Fani ai lui Mos Craciun, uniti-va!
Raspunsuri - Pagina 8
dacia spune:
Si eu iubesc Craciunul!
Imi place sa-mi cumpar multe instalatii cu multe beculete si sa le pun in toata casa,in pom si pe afara.
Nu mai am rabdare!
Parca as fi copil...as vrea sa fac bradul azi
Chiar,voi cand il faceti??????
Eu am un brad artificial,f. frumos .Singurul loc unde-l pot pune e langa calorifer asa ca anul trecut mi-am luat brad verde si in cateva zile s-a lasat si au inceput sa-i cada pinii.nu mi-a placut deloc!Nici macar miros nu prea au astia de aici.....(brazii)
Imi place forfota de dinainte,curatenia generala,cadouri,felicitari...
Mai sunt 3 saptamani!si eu sunt disperata.Nu am inca toate meniurile care le fac(vreau ceva nou,in fiecare an)
...Cel mai mult imi lipseste aici zapadasi colindatorii
MERRY CHRISTMAS!Irina si Edy Irlandezu'cel scump!(5 noiembrie 2002)
Poze cu noi la 2 anisori
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
maria m m spune:
ABia astept....maine pun stelutele si cometele la geam.Am sa va cominic cum arata!
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!=
maria m m spune:
Aaaa....eu bradul il pun in hol.Noi il impodobim(incercam sa respectam traditia)in ajun.
daca ar fii dupa mine,acuma m-as pune pe impodobit bradul.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!=
Leditia spune:
Ce de fani are Mosu'!S-a deschis Sala Dalles,cel putin asa scria azi in Independentul.Desi sunt gripata si vai de mine sunt tare suparata ca maine e cald si frumos afara..pai eu vreau fulgisori de nea de 1 Dec..sa mearga fasolea cu ciolan si cescuta cu tuiculita fiarta(eu nu beau de obicei nimic,insa de 1dec,musai bem o cescuta de tuiculita fiarta cu fasole si muraturi)..Si mai vreau fulgisori ca deja mi-am ornat casa si cand vad soare afara ma apuca nervii..asa ca tin jaluzelele jos sa nu mai vad soarele..
Si cand ma gandesc ca mai e putin si vine si Mos Nicolae..si afara-i cald..si astia anunta maxime de 15-16 grade..
Maine daca ma simt mai bine si ma lasa sotul sa ies(ca azi deabia ma tineam pe picioare cand am venit in Bucuresti)..trag o fuga prin magazine sa vad noutatile..ca am gasit cutia postala plina cu pliante si am vazut niste chestii la oferta care inainte mi se pareau scumpe..si-am vazut si perdea de lumini la 250mii parca..nu la 8-900mii cum vazusem pana acum..si mosul de-mi placea mie e la oferta si e 350mii parca si era ori 450 ori 550mii..nu mai stiu exact.
Deci nebuna de mine..si-a ornat casa..cam asta era secretul..Mai am de luat crengutele de brad,care le iau in preajma Ajunului si coronita de pus la usa..
Si vreau sa-mi iau si un bradut mic de 45cm sa-l pun in bucatarie ori in hol..ca-i 140mii..si e tare dragut..
Imi plac bradutii naturali,insa nu sunt asa plini si bogati ca cei artificiali.Si sunt avantaje si dezavantaje la ambii..la cel artificial ca nu miroase a brad..insa se gasesc diverse chestii sa dai cu ele si sa-ti miroase in casa,(iar eu pun crengute la usi..si am miros de brad in casa,chiar daca bradutul e artificial)La cel natural- avantaj ca miroase,dezavantaj ca ori n-ai bani sa-ti iei unul mare si bogat si te alegi cu unul de nu-ti place,se duce repede,in anul viitor trebuie sa-ti cumperi altul,si ce ma enerveaza pe mine cel mai mult..pica acele alea si am o mocheta de nu le mai scot din ea nici cu cel mai performant aspirator..si asta nu-mi place..Imi place ca miroase a bradut...Eu oricum in copilarie am avut si naturali si artificiali..insa de 3 ani am optat pt artificial,ca poate nu am bani sa-mi iau unul bogat(sigur nu-mi permit ce mi-ar place mie) si decat sa stau fara bradut ori cu unul sa nu-mi placa ca are 3 crengi..mai bine bradut artificial si crengute de bradut natural la usi..in special la intrare si coronita de pus pe usa tot naturala..
Hai ca m-am intins..nu gluma.
Va pupic si aveti grija de voi.
Stiti ce braduti imi mai plac?Aia din ghivece..sunt tare frumosi.
Leditia spune:
Anina am vazut in Carrefour o papusa cu 300mii,care plange si face pipi..nu-i nenuco,insa nici peste 1mil nu e.
Mie mi-a placut..e papusa bebe si in cutie are un biberon si inca niste chestiute.Si mai e o papusica printesa tare draguta la 200mii.
Numai bine si spor la cumparaturi.
Daca ai pliantul nou sigur o sa le vezi acolo,eu acolo le-am vazut azi,inca n-am ajuns in Carrefour.
