Copilasi de iunie-iulie 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
pojogam spune:
Magdone noi locuim pe strada 9 mai vis-avis de BRD. Daca vii de sarbatori ne putem intilni. Iti dau nr de telefon pe PM
Flaviu are 11,5 kg si 84 cm. Dana vezi si aici suntem aproape!
Fetelor am pus poze noi cu Flaviu si voi nu spuneti nimic de ele...V-am prins ca nu v-ati uitat .
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
pufulet spune:
Copilasii vostri va lasa sa-I spalati pe dinti?Mara nu ma lasa sa o spal, vrea sa se spele singura, dar sunt sigura ca e doar o joaca si nu se spala cum trebuie.Mai nou vrea sa manance singura si daca nu o las pe ea sa tina alimentul in mana nu mai mananca deloc.Ii plac merele dar numai daca au coaja , daca il curat de jumatate intoarce marul ca sa-i manance coaja.Ma mir ca nu se ineaca.
Andra –eu n-am mai fost pana acum in vreun mall, dar mi s-a parut imens si ma gandeam ca e un loc perfect pt. iesit cu copilul cand ploua zile la rand sau e foarte frig si nu-l poti scoate afara.Are loc sa-si consume energia si mai vede si el altceva decat de obicei.Unde se va deschide Zara?
Ioana –multa sanatate si papa multe alimente care contin calciu!
Kehleyr-poate ne vedem daca mai vii la Baia Mare si de ce nu chiar pe partie la schi.
Lya- oare ce mai faceti voi?
Ama si bb Mara
Catan spune:
.
Revenim si noi dupa o perioada de timp in care nu aveam mare lucru de povestit
Dana de ce sa ne suparam ca si eu as da iarna din Canada pe caldurile tropicale din isulele Bermude.Canada e frumoasa ,dar e si f departeeeeeeee.Ehe ce n-as da sa fiu si eu acum acasa in Romania ,dar vrabia malai viseaza
Sa va povestesc nitel despre noi .Motata mea e f activa ziua si ne inscriem si noi in clubul fotomodelelor ca si noi avem 11 kg ,inaltimea inca nu stiu ,ca marti avem programare la dr sa vedem ce ne-o mai zice.Am vaccinat-o (i-am facut prevnarul )si acum vom face vaccinul ptr gripa.Piciul deja la facut si era asa de suparat.A crezut ca injectia care i-a facut-o tanti in spital e de ajuns.La recomandarea dr-ului i-am facut scanner lui Rayan la cap ,ptr ca il doare capul si vomita .Dar din fericire nu are nimic.
Sa revin la motata de Cindy care face o combinatie f frumoasa de limbi.Ma pune repede la respect imi zice tacisi cind nu ma vrea deloc imi zice noooooo.Este f independenta si cum a zis Maria m m ii ies si caninii si e f agitata noptile.Iar facem nopti albe.
Cornelia vreau sa te felicit ptr bebe baietel ,sa fie sanatos si sa nasti usor .
Crisa frumos iti sade sa faci calatorii aici pe continentul american,sa nu ne uiti da?? we are herePupici de la pitici.
Sper ca nu v-am plictisit si o sa revenim.Va pupa Catan si trupa de pitici cumintei foc.
iselin spune:
quote:
Originally posted by pojogam
Magdone noi locuim pe strada 9 mai vis-avis de BRD. Daca vii de sarbatori ne putem intilni. Iti dau nr de telefon pe PM
Flaviu are 11,5 kg si 84 cm. Dana vezi si aici suntem aproape!
Fetelor am pus poze noi cu Flaviu si voi nu spuneti nimic de ele...V-am prins ca nu v-ati uitat .
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Chiar e cuminte bebele tau. Eu pe Anna nu o pot prinde sa-i fac o photo!
Pare inalt si priceput. Sigur e de varsta alor nostri? Mi se pare ca face multe chestii. Sa va traiasca!
cgaby spune:
stef nu mananca decat daca ii dau si lui "una una", adica lingurita sa manance si el.
pupici
s-a trezit
cgaby
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Mihaela, te intreb pt. ca nu am nici o idee. Trandafirii se planteaza asa de tarziu? Nu ingheata acum? Pe Flaviu, l-am admirat, sa stii, dar eu sunt cam uituca si cand incep sa scriu, mai uit.
Gaby, lasa ca si in chirie e bine, important e sa fiti singuri. Stiu eu ce zic , suntem intr-o situatie asemanatoare.
Maria, si noi avem probleme cu scarile. Nu ma pot intoarce cu spatele, ca ea e si cocotata. Avem o portita, dar nu chiar la scari si cand o uitam deschisa, Abia asteapta sa o ia in sus. Cand o prind in flagrant , trebuie sa fiu f. calma si sa merg incet spre ea, pt ca altfel baga o viteza...
Pufulet, Maria sta la spalat pe dinti, dar cateodata vrea si ea periuta.
Catan, pupici copiilor! Ma bucur sa aud ca sunt mai bine.
Gaby, si Maria la fel: mananca la doua lingurite: una ea si una eu.
Va pupam,
Cornelia (16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
bychi spune:
Buna dimineata mamici,
Si eu si Liviu suntem raciti cobza si din fericire Tibi nu are nimic. Ne tratam cu tot felul de remedii si sper sa nu se atinga raceala de Tibi.
