Eurovision Junior,Norvegia
Raspunsuri - Pagina 4
ad_risnov spune:
La stiri la Antena 1 au spus ca melodia era compusa de Noni si era dedicata mamei lui
.
Bravo micului mare talent
!!!
Adriana - mamica lui
Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
crinuta spune:
Din pacate nu am auzit toti concurentii pentru a ma pronunta. Il stiu pe Noni, e talentat, voce buna, insa muzica romaneasca lasa mult de dorit intotdeauna. Acesta este motivul pentru care nu castigam.
Melodia aceasta "Mama" nu e aceea veche de vreo 2 ani?
De acord cu afirmatia ca a fost prost aleasa. Nu se potrivea. Asta e, e criza mare de compozitori buni la noi ( in muzica usoara). Oricum pustiul e plin de talent.
Spania s-a prezentat foarte bine din toate punctele de vedere. Imi pare rau ca nu i-am vazut pe toti reprezentantii, as fi putut face comparatie.
Romania a votat insa " fara cap", mai precis acordand punctaje mari exact tarilor care se aflau in " lupta" directa pentru locurile 2 si 3. Marea Britanie a actionat exact pe dos, ne-a pus la zid cu buna stiinta.
Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
alma spune:
Eu am vazut toate melodiile si pot spune ca punctajul a fost aproape de cel pe care l-am dat si eu
. Noni are o voce frumoasa, a cantat o melodie destul de grea, desi cu o melodie mai antrenanta ar fi avut mai mult succes. Mi-au placut in mod special Spania si Croatia, fata mea chiar a votat pentru Croatia.
http://community.webshots.com/user/freediaro
magicEye spune:
Nu am vazut Eurovision Junior dar am urmarit saptamana trecuta festivalul Zecchino D'Oro din Italia, aflat la a 47-a editie si vreau sa va spun ca nu exista termen de comparatie. 14 melodii, 7 din Italia si 7 din afara Italiei, superbe!!! Este festival de creatie de muzica pentru copii si nu de interpretare. Selectia este foarte riguroasa, am auzit ca ar fi avut peste 25.000 copii la preselectii. Este deschsi tuturor copiilor intre 3 si 9 ani. Iar melodiile lansate sunt slagare din start!!!
Asa ca si Romania si Eurovision Junior ar avea ce invata de la Zecchino D'Oro!!!
lampard spune:
mie mi-a placut danemarca...mi s-a parut f originala shi inspirata melodia....
shi fetitza din UK a fost la inaltzime....