Pupici cu lipici.
Leditia spune:
Azi am fost afara,prin oras.Pai poate nebuna sa stea in casa?Ma durea gatul si tuseam de se auzea 2 statii..da nu..merg si merg ca cica vreau sa-mi iau neaparat sutien,deodorant si dischete demachiante si sa ne uitam la oferte de abonamente si telefoane de Craciun.Bun..ajunge nebuna in Carrefour..si tine-te carrefour sa vin..si ce sutien, ce chestii...direct la raftul cu decoratii si braduti..Si pun si una si alta in cos..Asa ca mi-am luat o perdea de luminite cu jocuri de lumini..la reducere,aia la 250mii.,sirag de margele da' rosii si altfel decat le am pe ale mele,cele argintii,3 globulete(ingeras,bradut,ursulet),un fulg,si fundite rosii cu auriu si cu clopotei..si un bradut gata impodobit de 30cm tare dragut..Mi-am luat eu si deodorant si dichete..da' de sutien n-am mai avut bani..ca i-am cheltuit pe decoratii..Si sa zica al meu ceva?Nu!Ca de cand am vazut pliantul il bat la cap,si i-am scris si pe "lista pt Mos"(adica pt el) si in plus ce sa-mi zica ca-s bolnava de deabia vorbesc si cand sunt bolnavioara imi face toate mofturile..Acu insa trebe sa sterg decoratiile de pe lista pt Mos si sa trec sutien..
Am pus perdeaua si e de-a dreptul superba..parca nu ma mai satur sa ma uit la ea..Si e asa frumos la mine c nici nu-mi vine sa mai plec nicaieri..
Acum ma duc la fasolica mea..ca deh..facem fasole cu ciolan,nu?
Va pupic si numai bine.
Am vazut un glob frumos care canta insa nu vantura si zapada din el..insa canta superb..Si jucarii..Doamne ce de jucarii..da' si ce de copii tipand si plangand si tavalindu-se pe jos am vazut..si radea sotu' de mine si-mi zicea"uita-te ca asta te astepta,mai ales de seamana cu tine"(ca i-am povestit eu cum ma zvarcoleam si urlam prin magazine sa-mi ia ai mei ce voiam)
Mai da' la ce jucarii sunt acum..si mie mi-ar veni sa fac asa si sa le capat..de-a dreptul superbe si pt fetite si pt baietei..Ai de unde alege..bani sa ai!
Va pupic dulcic.
dana d spune:
Leditia, esti sigura ca globul pe care l-ai vazut nu are zapada? sa stii ca trebuie sa-l rastorni ca sa se vada. Eu am vazut acum cativa ani, un glob care avea un mic ventilator si zbura zapada in el, bineinteles ca nu era cu apa ca astea de acum.
Fetelor care vreti sa cumparati papusi, am primit azi pliantele de la Metro, sunt doua pagini cu papusi de toate felurile, e un pliant numai cu jucarii. Anul asta Metro mi s-a parut cel mai bine aprovizionat cu decoratiuni, mosi si jucarii. Cele care nua aveti pliante, vedeti ca sunt pe internet. Cel putin catalogul de la carrefoure sigur este ca l-am vazut eu. Parca la www.carrefoure.ro
Pe mine iar m-a apuca 4-5 decembrie, fara cadouri cumparate la copii. Ma uit de o luna si cumpar in ultima zi . cand vine vorba de Craciun, sunt prea perfectionista, caut cadoul perfect.
Ar fi frumos sa puneti poze pe net, cu decoratiile pe care incepeti sa le puneti prin casa. Eu azi am facut curatenie in..... cam o treime de casa (cea mai usoara). Dar curatenie ca lumea, sa-mi traiasca mama care a facut cea mai mare parte din treaba.
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
Leditia spune:
Dana globul avea zapada in el,si stiu si eu ca se intoarce,ca am unul(da asta nu canta),insa mi-ar fi placut sa apesi pe un buton,ceva si sa zburde zapada prin el,fara sa mai stau eu sa-l intorc(ca asa se aseaza prea repede) si mai ales ca avea o melodie de Craciun..Ar fi fost frumos sa aiba cheita(ca se invartea cu cheita sa cante) si pt a vantura el zapada inauntru.Sper ca m-am facut inteleasa.
Daca ma simt mai bine,sambata seara trag si-o plimbarica pe la Sala Dalles ca inca n-am ajuns..ca de cand am iesit atunci la carrefour s-a inrautatit starea mea si nu m-a lasat sotu' sa ies deloc..M-a mai lasat gripa,da cred ca m-au luat plamanii si asta-i mai rau..
Numai bine si va pupic dulcic.
Leditia spune:
Adresa de la carrefour e www.carrefour.ro fara "e" la urma.
Pe site-ul de la Metro nu-ti dau toate produsele ori ofertele speciale,si nu prea au site care sa te lumineze..
Eu,una nu merg in Metro ca n-am masina si nici legitimatie..si nici n-are rost sa-mi fac, ca merg in Carrefour care-i mai aproape de mine.
Pupici cu lipici.