Ce sa va zic de botez; a fost tare fain si emotionant. Toma are 5 luni jumate si e tare lung pt. varsta lui; cel putin in comparatie cu Tibi. E un copil asa de bun si de cuminte, nici nu-ti dai seama ca il ai in brate sau ca e in camera. Foarte curios ii sorbea din ochi pe fratele lui de 4 ani (care e tot finutul nostru) si pe Tibi. E la inceputul diversificarii si e tare greu. Mananca orice si oricat dar inca nu-si poate folosi foarte bine limbuta pt. a inghitii si se cam enerveaza ca nu intra cum trebuie. Fata de Tibi bb, Toma e o comoara la casa omului.
In biserica, cand preotul m-i l-a dat pe Toma in brate, a inceput Tibi sa urle disperat si striga “mami mea” de a trebuit sa il iau in brate ca nimic nu-l mai calma. Asa ca a postat si d-l Tibi in fata altarului impreuna cu personajele principale.
Tibi s-a comportat tare bine la drum, a dormit destul de mult, a mancat bine si am cantat o gramada de i-am facut capul calendar lui Liviu. S-a inteles tare bine cu Toma si fratele lui, ii pupa si dadea noroc cu ei la greu. Era atata zarva in casa si fiecare avea pretentiile lui, mai ales la masa. L-am cooptat pe Liviu la a da o mana de ajutor in hranirea copiilor si sa-l fi vazut cu cata rabdare il hranea pe Toma. Cu Tibi nu a facut asta niciodata. Si l-am intrebat atunci daca mai vrea bb 2 care sa-i ocupe si asa putinul timp liber pe care il are.
Romana, zau nu stiu cum te descurci cu baietii ca eu una n-as face fata. Mai ales seara la culcare. Va inchipuiti 3 pui de om, fiecare cu gelozia si personalitatea lui; daca macanea unul, macaneau toti; nu adormeau cand vroiam noi… Dar e fain.
Fetelor, il primiti si pe Tibi in clubul fotomodelelor? Are 11 kg (si asta e o performanta pt. noi!) si 78 cm, cred Sunt ingrijorata de inaltimea lui, dar mai multi medici mi-a spus sa stau linistita ca e in limitele normale. Cred ca o sa-i fac niste analize ca sa-mi mai treaca din fluturasi.
Madishor si Ioana, va admir pt ca puteti culca copii asa devreme. Am zis sa incep si eu sa-l culc mai repede de ora 22, adica la ora 21. Am stat aseara 1 ora juma cu Tibi pana sa adoarma; pe intuneric, ii spuneam povesti, ii cantam, dar pace. Se zbenguia in pat, planegea, vroia tot felul de jucarii… Mai incercam.
Intrebare: ati inceput sa folositi pernute la copii cand dorm? Tibi se catara pe pernutele pe care i le-am pus la perete si asa doarme. Ma gandeam sa le inlocuiesc cu altceva.
Kehleyr, a primit finutul nostru 2 tricouri de bb cu Iron Maiden si Manowar si m-am gandit la tine. Ma bucur ca v-ati distrat la concert, am inteles ca fost tare fain.
Din seria ce mai face fi-miu. Mergem in parc cu tot felul de masinutze, lopatele… dar cand vine o fetita cu carucior de papusi, copilul meu o ia razna. Nu mai conteaza pt. el nimeni si nimic. Pune monopol pe carucior, i-a papusa o pupa, o aranjeaza in carut, incearca sa-i puna hamurile, o mai aranjeaza un pic si dai si plimba carutul prin tot parcul. Nu lasa pe nimeni sa se apropie de el, nici macar pe fetita proprietara; se isterizeaza cumplit daca vrei sa-l iei. Mai vine la mine si ma i-a de mana sa merg cu el sa plimbam caruciorul. Ce sa insemne asta?
Va mai citesc si revin.
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
bychi spune:
Mihaela, e adorabil Flaviu si din poze reiese ca e tare cuminte. Cand am fost la voi, il admiram pe Flaviu cum se catara pe tobogan fara nici o problema sau cum urca scarile fara sa-si piarda echilibrul. Pai Tibi nici acum nu face chestiile astea prea bine!
Sigur nu e mai inalt Flaviu? Mie m-i s-a parut ca-i mult mai inalt. Pupici.
Pufuletz, nici lui Tibi nu-i placea sa fie spalat pe dinti, asa ca o perioada mai mare de timp, l-am lasat in pace sa mai uite. La Timisoara l-a vazut pe finutul nostru de 4 anu cum se spala pe dinti si avrut si el. I-am dat periuta si pt. prima data a acceptat sa-l spal pe dinti. Noi am incercat tot felul de scalambairi cu el, dar nu a mers. Acum ca a vazut la alt copil chestia asta, a acceptat.- In fiecare seara, dupa ce ne spalam pe maini isi arata dintii, semn ca trebuie spalati.
Cornelia, cum au reactionat colegele tale cand le-ai spus de bb 2?
Romana 74 , poate inainte de revelion venim in Cluj si daca sunteti in oras si aveti timp poate ne intalnim.
Crisa, distractie faina si sa ne mai scrii ce ati mai vazut.
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
cgaby spune:
bychi- si stefa la fel face. in parc se joaca cu carucuiorul si cu papusile. deci nu e singurul.
la varsta asta am inteles ca ar fi normal sa faca asa.
pupici
gaby si stef