temp bazala si sarcina

temp bazala si sarcina | Autor: irinush4u

Link direct la acest mesaj

neatza fetele,
mi-e frica sa ma gandesc ca s-ar putea intampla si la mine minunea.deja mi-am cam luat gandul.
de cand am pierdut copilul in februarie, imi vine ciclul fix la 28 de zile.luna trecuta mi-a venit la 30, iar acum sunt in ziua 33 si nici urma.
mi-am luat temp azi dim si e 36.99 pe termometru electronic.
sincer mi-e frica sa imi mai fac un test ptr ca am facut luna de luna, si la juma de ora dupa test imi venea.nu imi urmaresc de regula temp dar cand astept ciclul lunar in ziua 28 am cam 36.4.
desi am promis ca nu mai fac nici un test pana nu imi intarzie minim o sapt azi de-abia astept sa ies pe usa sa il cumpar.
credeti ca am vreo sansa..???tineti-mi pumnii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

IRINUSHte asteptam cu un test pozitiv. Si daca nu il mai repeti peste cateva zile. Sigur se intampla cava!!! Si este numai de bine. Ai si alte simptome? desi nu este obligatoriu!
Eu am facut azi dimineata un test si este negativ. Dar inca o sa mai fac desi sunt tare sceptica. Mi-am cam pierdut oplimismul. Luna asta am facut foliculometrie si am stiut exact ziua ovulatiei. La o saptamana dupa a aparut o foarte mica sangerare (fluid si putin) si ma gandeam ca poate sa fie de la implantare. Azi sunt 10 zile se la ovulatie si testul este negativ. Nu stiu daca mai am sanse.
Dar tu la 33 de zile trebuie sa-ti pui un semn de intrebare pt ca ai mari sanse sa fii .
Astept rezultatul si iti tin pumnii!!!!
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

quote:
Initial creeata de irinush4u

neatza fetele,
mi-e frica sa ma gandesc ca s-ar putea intampla si la mine minunea.deja mi-am cam luat gandul.
de cand am pierdut copilul in februarie, imi vine ciclul fix la 28 de zile.luna trecuta mi-a venit la 30, iar acum sunt in ziua 33 si nici urma.
mi-am luat temp azi dim si e 36.99 pe termometru electronic.
sincer mi-e frica sa imi mai fac un test ptr ca am facut luna de luna, si la juma de ora dupa test imi venea.nu imi urmaresc de regula temp dar cand astept ciclul lunar in ziua 28 am cam 36.4.
desi am promis ca nu mai fac nici un test pana nu imi intarzie minim o sapt azi de-abia astept sa ies pe usa sa il cumpar.
credeti ca am vreo sansa..???tineti-mi pumnii.

tinem pumnii sa fie cu ochisori.
nici la mine nu a scazut temperatuta si testul a fost pozitiv.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cand ramai insarcinata temp bazala dimineata pana sa te dai jos din pat trebuie sa fie peste 37.(37,3-37,5 asa este la mine si sunt insarcinata).

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Temperatura variza de la persoana la persoana. Daca inainte de ovulatie e 36.4 si apoi se mentine ridicata in jur de 36.8-36.9 poate fi sarcina. Daca temperatura este ridicata timp de 18 zile dupa ovulatie este sarcina. Dar temperatura ne mai poate insela uneori. Mergi si fa un tests mai bine. Succes!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

am facut deja un barza....si e negativ..urasc deja testele astea.
bafta la fete...va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

irinush4u,
la mine inainte de ovulatie aveam temperatura 36,5 gr. In ziua ovulatiei (am folosit test de ovulatie) am avut 36,6 gr - in ziua 13. In ziua 25 mi-am facut un test de sarcina care mi-a iesit negativ. De ce mi-am facut testul? Pentru ca aveam senzatie de greata si parca nici o mancare nu imi convenea. Aveam repulsie fata de orice mancare, repulsie pe care o am si acum. Senzatiea de greata inca imi apare si acum dupa ce mananc.
In ziua 26 temperatura a scazut de la 37,0 la 36,8. Acum sunt in ziua 27 iar temperatura este tot de 36,8. Eu ma asteptam ca ciclul sa imi vina de ieri din cauza temperaturii scazute, dar inca sunt in asteptarea lor.
Mai asteapta putin, poate ovulatia a avut loc mai tarziu si nu iti iese nimic la test. Sper sa fie asa cum vrei. Iti tin pumnii.
LilianaM

Mergi la inceput

liadi, am inteles ca ai facut foliculometrie. Unde ai facut-o si in ce consta analiza asta? Este o analiza speciala? Se face la cererea ta sau este musai sa iti recomande doctorul? Se face si la cabinete particulare?
Daca poti scrie mai multe despre ea, te rog ....
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Draga LilianaM,
Foliculometria nu inseamna decat masurarea foliculului ovarian. Se face cu ecografie vaginala si trebuie sa mergi cam in ziua 10 (daca presupui ca ai o ovulatie la 14 zile. Foliculul se sparge si elibereaza ovulul atunci cand ajunge la o anumita marime(18-22mm)ca difera de la un organism la altul sau chiar la acelasi organism. Trebuie sa sti ca el creste cam cu 1.5mm pe zi.La mine in ziua 11 avea 15 mm. Cand m-am dus dupa doua zile (adica ziua 13) se sparsese deja. Medicul mi-a spus ca in noaptea aia s-a intamplat. Si se vede si lucrul asta la eco. pt. ca se formeaza corpul galben si o hemoragie in locul unde a fost. Un medic ar cam trebui sa deosebeasca aceste formatiuni. Eu credeam ca am o ovulatie mai tarzie pt. ca aveam cicluri mai lungi (peste 35 de zile). Dar uite ca de data asta nu a fost asa. Si am vrut eu sa stiu exact sa am sanse maxime.
Foliculometria o poate face orice medic cu eco vaginala chiar daca este la cererea ta. La unele cabinete exista chiar si un tarif care cuprinde 3 masuratori. Deci poti sa ceri ce vrei pe banii tai!
De ce sa nu sti cu precizie daca se poate pt. ca ai sanse mai mari daca in perioada ovulatiei ai cea mai buna sperma din punct de vedere calitativ, ceea ce presupune cam 3 zile pauza inainte.
Iti tin pumnii si iti urez succes.
Sper sa ne vedem in curand toate -dete!!!
pentru toate
Lia

Mergi la inceput

liadi, multumesc mult pentru raspuns. Am crezut ca este o analiza speciala. M-am lamurit acum.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Liadi nu dispera, 10 zile dupa ovulatie e foarte devreme.
acelasi lucru e valabil si pt irinush. fetelor pana nu vin rusii batalia nu e pierduta. si eu urasc testele. Fara ele, macar speri pana la sfarsit. daca le faci si ies negative, tot speri si continui sa faci teste...si te duce la exasperare.
fiti optimiste!!! usor de zis dar si eu sunt in aceasi barca cu voi

Mergi la inceput