosu. Doctorul a zis ca are poate o alergie, nu-i trecea cu Bepanthene si Alloplastine, asa ca mi-a dat Econazole, o crema pt micoze. Seara eram acasa singura cu el. La un moment dat am vazutr ca luase tubul de pe masa, dar era in cutie si nu m-a deranjat. Pt ca 5 min mai tirziu sa-l vad minjit la gura, reusise sa strapunga tubul cu dintii!!! L-am sters si m-am repezit sa chem doctorul de garda de la cabinetul din comuna noastra. Din fericire era chiar medicul nostru de garda si m-a linistit, a zis ca nu e toxic. Uffffffffffff!!!!!!
carmenutza spune:
Scuze ca nu am chef sa scriu mult..un singur lucru vreau sa stiu:
Romana, cu cine votezi in turul 2??????? Vreau sa stiu incotro se indreapta alegatorii lui Vadim....
Eu una inca mai sper......
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
iselin spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
Scuze ca nu am chef sa scriu mult..un singur lucru vreau sa stiu:
Romana, cu cine votezi in turul 2??????? Vreau sa stiu incotro se indreapta alegatorii lui Vadim....
Eu una inca mai sper......
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
La ce? Am impresia ca e un cosmar, ca e Kafka, ca e un cerc vicios din care fratele, parintii si prietenii nostri nu pot, nu stiu sau poate nu vor sa iasa!!!!
cgaby spune:
ce pot sa mai zic????
eu plec intr-o tara bananiera!!!!!
va salutam!!!
gaby si stef
plecam cat mai putem!!!
va sfatuiesc sa faceti si voi acelasi lucru.
in tara asta "minunata" nu se mai poate trai!!!
gaby si stef
cgaby
Magdone spune:
Ce sa mai zic si eu, nu mai am chef de nimic , bai si totusi nu pot sa-mi explic de ce a iesit asa.
naspa, naspa de tot
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
pojogam spune:
Neata plina de "speranta" ca intr-o zi ne vom trezi din cosmrul asta!
Ai mei parinti au fost la sectii de votare diferite si acolo a iesit D.A. in pondere f mare fata de Nastase dar... cand se aduna satele si altele banui ca in Moldova iar va fi culoarea "albastra cu trandafiri"...
La romani e foarte greu sa schimbi o mentalitate, pe de o parte e bine insa pt politica e fff rau...
Era clar de turul 2 insa m-au speriat analistii astia aseara cand spuneau ca nu mai exista sanse pt alianta si ca Nastase e invingator de pe acum. Parca ar vrea sa inoculeze o idee de obisnuinta!!!
Eu care am participat la Timisoara in '89 la revolutie si nu ca spectator, si am vazut atatia morti care acum se spune ca nu au existat, care am vazut tineri impuscati in cap...si mame trase cu sarma ghimpata... imi este greata de acest sistem si de toata minciuna in care traim.
Voi ce spuneti, in ce tara vreti sa plecati?
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Kehleyr spune:
Haideti mai fetelor nu va mai suparati din cauza alegerilor... Si eu am votat cu cei care nu au iesit , dar asta e... era de asteptat... voi nu ati vazut sondajele dinainte?? Va spun cu mana pe inima ca mie Basescu mi-este total antipatic si mi se pare execrabil ca presedinte, cu toate ca l-am votat, si ma duc sa il votez si in turul 2, poate-poate... Ceea ce vreau sa spun este ca din pacate nici Alianta nu a fost foarte convingatoare ca si campanie, poate daca erau mai buni, poate daca era Stolojan, aveau mai multe sanse. Macar o sa fie o opozitie relativ puternica, sa ii mai controleze. Si oricum intram in UE, oricine ar fi la putere, decizia asta o va lua (din fericire!!) istoria pentru noi. Nu e dracul atat de negru. Sau poate totusi conduc masonii Romania si va fi totul bine .
Despre emigrare, eu n-am luat decizia asta cand eram mai tanara, sigur nu o voi lua acum. Dar fiecare face cum este mai bine pentru propria lui persoana...
Haideti sa mai povestim de copii. Noi am fost cu nasii la munte in w/end si am avut o vreme super. Ei au trei catei, care mai de care mai simpatic, si Stefania era incantata, chiar invatase sa il arate pe unul dintre ei si sa ii spuna numele, stalcit -- adica "pe-pi" in loc de Pepsi cum il cheama pe el. A invatat si ea in sfarsit sa arate masul, ochii, barbia, are o pasiune nebuna sa imi vare degetele in nas si in ochi . I-am dat sambata de la noi sa manance clatite cu cascaval si castane coapte, bineinteles ca ii placeau la nebunie dar s-a stricat la stomac . Mai nou zice "ca-ca" de fiecare data cand face, asa ca am anuntator (dar nu zice si inainte).
Va pup si fiti mai optimiste .
alexandrueduard spune:
Buna dimineata ! Ce sa va mai spun, vedeti si voi incotro ne indreptam. Poate macar in turul 2 sa se intample ceva. Asta e!
Hai sa ne intoarcem la copii, ca poate ei vor prinde vremuri mai putin "albastre".
Alex e foarte neastamparat si din cauza asta nu prea mai am timp de net. Sambata l-am avut la mama si am fost la un botez, la restaurantul "Jaristea". Mi-a placut enorm de mult atmosfera de acolo; ceva din anii 1900 - super. Am avut chiar si o coana Chirita in carne si oase. Toata mobila e veche, tacamurile sunt din cele pe care le avea bunica mea. E un restaurant mai de fitze, dar frumos.
Apropos de restaurante : cand vine Crisa sper ca ne mai intalnim! Spun ca atunci cand vine Crisa ca sa ne povesteasca ce si cum a fost in calatoria ei. Ce spuneti: ne mai vedem pe 2004?
Acum va las ca Alex doarme si mai fac si eu ceva pe aici.
PS. Nu mai fiti suparate din cauza rezultatelor la alegeri. Eu eram sigura de rezultat, dar mai speram.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex