Sus in Scandinavia (20)

Sus in Scandinavia (20) | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36012

Poftiti fetele si baiatu'

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

naranceoo,vazut,placut.Mai ales alea cu si cu
Alea cu fetele nu!
Baidauei,tu esti brutar?

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Salutare!!!
Lucruri importante s-au dezbatut pe-acilea!!! narancea, ia-ti o saptamina mama liber, ca taaare ai mai muncit acolo la ukrainienii aia!!!Sa-ti fie de bine excursionul!!!
doruletz, punem de-un contract sezonier???...ca si la mine e problema cu Ilie in vacante!!!
Adeluci, Rayu, mai stiti ceva de Frantz si Katarina???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

narancea , mai ales aia cu ! scuze, m-am uitat si io doar un picutz . Astazi sunt alegeri in Ukraina (turul 2) si tocmai am auzit la radio ca sunt pregatiti de daca nu iese dine 'trebuie'. Te-ai intors la timp!

Rayuela, Lilanda, nici o problema,(ce mi-ar place o vacantza cu Ilie!) Dar chiar si in afara schimburilor sezoniere e loc aici daca va hotarati sa (re)vizitati Parisul , suntem obisnuiti sa fim gazde.
Rayu, merci de suportul de la subiectul cu homosexuali, in fata unei asemenea intolerante nici chiar io 'nu ma pot abtine'.
Adela - respecte pentru acelasi subiect. Gata, desi cam ploua ma duc sa vad piramida inversata, merci de idee

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da doruletz azi au alegeri, daca nu iese Iushinca iese batalie hahaha asa ziceau, daca asta si fac............... oricum nu vad vre-un pericol sa fi fost acolo, comparat cu tzarile arabe ...... asa ca nu de asta am sters-o la timp hahahaha

ai vazut Lultza cit pot eu sa muncesc ? hm noroc ca am salariu bun hahahaha

si acu mama rayu , eeeeeeeee sint brutar, brutari sint vecinii tai si copiii lor , nu eu ! si ce ma rog nu itzi place oza aia cu gagicile, erau sefele de la o fabrica unde am fost, ce ma rog nu itzi place la ele ? ca mie unul mi-au placut .......

Mergi la inceput

naranceo ,era urite fetili.Si m-am ofticat asea,ca noi nu avem poze de git cu tine
doruletz,pai m-a luat tremuratul in fatza tastaturii..atunci e semn rau,trebe sa ma bag
lilutzo,nimic nu stiu de fete,oare Frantza nu s-o fi dus la Stockholm,la Katerina?Parca asa ceva stiam io.
Adelutz,iar ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaa hihi erai un pic geloasa ? pai nu am zis ca era careva mai frumoasa ca tine, ca asta e greu....... si daca vrei poze cu mine de git, al tau sint, stai sa aduc aparatu, tu adu gitu incoa ,
stii bine ca pentru mine tu esti cea mai cea, doar am fost colegi de , mai tzii minte cind faceam noi la dublu?

Mergi la inceput

hahahaaaaaaaaa
uitasem sa trag apa
sint jeloasa rrrrrau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si io vazut-placut si cel mai mult placut aia cand joci "hanbal"

de frantz si Katarina nu stiu nimic, frantz zicea ca e la Stockholm la sfarsitul lunii (parca)

Mergi la inceput

Adeluci,mie mi-a placut aia cu trabucu si narancea,mai mult trabucu..si uite asea ma duc cu gindu la Bill Clinton

Mergi la inceput

Adelooo,doruleeeeetz!!Care ma ajutati cu codul ala da Vinci???
V-ati uitat la site-ul ala postat de Cataghe?eu nu pot sa trec si pace de textul ala grecesc,fi-mi-ar rusine,ca-s jumate grecoaica!
sinikka,sper ca o sa te razgindesti!

Mergi la inceput