Sus in Scandinavia (20)
Raspunsuri - Pagina 4
narancea spune:
ce pila sa pun lultza ? habar nu am de insula aia, e ceva cu petrol nu ? ai dreptate e mai bine aici sa stau in birou la un chat hahahaha
neatza rayule ce e mama cu tine ce menta freci tu acolo ?
narancea spune:
ia uite nene doua mitze au dat foc la casa hahahaha
To katte satte ild på lejlighed
På utrolig vis lykkedes det søndag formiddag to legesyge katte alene hjemme at sætte ild på en lejlighed i Nordborg på Als.
De to katte havde leget på køkkenbordet, hvor de havde revet et stykke stof ned på komfuret. Derpå er den ene kat faldet ned fra komfuret og har i faldet fået tændt for kogepladen, konstaterer politiet i Sønderborg.
Gerningsdyrene tog klogeligt nok flugten, da flammerne fik fat. Naboer opdagede branden og slog alarm.
Rayuela spune:
lilutzo,culmea e ca nici macar nu am citit cartea,dar ma "freaca2 rau de tot sa rezolv misteru
naranceo,nu vezi?Frec o menta...in lipsa de podele,ca nu ma prinde rolu de Cenusareasa
Adeloo,ca-i cu linku ala?au cartea?Cca nu am gasit-o!
Elena si pisicutza Amelie
Rayuela spune:
iaaa,uitati ce am gasit pe likul ala(http://www.cartionline.as.ro/showtophits.php?)..cartea numaru 5(articol explicativ)
Adela99 spune:
mey rayu, esti de toata coma, cartea aia ce ne-ai indicat-o repede ai vazut-o (nu m-as mira daca ti-ai descarcat-o), dar pe link-ul dat de mine n-ai vazut ca puteai descarca Codul lui da Vinci (ultima pe lista)
Rayuela spune:
Adeloo hahaha,acum am vazut ca e si pentru baieti,cartea numarul 9 pe aceeasi pagina!
Cit despre codu Da vinci,eu nu o vaz ,unde e ?
Rayuela spune:
nu mai poooooot.Pe acelasi link,ultima carte..ia videti voi cum se cheama fisieru ala...zip(Alexandru Vakulovski...oups ,i did it again!)
narancea spune:
pizdet hahahaha pai bubulica ce ziceam eu mai demult, aia pe ruseste pot exprima orice din derivariile cuvintului piz.. pizdet e numai unul din ele, pizduceat inseamna caratzi-va , ducetzi-va, pizdiosh inseamna a sta la chat, pizdiash pune mina si munceste si tot asa iar pizdit inseamna ca si pe romaneste : ai pizdit-o nene hahahaha. cred ca sint vre-o 20 de variante una mai buna ca ailalta
Rayuela spune:
Adeluci,mi-am descarcat Codul Da Vinci..asa mititica e cartea?
Sa vaz cind am timp sa o citesc
Adela99 spune:
http://www.cartionline.as.ro/cuprins.php?
aici, incearca cu sök, codul ...
probabil, pagina aia care ti-am dat-o e in continua schimbare