Sus in Scandinavia (20)
Raspunsuri - Pagina 15
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
lulutza iar nu ai citit in urma, eu am fost primul si azi !
Nici tu nu citesti tot....
pozulici
narancea spune:
aoleuuuuuuuu mama rayu ce vise ai tu ma ?
mmmmmmmmmmmmm mincatias eu visele tale ...
ia hai povesteste aici ce ai visat aseara, sint curios, au fost din alea zemoase cu ........
cica o generatzie noua de erau pe acolo, si unul mai tare din ei, Gica se pune pe antrenament, fugea toata ziua de nebun, facea muschii mari, sa fie el cel mai tare din parcare. si cind clipa vine fuge Gica de rupe pamintul, sa ajunga el primul, fuge fuge fuge, ii lasa in urma cu mult pe ceilaltzi si ajunge primul. ostenit, abia tragind respiratzia, uuuhhhhhh intreaba , am ajuns unde trebuie? aici e ovulul ? hmmmmmmmm raspunse o aratare maro si urit mirositoare, ovulul e in alta gaura, aici ne aflam in matzul gros ...
Rayuela spune:
lilutzo,e bine ca ti-e simpatic tie azi narancea,ca mie mi-e nesuferit .Facem cu schimbu!(sic ca nu povestesc ce am visat)
bey,fi-mea mi-a rupt ochelarii,asa ca va vaz in ceatza,,trebe sa ma duc sa-i repar
doruletzule,unde ai pitit poz<ele alea cu piramida,ca vroiam sa ma uit la ele dupa ce am terminat cartea,si mi-e o leneeeeeee,sa rasfoiesc jurnalu scandinav..basca ,atunci cind vad cite aberatii scot zilnic..mai bine nu ma uit.Dupa mine,potopuuuu!!!
Elena si pisicutza Amelie
narancea spune:
rea esti rayule adinc in interiorul tau, nu vrei sa impartasesti aici cu noi perversitatile erotice ce le-ai visat .
Rayuela spune:
naranceo,da curios esti bre,parca ai fi o baba d'aia cu basma in cap!
Te las sa-ti zburde imaginatia,ca vaz ca pe fete nu le intereseaza visele mele...aaa,poate daca zic ca erau si ele pe acolo,o sa ma traga de limba!
Elena si pisicutza Amelie